שלום חברים חג חנוכה שמח לכולם!
ב"ה נקי יומיים, מתמקד בהיום (נראה לי שזה מה שכאן נוהגים לומר רק להיום חח עוד אתרגל לזה)
ונהנה מזה. איזה כיף. תחושה של חופש והתעלות - פתאום אני בוחר מה לעשות בזמן הפנוי שלי ולא
הזמן הפנוי שלי בוחר מה לעשות איתי...
מרגיש חזק ושונה מהקימות הקודמות. מרגיש שיש לי גב. אני לא לבד. והכי חשוב יש
פורום שלם של צדיקים שהם מומחים בבעיה המיוחדת שלי! איזה כיף לי! איך זכיתי לזה?
ב"ה משמח איך כולם מתעניינים שולחים הודעות חיזוק, רוצים לשמוע מה איתי, מגיבים ומחזקים...
אז תודה רבה!
רציתי לשתף שאני עוד לא הצטרפתי לקבוצה, אני בעיקר קורא תכנים פה באתר, נראה לי שאצמד
לתכנית 'אופק', ובע"ה מקווה למצוא ועוד ועוד כלים שעובדים עבורי וישמרו עלי בשעות קשות.
דבר נוסף שחשוב לי להגיד זה שכל אלו הם כלים. במהלך כל התקופה שאני מכור לפורנוגרפיה ואוננות
הבנתי שאם אני לא ירצה אף אחד לא ירצה בשבילי. לאדם מהצד שיקרא את זה, זה ישמע מוזר... ברור!
ברור שהרצון שלך ואף אחד לא ירצה בשבילך וכו' אבל מה שהוא לא מבין זה מה אתה מרגיש אחרי נפילה. שאתה מרגיש שאתה לא יודע מי אתה ואחרי שכבר בלי שליטה אתה נופל כמה פעמים ברצף כמו שיכור שכבר איבד את הבחירה היצר מנסה לשטות בך שאולי זה מה שאתה באמת רוצה... הוא רוצה לגרום לך לספקות לגבי הרצונות שלך, לספקות לגבי הטוב שבך ושאתה.
ואמנם אני לא נקי, אבל יש כמה דברים שהקב"ה כן זיכה אותי ללמוד לאורך העליות והירידות שחוויתי וזה אחד מהם - אני הבוחר, אני חייב לרצות טוב ואם לא אז לפחות לרצות לרצות טוב... כי אם אני אטבע בים הספק והבילבול שהיצר מפיל אותי אליו - אז מה נשאר ממני?
אז גם כשאני נופל וגם כשלא, אני תמיד אזכיר לעצמי שאני טוב ואף אחד לא יכול לקחת את זה.
ואם
אני לא יקח את ההגה בידיים אז גם עם כל הקבוצות והצעדים והפתרונות שבעולם לא אצליח.
לכן אני אומר כלים. ואלו כלים חשובים שלא תבינו אותי לא נכון בלעדיהם אני לא מצליח לנצח.
אבל הם כלים - עזרים, הדרכה, ידע ונסיון של אחרים שאני יכול לקבל וללמוד ומשם ליישם בכוחותיי וכעת יש לי כלים טובים יותר לנצח במלחמה.
זהו אחים... תודה רבה אוהב אתכם מאוד יש לי עוד המון מה להגיד ולשתף על מה שלמדתי לאורך הדרך ומקווה ללמוד עוד אבל צריך להשאיר משהו למחר... שהיצר לא יגיד לי לא לרשום כי אין מה...
שבת שלום וחג שמח!