אז 3 ימים לא הייתי פה, וקצת התגעגעתי.
אז הקדמונת קטנה: נפלתי לפני החג, הלחץ ופרידה רגשית חזקה שחוויתי ממש בערב החג טילטלו אותי חזק ופשוט אוננתי את עצמי סתם.
היום זה מדהים אותי שאני יודע להצביע על דברים שגורמים לי לרצות לאונן את עצמי למוות (או להשתמש, בז'רגון המכורים).
לפני החג חבר יקר חיבר אותי לתוכנית ולמטרות שלה ועזר לי לעלות חזרה על דרך. כי שוב רציתי לנסות את שיטת ה"שריר" שלא עבדה לי ולו פעם אחת מאז הילדות, עשרות אלפי נפילות ואני לא למדתי את הלקח, שאני צריך לשנות גישה. לגישת הכניעה, שכל כך מנוגדת לדרך המערבית שאני חי בה.
בכל אופן אני ניסיתי לתת שירות ונתינה כמה שאני יכול עד כניסת החג.
וככה נכנסה לה שנה חדשה ואני הולך לבית כנסת חדש (התרגשות..).
הייתה תפילה סבירה, שונה מאוד ממה שאני רגיל אליו, אבל אני מחייך ומחליק באיזי כי אני בשליטה.
יוצאים כל באי בית הכנסת החוצה, גברים נשים... וטף ואני מאבד את זה. תפילת השלווה נאמרת על ידי בחופזה, תוך כדי שאני מחליק בזריזות לכיוון היציאה, רץ לבית שלי במהירות מפתיעה, משדר מעט גסות רוח אך כרגע אני מתמקד בלהשאר בחיים.
מגיע הביתה, תפילת השלווה שוב, מנסה לנקות את הראש, נותן שירות וחוזר לשגרה.
הולך לישון מוקדם אחרי שדאגתי להיות הכי טוב שאני יכול בבית.
קם מוקדם, מדי מוקדם. אחרי שינה לא רציפה בכלל (אפשר כבר להבין למה, קמתי כל חצי שעה בלילה..)
עדיין נקי, אבל מתחיל להרגיש את חוסר האיזון.
קם והולך לבית הכנסת מוקדם שזה דבר נדיר מבחינתי.
במהלך התפילה כל פעם היו בעיות.. (שהיה שקט ארוך מדי או שהמוח הרגיש ששקט לו מדי) הלכתי לישון, יותר חשוב לי להשאר נקי היום מאשר להגיד מזמור בר"ה. אני חושב ומקווה שגם הקב"ה חושב ככה.
מצב רוח ממש טוב, תפילה מעולה בבית הכנסת הישן והטוב שלי.
חוזר הביתה, מפוקח מפוקס עם מצב רוח מעולה. עוזר בבית במה שאפשר. הולך לנוח קצת כשאני מרגיש עייפות.
סוגר את היום הראשון של החג נקי ומאושר.
יום שני של ר"ה.
שוב פעם קם מוקדם. אבל הפעם אחרי שינה חזקה ורגועה.
היום מתחיל עם קצת טירוניות מצד כמה בני בית, וזה לא נורא, לא צריך להתרגש, מנסה להמשיף את היום ברוגע ובנחת.
שוב פעם הליכה לבית הכנסת, שוב פעם תפילה נהדרת. מרגיש נהדר, ותופס תנומה כל גל קטן שלא במקום.
הפסקה לפני תקיעת שופר, אני יוצא החוצה כדי להתאוורר, ופה כנראה נמאס לגברת תאווה לנדנד לי בקטן.
היא הגיעה במלואו הדרה ואני חטפתי גל כזכר לימים עברו, החלפת מבטים עם מישהי שהגיעה לשמוע תקיעות. שיחת מבטים שקטה בינינו ואני התחרפנתי. מתרחק קצת, אבל כל הראש שלי משתגע.
לוגם ולוגם את באות בית הכנסת שבאות לשמוע קול שופר. מבין כמה שאני חסר אונים, וזה בסדר, אני סקסוהליסט מהעצם. להלחם לא יעזור לי, לא עכשיו ולא עוד דקה, בסוף אני אשתמש, וזה יהיה שימוש מביש מאוד.
אז אני לוקח אוויר ומתרחק מהבית כנסת, מקסימום אאחר קצת לתקיעות של ר"ה, העיקר להיות נקי ולא להשתמש, לא עם עצמי ולא עם אחרים..
אומר את תפילת השלווה, קורא איזה מאמר קטן שהיה זרוק בחוץ על אחד הספסלים, נרגע, נושם עמוק, חוזר בדיוק בזמן לתקיעות.
אבל בראש אני כבר מרגיש משהו אחר, המפלצת זזה, היא לא מתה, היא רק מחכה כדי לתקוף.
מהצהריים של יום שני של חג (אחי תרגע זה בכלל יום דרבנן, אבל מה הקשר?) אני בהתקפים. גלים חזקים, כל בחורה,אישה או נערה הן מטרות, מטרות שאני חייב להשיג ולכבוש.
תפילת השלווה נאמרת עשות פעמים, כל פעם מיד כשאני מזהה גל שמתחיל, מנסה להשקיט אותו, מבקש רק קצת שקט.
לא איכפת לי מהנקיות, שהמספר יעלם, העיקר, אבא יקר שבשמים- תן לי עוד רגע של פיכחון עוד רגע של שפיות.
וזה עובד, אומנם עשרות פעמים, מאות פעולות אבל זה עובד. ואני למוד ניסיון, לא נותן לעצמי להיות שאנן, השאננות הרגה אותי, כל פעם מחדש. ואני יודע שהנפילה הבאה תהיה כואבת. כי היום כבר לא איכפת לי מכלום. אומנם גילתי פתרון לבעיה שלי, אבל מאידף גיסא המוסר שלי בתחום המיני נעלם, נפרצו כל הגבולות והיום לצערי אני יודע שכשאני מטורף מתאווה אני יכול לעשות הכל.
כן.. זה כואב, משפט כואב, אבל הקווים האפורים,השחורים והאדומים אצלי נעלמו, התאדו. כשאני מאבד שליטה, זה איבוד שליטה של פרפקציוניזם,לא איכפת לי איך אני משתמש, מתי אני משתמש, ולמרבה הצער, עם מי אני משתמש.
אז חזרתי הביתה, עדיין נקי צמוד לפעולות, משתדל מאוד לתת שירות ונתינה למי שרק אפשר, כי אני יודע שזאת תרופה.
אבל אז זה הגיע באמת, גל חזק של עוררות מינית פורצת גבולות. הרגשתי שאני הולך להשתגע, האם אני צריך לאשפז את עצמי? האם אני צריך מוסד גמילה? האם הגוף שלי חי וניזון מצריכה מינית לא פוסקת?
אז לא נגעתי בעצמי, הסרחתי מהחום העז שהייתי בו כל היום, אבל להכנס למקלחת היה שקול למוות מבחינתי, הרגשתי כל כך מסטול, שלא הרשתי לעצמי להכנס למקום שאני יכול לגעת בעצמי.
והתפללתי, דיברתי עם ה' בלי הפסקה. והוא שמר עלי, אחרת אין דרך להסביר את זה שגם את היום השני סיימתי נקי.
שבת הייתה דומה מאוד ליום השני של חג למעט תוספת קטנה, פנטזיות, אבל ברמה אחרת לגמרי, אסופת הפנטזיות שלי מגילאים שונים הגיעו ובאו, קפצו לומר שלום, טלטלו לי את המוח ואת הגוף ושקעו חזרה מיד אחרי תפילת השלווה.
נס גדול שה' נתן לי את השכל להבין ששימוש מכל סוג כלשהו, לא ירגיע לי את המצב.
מה גם שנזכרתי שיש לי בקבוקים בבית שאני יכול להשתמש איתם חופשי ולא אצטרך לחלל את השבת בהדלקת מחשב בשבילם.
אבל לא העזתי לגעת, נגעת, מעדת,נגעת בעצמך ואיפסת. והמעגל הזה לא יגמר לעולם!
ובגלל שאני רוצה להיות מישהו אחר, שונה מהמפלצת של השימושים, עדיף לי למות ולא להשתמש.
השימוש היום מענג מאוד, אבל היציאה ממנו היא גיהנום. כשדורכים חזרה על קרקע המציאות, לא ניתן לבטא את עוצמת הכאב במילים. ולכן אף שימוש לא שווה לי את זה, (מה גם ששמתי לב שלארונה הוא מדליק אצלי חוויות עבר שאני לא יכול להתמודד איתן).
ולכן נס שלישי (שמורכב מעשרות ומאות ניסים קטנים) אני נקי גם היום.
אני הקטן האפס מאופס, מביט בתדהמה על 72 שעות כ"כ לא ברורות מאליהן. ומודה לה' על כל הטוב אשר גמלני.
לא פעם במהלך היום ניגנתי לעצמי את המילים: "קטונתי מכל החסדים ומכל האמת שעשית עם עבדך" של יונתן רזאל.
אני אוהב ה' ונותרה לי רק מילה אחת לומר:
תודה
אוהב ה'