אושי כתב on 18 אפר' 2018 21:46:
שלום
ניסתי כמה אפשרויות לתקשר עם אחרים ולא צלח
לכן לפחות אמסור (כמו שאומרים כאן) את אשר על ליבי, הערב אחר מפגש ליוותי את אחד המשתתפים, והוא משום מה תיאר לפני יתר על המידה תיאורים חיים ממה שנפל בעבר וכעת שאני רוצה לישון זה עולה לי....
ואני מעל במה זו פונה ומתפלל לד' עזור לי שאוכל להמשיך לצעוד בצעדי הנקיות שסה"כ זה עתה התחלתי...
תודה ולילה טוב ונקי
אוהבים.
להבא כדאי לרמוז בעדינות שהדבר מפריע.
אין מאיתנו מי שלא מבין את הבעיה שבתיאורים, אלא שיש חברים שסומכים על השומע שאם זה מפריע לו שיגיד.
אתה צריך להרגיש מאוד בנוח לומר לזולת שזה מפריע לך, והוא יבין אותך ואולי אף יבקש סליחה...
בספר הלבן עמוד 179 כתוב, וזה לשונו:
"...אנו נזהרים לא להוות פיתוי לאחרים בדרך שבה אנו מדברים אודות השימוש המיני שלנו. מכיוון שאנו רגישים להצעות, התאווה שלנו יכולה להיסחף למחוזות שלא דמייינו לפני כן. זו הסיבה שאנו יכולים להרים יד [כשזה נעשה בחדר הקבוצה] בשקט אם התיאור עשה יותר מדי ציורי או מרומז, המפגשים לא צריכים להיות מקום שבו יתרחבו האופקים של התאווה שלנו"
מי שבכל זאת חשוב לו לספר כדי לשחרר צריך לחפש לו חבר שהוא יודע ומכיר בו שהתיאורים שהאו רוצה להשמיע באזניו אינם מרחיבים אצלו את האופקים של התאווה יותר מהמרחב שהוא כבר דש בו, וכמו כן יש לו לוודא שאותו חבר כבר צועד ב12 הצעדים וחי חיים רוחניים.
לא כדאי להיות טריגר להפיל אחרים רק כדי לשחרר את מה שיש לך.