חברים יקרים, ראשית אני יודה על כל התגובות. הם מחזקות, אני מרגיש יותר חזק שאתם איתי במסע, יותר נכון שאנחנו נוסעים יחד!!
אז לגבי ימי העבודה רביעי, חמישי וקצת משישי.
ביום הרביעי- היה אמור להיות קשה מאוד, ובחסד ה' לא ברור מאליו, הכל מתנה גמורה, היה מעולה, קיבלתי את הדברים, את רובם ב100%, ועוד מעט פשוט התפללתי באותו רגע וזה עזר הרבה מאוד קיבלתי אותם 90% בערך.
ביום החמישי- במשך היום החמישי היה רגוע ושליו ממש. אבל בצאת היום (מוצ"ש) הגיעה הנפילה, אכן נפלתי לתוך לחצים ותסכולים ופשוט התשתלטתי על העסק כאילו אני מנהיג העולם, באמת על עסק השתלטתי אבל על עצמי לא השתלטתי!! השתלטות איכותית אבל הכל תחת אוירה של כעס וחוסר נעימות גדול לכל הסובבים אותי. ודבר יפה שבתוך הגנות למדנו שבח, כשאני כעסתי בפעם האחרונה ככה הייתי כעוס כשעתיים הייתי מפורק מהכעס, לא נרגעתי עד שהוא שבר אותי, אבל הפעם, במסלול העבודה, לאחר כעשר/עשרים דקות של בעסה ועצבים, לקחתי את עצמי למקום מסתור, שם היינו רק שנינו אני ו.... ,לא התאווה אלא האבא, דיברתי איתו וביקשתי ממנו בכל הכוח 'תן לי לרצות את כל מה שהולך פה, אני משנן שאני רוצה את רצונך וזה רצונך עזור לי לקבל אותו, אין לי שום כוח ממני הכל שלך, עשה בי כרצונך'. ותנחשו מה?? הייתי אחרת, אחרי שתי דקות, חזרתי לעצמי... אבא תודה שנתת לי את כל זה.
ביום השישי- (זה היום), לא אמור להיות כלל קושי צפוי, אבל תקף אותי העכב"ר באחת האותיות שלו, והאמת בקטעים האלה אני פשוט בלי שכל אז לא יכולתי להתמודד פשוט הלכתי לישון וקמתי אחרת, והעלמתי את האות ע' של העייפות
יוצר הכל, תודה!!! 'תודה על מה שלי בראת, תודה על מה שלי נתת', לא משנה מה נתת, תודה שנתת!
אוהב אתכם אחים יקרים אין כמוכם!! תודה לכם על הכל!!
לקחים שלי לפעמים הבאות.
לגבי הלקח מהמוצ"ש הנ"ל- לזכור שיש התמודדות, לצפות אותה.
לגבי היום השישי (היום בבוקר)- עשיתי כהוגן לדעתי, אשמח לדעת אם טעיתי והיה עדיף לפעול אחרת.
הרגשותי בנוגע לעבודה של כמעט שבוע:
*מרוצה מעצם העבודה מאוד, הרבה יותר מהתוצאות למרות שגם הם בהתקדמות יפה מאוד.
אוהב אותך אבא!! אוהב אתכם חברים!
* הייתה לי הרגשה של 'וואי הכל טוב', אני מכיר את זה מפעם שעברה שאמרתי מהיום הכל יהיה טוב ואחרי שבבוע וחצי הכל נפל, וחשבתי לעצמי בטח גם עכשיו זה נופל, אבל הפעם הייתה לי תשובה, שלפי התכנית הנוכחית אם אני נופל אני מביט למעלה לאבא ואומר לו 'אבא אני לא רוצה להתבאס אני רוצה את רצונך, רוצה להישאר אני ולא אף אדם אחר, אני החולה המחלים עם התקפות המחלה ותוצאותיה לכאן ולכאן, ובעוד תקופה אהיה מתוקן הרבה יותר ואתקדם מעלה ומעלה עוד ועוד' זה עזר!! הרגשתי שהתיקון הפעם הוא דרך עם מוצא ולא ללא מוצא!!
לגבי הנקיות שלי, האמת היא פחות חשובה לי כרגע כי אני בתהליך ניקוי המידות ולדעתי ממנו יבוא ניקוי הגוף.
תודה שקראתם את כל זה, מעריך מאוד.
בתפילה גדולה לרצות בהמשך העבודה להמשיך ולוותר על רצוני, רק בעזרתו יתברך!!
'לולי ה' עזרת לי כמעט שכנה דומה לנפשי'