כיף גדול. ב״ה סוגר את יום מס׳ 3 בסבב. היום יצא לי לחשוב על כך שאני הרבה פעמים מקבל דברים טובים שעשיתי כמובנים מאליהם. לא זכורות לי יותר מידי פעמים בהן שיבחתי את עצמי בלב על משהו טוב, משהו שדורש מאמץ שהצלחתי. אחרי הנפילה האחרונה, ואחרי תקופה של קשיים בכל מיני דברים ב״ה היום אני נמצא במקום אחר, נמצא בעיצומה של תקופה טובה. בונוס להחלמה ולא תחליף לפעולות. הפעם אני שם לב לדברים טובים ולא מובנים מאליהם שאני עושה, דברים שהיו נראים לי כל כך ״פשט״, ומעריך אותם מאוד מה שנותן לי מוטיבציה וכח להמשיך והכי חשוב לדעתי - חיוך על הפנים, כזה שמכאיב לשרירים שלא רגילים לחיוך כזה. יכול להיות שעם הזמן אתרגל בחזרה וגם זה יתפוגג אבל הרושם יישאר, אין מה לעשות. זה הכל עניין של הסתכלות, איך אני בוחר לראות, איך אני בוחר לפרש את שקורה לי ומסביבי (זו אולי נקודה קצת שונה אבל גם היא חשובה לי מאוד). עין טובה... וזה כל כך חשוב! פעם לא הבנתי עד כמה. זה משהו שהתחלתי לשים לב אליו לאחרונה ב״ה יותר ויותר.
המסע הזה.. התחיל שוב. כמה פעמים כבר יצאתי אליו? בכל פעם נזכרתי ששכחתי משהו בבית והוצרכתי לחזור על עקביי, לראות בצער ואחכ בנחמה קטנה, של התקדמות משהו, למרות הכל, את סימני ההליכה על החול. ואני שואל לא מייאוש חלילה, אלא מסקרנות עד מתי אמשיך לחזור הביתה, למה כל פעם שאני יוצא למסע יש משהו שחסר? אני חושב שעיקר התשובה היא בהתמדה שחסרה. אני אומר את זה לא כי אני אוהב להלקות את עצמי אלא כי אני מרגיש שזו האמת. האמת שאני לא יודע מהיכן זה נובע הרי בכל מיני דברים אחרים אני משקיע ומתאמ.ץ ופה? חסר..
מי ייתן ויהיה בי את הכח ואתעורר ללכת בדרך בלי להתעייף, בלי לעצור גם לא בעליות, לעשות את שמוטל עלי וזהו! לעשות את הפעולות שעוזרות לי יום יום רק להיום!
לילה טוב נקי ומחויך