מחשבות טובות כתב on 27 נוב' 2022 06:23:
עברה שבת קשה. שיחה אל תוך הלילה, כעסים מצידה על מעשה שעשיתי (מעשה חד פעמי, שלא חזר על עצמו, וכנראה שאם לא הבלגן שעובר עלינו בחודש האחרון הוא היה עובר בגרון, אבל לא כרגע), ושוב אני לא בסדר, משוקץ ומתועב, שפל כמו חזיר שמציג כמה הוא טהור אבל בפנים הוא טמא. כמובן שבמוצ"ש היא חיטטה לי בטלפון, וכל דבר הכי קטן (כמו מספרים שלא שמורים בנייד) הפך להיות חשד לבגידה.חשבתי לעצמי, שהסבל הזה הוא חלק מהדרך שלי לכפרה. חלק מהתיקון. הרי 8 שנים גרמתי לה סבל, הכאבתי לה, גרמתי לה לבכות (כמה עונש מגיע לי רק על זה), לא הייתי בעל, אז עכשיו התור שלי לסבול. אני רק מתפלל לאלוקים שייתן לי את הכוחות לא להשבר בדרך אל התיקון. שיזרוק לי ניצוצות של תקווה. שיראה לי שאני בדרך הנכונה. הפחד הכי גדול הוא להתאמץ ולשמור על הזוגיות, ואז לגלות שהתעוררתי מאוחר מידי והיא כבר המשיכה הלאה והשאירה אותי מאחור, אי שם בזכרונות.
כואב מאוד לקרוא על הייסורים שאתה, אישתך ושניכם עוברים.
נכון - התאווה, ההתנהגויות וההתמודדויות שלנו הם משקל כבד על הזוגיות.
אני מזמין אותך בנוסף לשיתופים ולפריקה כאן בפורום - גם לשאול את חברי הקהילה בהווה - מה הם עושים בנושאים זוגיים כאלו. אם יש להם שיתופים, תובנות או עצות שיכוונו אותך.
ושנית - יש לנו ברוך ה' המון המון בוגרים - אפשר לקרוא את התהליך שלהם והתובנות שלהם בפורום ובמאמרים נבחרים שמרכזים את התהליכים שלהם. מוזמן לחפש בהיסטוריה שרשורים בפורום שעוסקים בזוגיות.