תודה לכל החברים המגיבים כל תגובה שלכם נותנת את ההרגשה שאני לא צועד בדרך לבד, כיף לצעוד ביחד.
השיתוף שלי ביומן להיום שהבוקר קמתי עם המון פחדים, תסכולים, ייאוש, מחשבות טורדניות ממש מכונת כביסה מסתובבת בראש, בימים כתיקונים הפתרון הקל לכל זה הוא השימוש לרוץ מהר לסם שלי המוכר הלא היא התאווה.
אבל היום הרמתי טלפון לחברים לשתף ופתאם הוקל לי, עצם ההרגשה שאני לא לבד הקלה עלי מאד ונתנה לי רוגע ושמחה להמשך היום, אני מסיים את היום הרבה יותר טוב ממה שהתחלתי אותו, במקום ייאוש אכזבה ותסכול בתחילת היום, יש לי בסוף היום הרבה תקווה.
נקודה נוספת שאני רוצה לשתף, כחבר חדש אין אצלי מספרי טלפון וכחלק מהתכנית אני צריך לאסוף מספרי טלפון של חברים, האמת היא שזה לא קל לי לאסוף טלפונים של חברים יש לי חששות פחדים ואת כל הסיבות בעולם לא לבקש מספרי טלפון, בימים רגילים אני עובד באופן פשוט לדחות למחר היינו מחר אני אתחיל לאסוף את הטלפונים, אבל מה לעשות בשביל להשאר נקי אני חייב היום את הטלפונים אחרת אני לא אשאר נקי וכך מצאתי את עצמי במקום לומר "מחר" לעשות "היום" ובעצם זה ליבת התכנית במקום לדחות הכל למחר כולל את הניקיון, בשביל ההחלמה צריך לעשות "היום" בלי לחשוב על "מחר".
שיהיה לכולם לילה נקי ומפוכח רק להיום