אחים שלי, ידידי הטובים, חברים יקרים, שמח להיות אתכם.
אני רוצה לספר לכם, ברשותכם, על נס שקרה איתי, אני רוצה גם להסביר לכם למה זה נס, כמובן שאני לא יודע לספר לעצמי בדיוק את היקף הנס, כי אין בעל הנס מכיר בניסו, אבל לפחות מה שיעלה בזכרוני בשעת כתיבת שורות אלו.
תעבירו את הנס הזה הלאה, כי זה יכול לגרום לעוד אחרים להתחזק, לא לאבד תקווה, לא להתייאש, לדעת שיש אלוקים בתוכנו, שמנהל לנו את החיים, כדי שעוד ידעו שאנו אמורים להפסיק לנהל את החיים, ולשחרר ולתת לו לנהל אותם בדרך שהוא רוצה, הדרך הטובה ביותר.
ועכשיו לנס- שבעה ימים! זה הנס!
אולי ציפיתם לאיזה נס דרמתי יותר?!
אז אסביר לכם ברשותכם למה זה נס, ולמה זה נס גדול.
בעבר הייתי נקי שבוע, ואף יותר מכך, היית נקי גם חודש.
הדרמה היא שנכון לעכשיו אני נקי 'שבעה ימים'!! לא שבוע, אלא שבעה ימים.
אני יסביר לכם, תקשיבו טוב טוב.
בעבר הייתי נקי כי כך יצא לי, אולי גם בגלל שקצת התגברתי, ונלחמתי, והגעתי להשגים לא רעים, שבוע, חודש וכו'. כיום, בשבעה ימים האחרונים, לא נלחמתי, לא רבתי לא עם עצמי ולא עם אחרים בשביל להיות נקי, שחררתי, הרפיתי, נצמדתי לרק להיום, ועשיתי יום ועוד יום ועוד יום,
לא בעצם לא!
שעה, ועוד שעה, ועוד שעה, ועוד שעה.
לא אבל גם זה לא!
רגע ועוד רגע ועוד רגע ועוד רגע, ועוד רגע, ועוד רגע!!!
זה סוד הנס שלי, זו לא נקיות של 'שבוע' זו נקיות של רגע אחד!
רגע ועוד רגע ועוד רגע, זה לא מצטרף לשבוע, זה מלא מלא מלא רגעים שיצרו אצלי שבעה ימים נקיים!
בעבר: כשהייתי נקי שבוע או חודש, הנקיות לא הייתה נקיות 'בונה' אלא נקיות שהיא הכנה לנפילה עמוקה עוד יותר.
הימים היו בעבר בבחינת 'מתיחת קפיץ' הלוך ומתוח, אף תמיד לאחר מכן הגיע ה'פליק', שחרור הקפיץ שטמן בחובו 'נפילה עמוקה' 'כאב' 'מתח' חרדה' ומחשבות אפלות.
לפני שבעה ימים שחררתי את הקפיץ בפעם האחרונה, הודעתי לקפיץ שאני יוצא למסע קצר בתוך עצמי, מסע בן 90 יום
שמורכב ממליוני רגעים, מסע אל תוך עצמי רגוע, שליו, מכון נפשית לכל תרחיש. ויודע שעדיין אני יכול ליפול בכל רגע נתון.