שלום,
לצערי הרב הפלאפון שלי נתקע כל פעם שאני נכנס לדף של ההתקדמות של ה-90 יום. אז אסתפק בלכתוב כאן.
אני ב"ה מסיים יום 13 לנקיות, כרגיל השישי שבת ותשעה באב העמיסו עליי עול שלא נותן לי להתפנות זמן לתאווה.
אחד הדברים הקשים הוא ההכרה בכך שאני מכור.
זוהי הבנה שליבנתי בתקופה האחרונה רבות ביני לבין עצמי ולאחר קריאה מעמיקה באתר ובפורומים שפה.
אני תמיד תפסתי את עצמי כבעל חוש ביקורת מחודד, כאחד שיודע להסתכל בישרות על המומים של עצמו בדרך לתיקון. אז כנראה שה' שלח לי נסיון ענקי. האם אני מבין שהייתי שקוע 8.5 שנים בתנהגות סדרתית אשר נתנה לי הרבה סיפוק אל מול הפסדים עצומים בכל שדות החיים.
התנהגות שקיבלתי אותה על אף המאבקים בסופו של דבר בזרועות פתוחות, הראיה היא שלקחתי למענה סיכונים לא מבוטלים. הרס הקדושה שלי, הרס התורה שלי, הרס המשפחה, הלימודים באוניברסיטה, לשקר, להתגנב, להעלים ראיות.
כשמפרקים את מהלך התרחשות רוב הנפילות אחת בכל פעם, שיכנעתי את עצמי שזה נורמלי.
אבל עכשיו, לאור כל מה שקראתי פה, אני מבין שאני מכור. שהמשפט שבו התלוצצתי תמיד בעוברי עבירה כמו "אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה"- מדובר עליי. שאני צריך ללכת קילומטרים משפת הנהר. כי בקירבתו בטוח אפול.
זו הכרה קשה מאוד-בכך שאני סוג של מוגבל נפשית ואני צריך ללכת כברת דרך ארוכה בשביל להתאזן.
לשאר עניינים טכניים
אשתי כרגע במשמרת (היא אחות)- אבל ברוך ה' הפלאפון מסונן ומנוטר, המחשב נעול בסיסמא עד למציאת פיתרון להתחברות הניידת שלי.
מישהו מכיר טכנאי פלאפון שיובל להגביל את המחשב שלי מלקבל התחברות ניידת מהסמאטרפון שלי?