אוקיי אוקיי מתקדמים בהחלמה סבבה.
פעולות ספונסר קבוצות הכל ברוך השם.
אבל ככה אני יוצא לעשות קניות לשבת והמסיבה מתחילה...
(במאמר המוסגר לאחרונה אני כל הזמן ״על הגל״ וכשאני ברחוב אני כבר גבוה גבוה כי כבר לפני שאני יוצא מהבית אז הראש החולה והמכור שלי מדמיין כבר על ״הגלידה״ שלי... אז הגעתי להבנה שבשבילי לפני הגל אין פירושו ברחוב אלא כשאני חושב על לצאת מהבית אני צריך לעשות פעולה! כי כשזה מתחיל זה מממממממש קשה).
ממש ממש בא לי. ממש. רוצה לראות לטעום את כלללללל הגלידה שיש (ותודה לסוד על המונח-גלידה...). ללגום. להתאוות. זה כיף. זה עושה לי טוב.
אבל אני רוצה גם להחלים.
מה עושים?
אוף... קיבינימאט... תכלע׳ס אני לא יכול להתאוות כמו ג׳נטלמן... אבל ל-א י-כ-ו-ל. כי אני מכור וככה זה. (אלוקים שלווה...בבקשההההה).
מתקדם עוד טיפה במעלה הרחוב ואומר אין ברירה יאללה פעולה.
אני מתקשר לחבר ומוסר חוסר אונים אבל זה לא חזק מספיק. כבר לגמתי קצת. חושי כהו מעט... ואני אומר לו תקשיב ״כלפון״ אני לא יכול פה. אני ממש רוצה. מה עושים?
הוא אומר לי מה אתה רוצה? עשית בדיוק מה שצריך לעשות! התקשרת! עשית צעד 1-2 זה מצוין! (אני חייב! להתחיל לפרגן לעצמי. רק שלילי. איזה עצבים איתך ג'יימס ..) שומע, תודה, זה לא מספיק לי. זה לא טלפון ושיחרור, זה בעיה בעיה פה.
הוא אומר לי בא נפתח מעגל לעוד שעה. אני כזה שעה? עוד שעה אני כבר אחרי 5 ליטר גלידה... 3 דקות אני אומר לו? אוקיי 3 דקות. בראש שלי אני אומר תוותר (אל תילחם! תוותר!) שלוש דקות.
כעבור 3 דקות אני סוגר מעגל אבל אני עדיין בחנות גלידה.
הוא אומר לי אתה יודע ג'יימס, תתמקד בנתינה לך הביתה תעזור לאשתך תהיה נותן לא לוקח. צודק אמרתי אבל עד הבית... עכשיו אני חסר אונים!!!
עוד מעגל? 5 דקות? סבבה. אוקיי גם הפעם מצליח. היה יותר קשה מהשלוש דקות אבל סגרתי שוב. עוד מעגל? 7 דקות? אוקיי יצאנו לדרך...
שלוש דקות עברו ואני פשוט בולס גלידה מכל הטעמים מכל הצבעים: חלבי-פרווה-סורבה-אייס קפה-פרוזן אתם כבר מבינים...
נו ג'יימס איך היה? תקשיב בהתחלה היה טוב אחר כך... לא משנה הוא אומר לי תתמקד בהצלחות לא בכשלונות.
עוד מעגל?
אני ככה חושב לעצמי - אלוקים אני באמת מוכן לוותר על התאווה לכמה דקות רק ל-5 דקות הקרובות אני באמת יעשה את שלי יותר מזה אני לא יכול! באמת לא יכול! זה מושך אותי ואני לא מתמודד! ואני פועל! ועדיין מלא באובססיה וגלידה!
אבל זה תוכנית של פעולות אני ימשיך לפעול... האחריות שלי זה לעשות התוצאה בידי אלוקים...
אוקיי 5 דקות. 5 דקות ואז אני כבר יהיה בבית אז אני יוכל לתת ואולי אני ישתחרר.
אני מתחיל ללכת הביתה סוג של כבר מיואש. התייאשתי מהנס-השיחרור-העזרה מאלוקים.
תכלע׳ס פתחתי 250 מעגלים וזה לא עבד. אבל לא איכפת לי ממה שהיה עכשיו זה מעגל חדש...
מתחיל ללכת הביתה ככה עם גלידה על החולצה קצת נטף על הנעליים על הקניות ופתאום אני מצליח!
אני כזה מנסה לבדוק עם עצמי מה קרה אבל אלוקים אדירים! השתחררתי!
מה? באמת? אבל יש פה גלידה? אתה לא רוצה?
לא. אני סבבה. אני מוכן לוותר על זה לזמן הקרוב. אני רוצה לחיות חיים יותר בריאים. לא רוצה להיות כל כך נשלט.
א-נ-י מ-ש-ו-ח-ר-ר!!!
חברה.... זה עובד!
אסירות תודה לאלוקים על התוכנית המדהימה הזאת. על חברים שמקשיבים ותומכים בי. על כל החיים.
מתפלל שתמיד אזכור שיש שיחרור מתאווה. שהתוכנית עובדת אם עובדים אותה (ובפרט מתי שקשה...!!!). שאני ילמד יותר ויותר איך לוותר ושכדאי לי לוותר כי חפץ חיים אני.
רק להיום. כל יום רק להיום.
אוהב אותכם! תודה שאתם פה איתי!