►שלום לכם ידידי,
שמח להיות כאן, על אף גודל הטרגדיה האנושית הגלומה בי, במצב שלי.
למה זו טרגדיה מבחינתי, בכנות, בגלל שבא לי להיות 'נורמלי', לא רוצה להיות אני לגמרי, רוצה להיות אני בהרבה תחומים אבל לא אני בהרבה תחומים- תסבוך רגיל של מכור, ואת התסבוך הזה אני רוצה לפטור!!
אין לי בעיה אם אלוקים, כי הוא יודע שאני חולה, יש לי בעיה עם עצמי שאני לא עושה די להתרפאות מהמחלה הזו.
חברים- האם אתם תעזרו לי???
אני יודע שזו קריאה במגרש עמוס שחקנים, אבל בסופו של דבר הוא תלוי בי ורק בי, הבעיה היא שהידיעה הזו לא ממש עוזרת לי, - בעצם היא כן עוזרת לי להסתבך עם עצמי, לשנוא את המצב בו אני נמצא, ולהרגיש חסר אונים, נטול יכולות להתמודד, עיוור מגשש באפילה.
אחים שלי, אם קראתם עד כאן, בוודאי אתם אומרים לעצמכם הנה עוד אחד מתחיל שחושב שע"י הודעות בפורום הוא יפטור את המחלה שלו. אבל זהו שלא! אני לא חושב כך, וזה רק מתסכל אותי יותר. לא רק שאני לא חושב כך, אני יודע גם יודע שזה לא כך. אני יודע שאין שום ברירה אלא- לעבוד. אבל זה גדול ממני, זה חזק ממני, וזה בלתי אפשרי מבחינתי.
בא לי לפעמים לצעוק, לצווח, לצרוח, לקרוע את עור התוף של כל יושבי העולם הזה, שממשיכים בשגרת חייהם ואני כאן פצוע מוכה וחבול, עצוב בעצב עמוק ופנימי, עם לב רותח ומדוכא- ושלא תהיה לכם טעות אם תפגשו בי, תראו אדם שמח, אבל זה רק מגביר שוב את התסכול והתסבוך שלי.
אם כבר הגעתם עד לכאן, בטח אתם אומרים לעצמכם שוב, הנה תסמין של מכור, בשידור ישיר, בחי, בלייב, יאאאללה שיתחיל לעבוד את התכנית והכל יהיה בסדר.- אז תגידו מה שאתם רוצים, אבל את המשפטים האלו שמעתי אין ספור, וזה עדיין גדול עלי, ענק עלי, חזק ממני ובלתי אפשרי מבחינתי.
אם יש לכם עוד מה להוסיף לי- אודה לכם.
בכל אופן אני כאן כרגע, מקווה להשאר כאן, להתחיל לספור לעצמי את הימים, השעות, הדקות, השניות, והרפרופים, בהם אני נקי. אצלי נקיות תקרא כשאני יהיה 'שקט', בשקט פנימי כזה, רגוע כזה, כמו על חוף הים בינות הגלים, [כשאני לא מחפש שם תאווה].
אשמח להיות אתכם.