מנסיון שלי דברים כמו רימון וכל אלו הדברים לא עוזרים באמת ,כי אני לדוגמא התקנתי איטרנט רימון אצלי ומצאתי דרכים להגיע לפורנו גמור!! הם לא יכולים לחסום לגמרי ,והגעתי למצב שיש לי איטרנט רימון אבל יש לי גישה לפורנו חופשית .ולכן אני טוען שכל המניעות האלו והמחסומים האלו הם רק עזרה, ולפעמים הם גם לא זה! וגם אם לא מוצאים דרך לעקוף את החיסמות של רימון עדיין ,יש בכל חור איטרנט פתוח ,מי שרוצה יכול להשיג גישה, קצת יותר קשה, אבל שום דבר לא יוכל למנוע מאיתנו גישה לאינטרנט ,היום אינטרנט זה כמו אוכל בסיסי !!!! לפי דעתי כל עניין ספקי האינטרנט הכשרים כגון רימון הם בשביל אנשים לא מכורים שלא מכירים את הפורנו ,אז האינטרנט הכשר, עוזר להם שהם ימשיכו לא להכיר .אבל עבורנו זה לא עוזר, אנחנו מכורים ,אם אנחנו מחליטים שאנחנו רוצים לראות פורנו, אנחנו נמצא דרך, לא יעזור !! ככה אני יודע על עצמי, לא עזר לי כלום, כשרציתי והייתי בהתקף ,תמיד הצלחתי למצוא מחשב ולצפות! הבעיה שאנחנו אומרים לעצמו הנה אני שם איטרנט כשר זהו אני לא יפול ,אבל זה טעות כי אנחנו סומכים ,בעצם על הסינון או על רימון .וזה הטעות אם אנחנו רוצים להיגמל אנחנו חייבים להבין שהבעיה היא אצלנו ,לא יעזור כמה נשנה ונחסום סביבנו ,זה לא יעזור אנחנו צריכים לשלוט בעצמנו, אין דרך אחרת להיגמל ,גמילה זה לעקור מעצמך ,או לפחות לצמצם את התאווה שטבועה בתוכך,או מחמת הרגל ,או מחמת תלות רגשית, וכו" בד"כ אנחנו ממשיכים לצפות באינטרנט בגלל תלות רגשית ,וגם הרגל מסויים וכו .לכן אני רואה על עצמי ,שהצלחתי להתחיל להתגבר, (ואני מדגיש להצליח להתגבר ,כי למלחמה הזאת אין סוף וכנראה שכל החיים שלי אני יילחם בתאווה הזאת,) רק כאשר עשיתי שינויים בי ,כי עובדה האינטרנט אצלי עדיין רימון ואני יודע איך גם עם הרימון הזה להשיג גישה לפורנו אבל עדיין אני לא עושה את זה, כי אני לא סומך על רימון ,ומה שעוזר לי זה עצם העובדה שעכשיו אני לא נכנס יותר לשום אתר שיש בו נשים ,אלא רק לאתרים של דוסים ,ולא רואה שום סוג של סרט ,ולא סידרה ,גם לא "שטיסל " אז יוצא שהאיטנרנט רימון לא עוזר לי בכלל ,ואני מאמין כמו שאמרתי שהוא לא כאן בשביל לעזור לאנשים כמונו "מכורים" ,אלא רק לאנשים לא מכורים ,שלא מכירים את העניינים האלו של הפורנו ,האיטרנט הכשר עוזר להם להמשיך לא להכיר את העניינים האלו. אבל אני כן סומך ומתפלל יום יום ,תפילה תפילה,לקב"ה ,שימשיך לתת לי כוח להילחם ,והאמת ,שזה לא מדוייק להגיד שאני רק סומך ומתפלל לקב"ה וזהו . כי אני גם עושה מעשים ,כמו שאמרתי נמנע לחלוטין מצפייה בנשים ,וסרטים וכהנה ,לסיכום לפי דעתי מה שעוזר לי בפעם הראשונה בחיים שלי אחרי יותר מעשר שנות צפייה בפורנו להיות גמול עכשיו, ארבע חודשיים ,זה רק ההבנה הזאת שאני לא בנאדם רגיל ,אני אדם מכור ,והפסקתי לתלות את הגמילה שלי בכל מיני דברים אחרים כגון רימון ....אלא הגמילה שלי היא מה אני עושה עם עצמי ,כי רק אני יכול לגמול את עצמי ולא רימון !!!!