אני מגיע אמרתי. מקסימום יהיה יפה. אשתי מימלא הולכת לקבוצה יהיה לי משעמם אני מגיע לסיום על המסכת "כלפון"...
אני נכנס והיא שם. התאווה.
אשתו של החברותא... מיד בחסד אלוקים אני אומר לעצמי לא יקום ולא יהיה.
היא לא אשתי זה תאווה רצינית אם אתה תלגום אז כל הלילה תהיה שתוי ותרצה עוד.
וברוך השם הצלחתי. ישבתי שם כולי ״סנוב״ אפילו לא הסתכלתי לכיוונה אבל הרגשתי מוזר. ממש סוג של לחץ כזה סוג של דריכות ממש מעצבן.
חושב לעצמי ״יום אחד אתה תוכל להיות רגוע עכשיו אתה בתחילת התהליך ויש לך עדיין אלרגיה״....
פ׳סדר.
תשב תנשום עמוק תרגע יהיה טוב.
בדיחות- מה קורה משה- זוכר את החולצה הזאת דוד- ועוד סיחבוקים ואני בשלי מכונס תוהה האם ללכת הביתה או לא.
חושב להתקשר לספונסר מה לעשות אבל הוא ישן.
הוא לא יענה. מה עושים? טוב תרגע תחשוב על החלמה ועל מה אתה רוצה להיות והכל יסתדר.
ברקע אני שומע את ״כלפון״ ידידי שואל מתי אתם מגיעים?
אני שואל אותו מי זה אתם?
הוא עונה לי וזה לשונו הזהב...: ״אחותי בן דוד שלי ואשתו והוא והוא....״
אני כזה קיבינימאט...
תגיד לי כלפון ישיבה מעורבת יהיה פה?
מה אתה רוצה ג'יימס? כולנו משפחה!
אני כזה חייב לעוף מפה... אבל אולי לא אולי יהיה בסדר... לא זה לא מתאים לך בשלב זה אל תכניס את עצמך למקום הזה.
אבל עדיין לא עשו את הסיום...
תכלעס אני לא יודע מה בדיוק קרה ומה בדיוק רציתי לעשות ומה בדיוק רציתי שיקרה אבל החלטתי שאני חייב לכתוב מה שייצא כי זה חייב לצאת.
אני קורה לכלפון לצד ואומר לו שמע, נראה לי אני עף! למה? כי זה מעורב...
אבל מה? זה משפחה!
משפחה שלך אני אומר לו לא שלי... (אני לא יכול להגיד לו שאני סקסהוליסט...)
הוא אומר לי טוב. מה שעובד לך... אמרתי לו זה בדיוק הבעיה אני לא רוצה שיעבוד לי מדי הרבה...
שיין, אני כולי בלבטים מתקשר לחבר אחר ותיק הוא יוכל אולי לספנסר אותי עכשיו הוא לא עונה...
ואז הם נכנסו...
היא והיא והיא ואני כזה אני חייב ללכת.
אבל איפה האוטובוס יהיה וכולי בתיסבוכים (סתם ככה בחיים אני לא יודע לקבל החלטות אתם יכולים לשער מה עבר שם...) ואז אשתי מתקשרת רוצה טרמפ הביתה?
אני כזה אני חוזר אלייך חצי דקה.
אני חושב וחושב וממש לא יודע...
שתי דקות אחרי זה היא מתקשרת ושואלת נוווווווו?????
(במאמר המוסגר היא כולה חשדה שלא רציתי שהיא תשמע מי שם/משהו ואח״כ הייתה בטוחה שהיה שם נשים שאני מתוסבך עליהם ולכן לא רציתי להחליט תוך כדי שאני על הקו אלא לנתק ולחזור אליה... היא לא יודעת כמה אני בדיוק עושה פעולה הפוכה!! כמה אני עכשיו הולך כי זה לא טוב לי... אבל אני צריך לעבוד בשבילי ולא בשבילה. זה עשיתי מספיק ועכשיו זה כנות עם עצמי...)
אני אומר לה כן בואי תאספי אותי.
אוקיי אני בדרך...
אוקיי כלפון אני זזתי. מה? כן חייב לזוז... להתראות בורח לא אומר שלום לחברים שלי... לא רוצה שאלות מיותרות.
אז זהו ברחתי משם.
זה היה גרוע? זה היה נורא? זה היה ודאי מביא אותי ללגום?
בכלל לא בטוח.
אבל ברחתי. אסירות תודה לאלוקים שנתן לי את הכח לעשות את זה.
ממש התנהגתי כאדם עם חוסר אונים ואני ממש שמח עם זה.
אני מרגיש מוזר מאוד ועל זה אני מבקש מאלוקים שלווה.
אבל רציתי לשתף. לשתף שקשה להיות מכור. קשה לדעת מה באמת צריך לעשות. קשה לעשות משהו מצוין ולהרגיש מאוד מוזר אחר כך. קשה לעשות משהו בשביל שתאהב את אשתך יותר והיא חושבת שאתה עושה ההיפך. קשה לחשוב על זה שאתה לא בן אדם רגיל. שאתה לא יכול לבוא לסיום מסכת ופשוט להיות בלי מיליון דברים שרצים לך על 1000 קמ״ש בראש. קשה.
קלי תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם.
אומץ לשנות(!!!) את הדברים אשר ביכולתי ואת התבונה להבחין בין השניים.
רצונך ייעשה ולא רצוני.
תן בי את היכולת לראות נשים כבני אדם ולא כאובייקט מיני.
רק להיום.
ותן לי את הכח לחיות את רק להיום כל יום כי אני תמיד שוכח מזה ואז נלחץ וזה לא טוב לי.
רק להיום.
בחייאת.
אוהב אותך אבא.