מודה לאלוהים על 58 יום נקיים לא מובן מאליו בכלל בפרט לאור השבוע הנוכחי שעבר עלי, היה לי צינון קשה מאוד לא זוכר דבר כזה כבר הרבה זמן חום כאבי ראש גודש באף שיעולים חריפים סיוט,בלית ברירה נשארתי בבית במקום ללכת לעבודה מאוד מאוד רציתי להשתמש והיה לי שפע של זמן ואפשרויות א.ת בנס לא השתמשתי, הראש שלי ניסה להגיד לי כמו תמיד "לך רק ליוטיוב" וכדו' אך בא.ת אני לא יכול להרשות לעצמי את זה, רק להיום צריכת תאווה אקטיבית ומכוונת באינטרנט גם אם "העולם" לא מחשיב זאת כפורנוגרפיה
מהווה עבורי נפילה,פשוט הספיק לי כאב של שנים,
רק להיום לא רוצה לסבול יותר .למען ההגינות אשתף שלא הייתי מחובר ולא על קרקע רוחנית יציבה ואמנם יש לי גבולות שאני לא גולש בבית לבד אך גבולות כגבולות נועדו על מנת לחצות אותן וחציתי אותן השבוע וצרכתי המון מדיה הוליוודית. אתמול בלילה עבר עלי לילה קשה התעוררתי עם פנטזיות מאוד חזקות עם רצון מאוד חזק להשתמש ולתת דרור למחשבות של תאווה א.ת שבכוחו ולא בכוחי לא נתתי דרור לאותן מחשבות אך הן התקיפו אותי ללא הרף זוכר את עצמי אומר לאבא תוך כדי ערפילי השינה אבא אני כל כך רוצה את התאווה הזאת כן זה אני זה מה שאני רוצה ואין לי את הכוח לוותר על זה כן אני רוצה להתאוות לכל אותן מושאי תאווה ואני מעביר לו למי אני רוצה להתאוות ומתחנן בפניו שיעזור לי כי אני באמת ובתמים חסר כוח התפילה הזו הרגיע אותי מאוד וכך נרדמתי שוב(זה כלי שאני משתמש בו רבות וזה עוזר לי) .
אני מתפלל ומתחנן אליך אלוקים שתעזור לי לחזור לגבולות אמנם חציתי אותם אך זה לא אומר שאני צריך להישאר חשוף מעבר לגבול. שתעזור לי להתחבר אליך חייב אותך קרוב אליי, רק להיום עזור לי ולחברי היקרים להיות נקיים שפויים ומחוברים.
שבת שלום נקייה ומחוברת