תודה גדולה לכם חברים על התגובות!
אומר בכנות, התגובות שלכם מחזקות אותי, נותנות תחושה שהעבודה שלי קשורה גם אליכם..
שלום חברים יקרים,
אז כך עבר אתמול..
קמתי בבוקר עם עצבות גדולה, לאחר מכן עשיתי כניעה לה' חיברה מאוד מאוד.. התרוממתי וחזרתי לעצמי אבל לא לגמרי, כשדיברתי עם חבר שלי בפל' ממש חזרתי לעצמי. התמלאתי במוטיבציה של עשייה ושל החלמה ושל חיבור אלי ואל בוראי ואל תכליתי.
לאחר השיחה איתו מיד עשיתי כניעה נוספת, כך גם אמרנו אחד לשני בשיחה. ואז השתחררתי ליום מצויין!
לא אכחד, היו מבטים שנתתי ברחוב ושהיה לי מאוד קשה לוותר עליהם, אבל היו גם ויתורים, והמאבק עבר לתחום המבטים, ואני מקווה היום להעביר את המבט למקום עוד יותר שורשי לתחום המחשבה, כי שם הכל מתחיל...
כשיש מחשבה על תאווה וכמה זה נעים וכו' קשה אחר כך לעצור את העיניים ואז שהם נדלקות הגוף בוער והדליקה הפנימית יכולה לצאת משליטה..
עדכון נקיות: 7 ימים נקיים שלמים!
מחששות היום הקרוב, יש לי משימות שאני מאוד חושש מהם, ומקווה להספיק לעשותם ולעשותם טוב.
תכנוני החלמה להיום:
● שיחה לשני חברים
● כניעת בוקר וכניעת ערב, ולשתף את החששות.
● אם אספיק אכנס כניסה נוספת לקבוצת הגוגל צאט שלנו.
לכבוד 7 הנקיים, אני רוצה לכתוב מכתב לאבא, כבימים עברו.
מכתב לאבא:
אבא יקר, רק אתה יודע באמת ברמה המדוייקת ביותר עד כמה קשה לי לעיתים להילחם, עד כמה קשה לי לא לתת מבט. אתה לא רק יודע, אתה חש איתי ביחד את הקושי, ונמצא איתי בגלות הזו. אמנם יש כאן צד מצער כי אני במקום של התמודדות על דברים יסודיים ובסיסיים, ומצד שני, שכמובן שהוא הצד הגדול והמוערך, אני אכן מתמודד, ואני זוכה להתמודד על בסיס ושורש החיבור שלי אליך!! איזה דבר יותר נפלא מלעבוד על הקשר שלי איתך!!
אני מאוד שמח על הזכות הנפלאה שנתת לי אבא יקר, אני מאוד שמח על הזכות הזו לבוא ולכתוב לך ולדבר איתך, כי אמנם אתה לא עונה לי בדיבור, אבל אתה בוודאי שומע את כל מה שאני אומר ומה שאני לא אומר, ומרגיש בצורה הטובה ביותר את רגשותיי..
אבא, אין לי מילים, מרגיש שקמתי מקרשים, נכון עברו רק 7 ימים נקיים, ואני כבר מתלהב, אבל... אני מרגיש שהפעם הדרך היא הרבה יותר יסודית, אני ממש מרגיש שאני מתחיל ביסודיות כמו לפני שלוש שנים, והפעם אני רוצה להמשיך ביסודיות הזו בעקביות רבה..
אבא, אני יודע שעוד ממש מעט ואצא לרחוב הגועש בהתמודדויות ואתה שם איתי, בתוכי בליבי ובמחשבותיי זכני שאקדש שם שמיים, זכני שתאמר לכל פמלייה של מעלה 'אני שמח בבני, ישראל אשר בך אתפאר' ויהי רצון שהמאמצים שאעשה יהיו להצלחת עמך ישראל כולו!! ביראת שמיים חזקה לכל עמך! בהצלחה בתחום הקדושה לכל עמך! ובפרט למתמודדים הגיבורים באי האתר הקדוש הזה!