אני ממש מתרגש מכל מה שכתבתם- כולכם ממש חיזקתם אותי. אני ממש מתפעל מהיכולת שלכם כך להתמודד יום-יום עם האתגר, ולהגיע לכמות יפה מאוד של ימים נקיים שאני בתקופה הקרובה יכול רק לחלום עליה
. חוץ מזה, הנכונות שלכם לבוא ולהגיב ככה, ולא רק לי אלא לעודד עוד אנשים ולחזק אותם היא מעוררת התפעלות. אתםבאמת אנשים קדושים- ולולא המבוכה שבעניין ,שמהווה בעייה רצינית שכנראה תמנע את זה , הייתי מעוניין לפגוש אתכם אחד ולחבק באופן אישי. בלי להכיר אתכם בתור אנשים יש בי אהבה אליכם...
קראתי מה שהמשתוקק כתב,לגבי הצלחה- ואין לי ספק שאתה צודק. אני יודע שלא אצליח להישאר נקי לשארית חיי, לפחות לא כרגע, הן בקדשו לא יאמין... אבל אני בכל זאת בתחושה, שאני חייב לחזור להיות אדם נורמטיבי- אני חייב לשלוט בתאוות שלי- אחרת איך אתקדם בחיים שלי? אז אני צריך להיות כנראה שבתהליך של השלמה עם תהליך ארוך של שחרור החטא, אולי...
אני חש שכל תקופת הישיבה תיכונית- כל התקדמות אפשרית במידות שלי, התקדמות רוחנית, פיתוח האישיות, להפוך לאדם חברותי, הייתה איטית ותקועה בגלל החטא. קשה לי להסביר אבל אני מניח שתבינו אותי- כיווון שאולי חוויתם חוייה דומה. אני מרגיש שכרגע אני חייב לנצל כל רגע של נקיות בישיבה, בתהליך התפתחות מואץ של כל מה שאיבדתי בתיכון. זמן יקר. יש לי תחושה כזו, שיכול מאוד להיות שיותר נכון שאסיר אותה מליבי וכך יהיה לי יותר טוב, שברגע שאשתחרר מהחטא, אוכל להתחיל תהליך של חתונה בלב יותר שלם.
לכן- לסיכום אני מעוניין לראות תהליך בעצמי- אני לא משלה את עצמי ואני יודע שאפול מתישהו, אבל אני מקווה שאביא את עצמי לידי תהליך שבו תדירות הנפילות שלי הוא קטן עם הזמן, עד שבשלב מסויים אוכל לכנות את זה בתור "הצלחה"- והשתחררות מהחטא.
יה"ר שימלא ה' משאלות ליבנו לטובה...