קצת על עצמי (השאר יתברר תוך כדי):
נשוי עם ילדים ב"ה.
מכור מאז שאני זוכר את עצמי (11-12?).
רוצה להיות עובד ה', ובשמחה.
אז למה אני כותב כאן?
הסיבה השניה היא האפשרות לעזור למי שמתמודדים כמוני, אולי לקרוא חיים של מישהו יעזרו לראות שזה אפשרי (בתקווה שאכן יהיה כך, כרגע אני נקי יום אחד...), אולי מישהו שיזדהה עם המחשבות, התהיות, הרצונות, הספקות והתקוות. אבל אם להודות על האמת - הסיבה הראשונה והמרכזית היא בשביל עצמי (לא בתור דבר רע בשלב זה). אני מניח שכולם כאן מכירים את התחושה הזו - הבדידות, ההרגשה שעוד מעט אני מתפוצץ, המחשבות שרצות הלך ושוב והרצון לזעוק את כל זה!!!
ברור שאחת הסיבות (יש מי שיגידו התסמינים) המרכזיות של מכורים הוא ההתמודדות לבד, ההתבחבשות והריקבון הפנימי, כשאור השמש לא חודר פנימי יש חושך והשדים נשארים. לי באופן אישי יש בעיה של קושי להיחשף בחולשותי כלפי אחרים (אם כי פעם אחת נחשפתי מיוזמתי לפני שהתעלפתי כמעט) ותמיד חשבתי שיומן יכול לעזור לי, מקווה שארוויח כאן את כל הקופה..
החלטתי שכל שלושה ימים שאני נקי אכתוב כאן משהו, אפילו קטן, אולי גם זה יעזור למישהו, לי בטוח. אולי.
אתחיל מהסוף. בניגוד למה שחשבתי, לאחר שקראתי כאן כמה סיפורים אישיים וניהלתי שיחה ראשונית עם אדם נפלא שפתח איתי בשיחה (תודה רבה, כמה זה חשוב!! במיוחד למי שכמוני עדיין מגשש קצת:neutral_face:) אני חושב שהמצב שלי יחסית טוב:
ראשית תמיד ידעתי שיש לי בעיה ובעיה גדולה - התמכרות.
שנית הקב"ה גלגל אותי (פשוטו כמשמעו) למקום שעזר לי מאוד וחוויתי בו כמה מהתקופות הטובות ביותר (בשיא כמה חודשים - הסתבר לי שזה הרבה:no_mouth:).
שלישית - תמיד האמנתי בעצמי שאצליח להפסיק. אני יודע שזו אליה וקוץ בה, אולי הבטחון הזה מנע ממני להתחיל לחפש עזרה מחוצה לי, אולי. אבל זו עדיין אליה ואני מקווה שהצלחתי להוציא את הקוץ.
חסרון עיקרי - אין אף אחד (בעולם הלא וירטואלי) לשפוך לפני את הלב, להתרפק עליו, לא אדם וכרגע גם לא הקב"ה.
לבנה ראשונה הונחה!
בהצלחה לכולנו!!
איך מעיפים את הספויילר הזה?
אזהרה: ספוילר!