היום יום שלישי, מיום ראשון לא נכנסתי/צפיתי וכו'... לא רציתי להתחיל סתם אתגר 90 יום כשאני יודע באמת בפנים שלא בראש שלי להפסיק, נחמד לי הסרטונים האלה, אני לא מתייסר מי יודע מה, מן קשיחות כזאת וייאוש עמוק עמוק עמוק - מהניסיון לחיות חיים בהם אני שמח, תמים ופשוט, מסופק ומוציא את עצמי לפועל - ולא מחפש נחמה באתרים האלה.
אז התחלתי ניקוי פיזי, ונלווה לזה גם קצת ניקוי נפשי (לא במכוון - פחות משחקי מחשב, ומחשב בכלל, פחות פייסבוק), וזה עורר אותי לבקש חיים.
אני לא מתכוון לעדכן פה כל יום, אני לא מתכוון להתעסק ב"לא לחשוב על פורנו לא לחשוב על פורנו לא לחשוב על פורנו", אני מתכוון לשתף פה את הקשיים בשורש בשורש שמהם אני מנסה לברוח ולמצוא נחמה בפורנו.
בדידות, חוסר מוצא, ריחוק מעצמי ומהשם, חוסר ערך וחוסר סיפוק מעצמי. ראיית החוסרים שבי.
ולכל זה יש היפוך קדוש, שבעזרת השם אשתדל גם את זה להאיר ולשתף כאן.
חיבורים בריאים וטובים שיש לי עם אנשים, כיוון שלאורו אני הולך (גם כשלא נראה לי), בקשת קרבה עצומה לעצמי ולשם, אמונה עמוקה בעצמי ובטוב שבי, שמחה עצומה במעשים שלי. ולהאיר את הנקודות הטובות שבי.
ושאזכה ללכת עם תורה רפ"ב של ר' נחמן לכל אורך היומן הזה.
שהשם יצליח דרכי למצוא עצות טובות, אנשים שאוֹכל לקבל מהם והם יקבלו ממני, הקשבה - נחת ושמחה בדרך.