שלום חברים, שמי חשבניה (נו, לא באמת) ואני מכור לתאוה.
אני מתפלא על עצמי שעד עכשיו לא מצאתי זמן לפתוח יומן מסע לעצמי, אבל כנראה שזה עוד משהו מתסמיני ההתמכרות.
ברוך ה', לאחר ארבעים ואחד ימים נקיים, בחסד א-לוהים ובצורה שאינה מובנת מאליה כלל וכלל, בזכות הקבוצות החיות והחברים בטלפון ובאתר, אני מרגיש לאחרונה בטוח בעצמי יותר מדאי, ואני כל הזמן מפחד שלא אשכח מאיפה באתי ולאן אינני רוצה לחזור. חבר טוב אמר לי: נו, לא נורא, אם תשכח - התאוה תזכיר לך... טוב, אז זה "קצת" מפחיד אותי, אבל כנראה שאין מנוס.
כעת אני פתאום מרגיש דחף גדול לחפש את התאוה בכל דרך אפשרית, ואני ממש ממש לא רוצה לחזור לשם. הייתי שם, היה שם רע מאד, זה לא סיפק אותי באמת, ואני מבקש מא-לוהים שישמור עלי נקי רק להיום.
השעה מאוחרת, הכל שקט מסביב, אין לי אף אחד לדבר אתו בטלפון, וזה בדיוק הזמן שבו הרבה מאד מהנפילות שלי התחילו. פניתי להשי"ת שיתן לי את השלוה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם, את האומץ לשנות את הדברים אשר ביכולתי, ואת התבונה להבחין בין השנים. אסירות תודה, הוא אכן נתן לי את מה שבקשתי, והחלטתי שזהו, אני הולך עכשיו לפתוח יומן מסע באתר של שמור עיניך, ואנסה לשתף בו את החברים במה שעובר עלי.
תודה רבה למי שהיתה לו את הסבלנות לקרוא את כל כאבי הבטן שלי. אוהב אתכם וצריך (הגה: חייב) אתכם. יישר כח.