ברוכים הבאים, אורח

מתחיל שוב - וצועד לאלוקים
(0 צופה) 

נושא: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים 70357 צפיות

תגובה: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים לפני 1 חודש, 2 שבועות #152089

• אבי0533
  • רצף ניקיון נוכחי: 7 ימים
  • דירוג זהב

בהצלחה!!

חבר בקבוצות SA ובפורום GYE מאלול תשפ"א.
שואף לעשות את רצון אבא שבשמים. קצת מתקשה בדרך, אבל מאמין בהתקדמות.
פוסטרים של החלמה, מאמרי הרב טווערסקי על 12 הצעדים ויהדות

תגובה: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים לפני 1 חודש, 2 שבועות #152120

• דייב 2
  • רצף ניקיון נוכחי: 468 ימים
  • דירוג פלטיניום

תודה על השיתופים
כיף לקרוא, להתחבר
ולזכור שאנחנו לא לבד

תגובה: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים לפני 1 שבוע, 5 ימים #152372

ערב טוב,
כבר הרבה זמן לא שיתפתי כאן, למרות שאני כל יום נכנס כמה וכמה פעמים לפורום.
ראשית, אני רוצה לשתף עוד קצת על המבחן ששיתפתי עליו. כשחזרתי לכולל אחרי שעשיתי את המבחן הנ"ל במשך 4.5 שעות, מצאתי את עצמי נוסע בתחבורה ציבורית ודמעות יורדות מעיני.
אלו ניסים גדולים אלוקים עושה איתי, זה לא ברור מאליו שאני יכול להיות במקום הזה.
וכמו כן, יום אחרי זה נסענו להיבחן אצל כמה רבנים, וב"ה המבחן עבר בהצלחה. אצל אחד הרבנים לא הגיעו כל הכולל אלא רק חלק קטן מהאברכים, שנבחרו בקפידה ע"י הראש כולל וראש החבורה, ואני הייתי בין האברכים שנבחרו.
אני משתף את זה לא בשביל להתגאות או משהו כזה, אלא בשביל לשתף על הנסים הגדולים של ה' יתברך.

ב"ה החיים מאד עמוסים בפעולות ומעשים טובים, עד שלאחרונה דיברתי עם הספונסר ועם אשתי על כך שאני מרגיש כאילו אני לא עושה כל מיני דברים שאני צריך לעשות, בזמן שאני ב"ה עושה כ"כ הרבה דברים. עד ישבתי עם עצמי  ועשיתי רשימה של דברים טובים שאני עושה ושאני מתקדם בהם וכו' וכו', קצת להחזיר את עצמי לפרופורציות.
גם בשבוע האחרון אני חווה קצת קשיים בסוגיות שאנחנו לומדים בכולל, שאני מתאמץ מאד מאד בלימוד, ועדיין אני לא מצליח מספיק להבין מה שהחברותא אומר. וזה גם עורר אצלי מלא פחדים שהוא ירצה לעזוב אותי כי אני לא לומד איתו מספיק טוב וכדומה. אסירות תודה שכתבתי על זה ושיתפתי על זה חברים, ואני מרגיש יותר משוחרר.
אני צריך להתמקד בחלק שלי, וב"ה אני עושה את כל מה שאני יכול. ולא נותר לי אלא לשחרר את הפחדים ולמסור אותם לאלוקים, ולהתפלל להמשיך ולהצליח.
וב"ה גם בתוך הבית אני מרגיש הרבה התקדמות בנתינה ועזרה לאשתי, אחרי שהבנתי שהיא צריכה עוד עזרה בבית, ודיברנו ביחד במה אוכל לעזור לה. וזה לא ברור מאליו שאני יכול להיות בנתינה, ולהוסיף בנתינה. כי המחלה שלי היא 'אנוכיות' ו'ריכוז עצמי' בכמות גבוהה.
אך בס"ד ע"י עבודת הצעדים אני יכול להתקדם ולצמוח במקום הזה.

דבר נוסף, אני רוצה לשתף שבימים האחרונים נתקלתי בבעיה קשה עם מושא תאווה שנתקלתי איתה כמה ימים ממתינה ברחוב בו אני עובר כל בוקר עם הילדים, וברגע הראשון התעצבנתי למה אני צריך להיות בסיטואציה הזאת, וגם פחדתי שזה יהיה ככה עכשיו כל יום ויום, וזה יהיה לי קשה. אולם מיד קיבלתי את רצון האלוקים בשבילי ועשיתי את הפעולות הפשוטות של התוכנית, פעולות של כניעה וויתור, ואסירות תודה שזה עובד מצויין. תודה לך אבא אוהב על המתנות הנפלאות ועל הנכונות שאתה נותן לי.

מתפלל להמשך הצלחה, ולנצחון גובר והולך על התאווה ועל הפגמי אופי.
אוהב מאד וצריך אתכם

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים לפני 1 שבוע, 5 ימים #152378

מרגש לקרוא. יש לך גישה טובה לחיים למדתי הרבה.
בהצלחה אח יקר

תגובה: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים לפני 1 שבוע, 5 ימים #152379

• תשבי
  • רצף ניקיון נוכחי: 9 ימים
  • דירוג כסף

לילה טוב,
אני גם הרבה זמן לא נכנס לאתר, אולי בהמשך אכנס יותר.
ראיתי את ההודעה שלך במייל אז הרגשתי צורך להגיב.
רק כמה מילים:
אתה נותן הרבה תקוה
תודה לך אוהבים אותך

תגובה: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים לפני 1 שבוע, 5 ימים #152383

• mose
  • דירוג זהב

איזה יופי שמח לשמוע על ההצלחה במבחן.
ומאחל לך המשך חיים מאושרים, מצטרף לחבריי שגם אני 
לומד ממך המון.. בעיקר להתגבר על פגמי האופי שלי 
תודה לך!

תגובה: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים לפני 1 שבוע, 1 יום #152430

אני רוצה לשתף שיש לי טינה מתמשכת על קבוצה של הרבה אנשים בענין מסויים שמזיק לי ולמשפחתי ולעוד אנשים באופן אישי, ויש לי אחות שהיא ובעלה מכחישים את הדבר הזה, למרות שאני ואשתי בפועל הוזקנו אישית בענין ההוא.
שיתפתי על זה הרבה פעמים וכתבתי על זה הרבה פעמים צעדי 4 ועוד פעולות.
ועדיין מידי פעם עולה לי הטינה על אחותי, וכביכול כל פעם שאני חושב בראש על איזה דיון עם אחותי על ענין כלשהו, תמיד איכשהו בראש שלי זה מגיע בסוף לענין ההוא, למרות שאין שום קשר.
בקיצור, אני ממשיך בראש שלי את המשפט והדיון שלי על אחותי.
אני מתפלל לזכור קודם כל, שהיא לא חושבת כך מתוך שהיא לא אוהבת אותי ולא רוצה בטובתי, אלא אדרבה, היא לא מוכנה להאמין שיש אנשים שעושים את הדברים ההם, ולכן היא מכחישה את זה.
וכן, אני רוצה לאהוב אותה כמו שאני רוצה שיאהבו אותי, ובפרט בתוכנית שאנחנו אוהבים כל אחד, ולא משנה מי הוא, ומה הוא עשה או יעשה....
וכמו שאלוקים אוהב אותי מאד מאד מאד עם כל מה שעשיתי, אז אני מתפלל גם כן לנסות להתדבק בדרכיו ולאהוב יותר ויותר, ולשחרר את הטינה שעולה מידי פעם, וגם אם זה יורד מאד מהר ולא מנהל אותי מאד, אני מתפלל להשתחרר מזה יותר ויותר, ושיהיה לי שם נצחון גובר והולך.

מתפלל לישועת ה' 
שבת שלום ומבורך

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

זמן ליצירת דף: 0.56 שניות

Are you sure?

כן