ברוכים הבאים, אורח

מנסה את הקונספט
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1
  • 2

נושא: מנסה את הקונספט 395 צפיות

מנסה את הקונספט לפני 3 חודשים, 1 שבוע #151991

החלטתי לנסות את העניין הזה של יום מסע. אז היום ה14/10 אתמול היה ה13/10 . אתמול נפלתי אחרי 15 ימים של ניקיון וגם היום נפלתי אחרי 15 יום שפשוט זה לא הזיז לי. תמיד גם שיש רצף יפה של נקיות אני עדיין מרגיש שכל הארוע הוא כמו חבית נפץ שמתי שהוא בטוח תתפוצץ. כאילו שאין סיכוי שהרצף יימשך לנצח. יש פה עוד עניין שבכל רצף נקיות הוא תמיד שהראש שלי בעניינים אחרים ובעשייה וכו לא בדחיית דחפים וכו אני אפילו לא נכנס בgye כאילו דווקא העיסוק הממוקד והכניסה לאפליקציה סוג של גם מטגרטים אותי וברור שאני אצטרך לעבור דרך זה בשביל לנטרל את חבית הנפץ הזאת ובשביל לעבור למשהו יציב יותר . ושאלה לסיום? איך אתה מנהלים את יומן המסע שלכם? מתעדים כל יום? איך זה עובד?

תגובה: מנסה את הקונספט לפני 3 חודשים, 1 שבוע #152017

• nbym
  • דירוג זהב

קודם כל ישר כוח על רצפי הנקיות, זה לא מובן מאליו. כבר בזכות זה טפח לך על השכם. כל הכבוד!
נסה לבדוק בעקבות הנפילה, מה גרם לכך? מה ההרגל שאולי נוצר? כיצד אתה יכול למנוע אותו? האם יש שעות ו/או מקומות שאתה יודע שהם מועדים לפורענות ויש להישמר מהם יותר?
ככה אתה מנצל את הנפילה על מנת לעזור לך.
אלו סוג השאלות ודומיהן שאני ממליץ לך לשאול על מנת קודם כל להבין מה שובר את הרצף. אני מניח שיש לך כבר תשובות, ואם לא זה הזמן המעולה לנסות לשאול. 
כמו המשפט המפורסם: ''עצם הגדרת הבעיה היא כבר חצי מהפתרון'' ואני בטוח שיעלו לך כמה פתרונות ורעיונות. יש לציין שכמעט או רוב הפתרונות יצריכו פשרה מצידך על כמה דברים שאולי היו נוחים לך - שים לב לזה. שוב... לא מחייב אבל יכול להיות. כל אחד ונסיבותיו.
לגבי יומן מסע. ובכן... זה תלוי במה שאתה בוחר. זה שלך.
יש כאלה שבוחרים יום יום לתעד. יש כאלה שרק אם עבר זמן מסוים הם מעדכנים. יש כאלה שאם קרה משהו שונה או תובנה שפתאום פרצה להם והם מעוניינים לשתף אז הם נכנסים שוב. לפי מה שאתה מרגיש. אין באמת נכון או לא נכון. מוזמן לשתף כאן במסע.
כל התחלה מביאה איתה רוח רעננה ותקווה. ממליץ להמשיך להשתמש באתר, להיעזר בכלים ומאחל לך בהצלחה רבה ידידי.

נערך לאחרונה: לפני 3 חודשים, 1 שבוע על ידי nbym.

תגובה: מנסה את הקונספט לפני 2 חודשים, 2 שבועות #152096

ביום שישי האחרון נפלתי שוב אחרי רצף ניקיון של 11 ימים (!) של כח ורעננות ומאז לא חזרתי למסלול עדיין. נפילה מכניסה שוב ללופ ואני מניח שאתם מכירים את זה . האופ הופך להרגל מאוד חזק שהופך עם השנים למידי מוכר. לפני הרצף האחרון היה לי רצף של 4/5 ימים שאחריו נפלתי ולפניו רצף של 14 שנפלתי אחריו. כי נפילה ברצף של כמה ימים. התחלתי את היומן הזה אחרי השבירה של רצף ה14 יום והחלטתי עכשיו שא י צריך לחזק את הכתיבה והשיתוף כדרך לחזרה למסלול ועיבוד מחשבות. כתבתי כאן אחרי הרצף של ה14 יום האחרון שמה ששמתי חב שמפריע לי זה שגם ברצפי הניקיון גם שהאופ לא בראש שלך אתה מרגיש שזה בטוח הולך לפוצץ הרי לא יכול להיות שהטוב הזה יימשך הרבה זמן זה מצב שאתה לא באמתמצליח לראות את עצמך בלי האופ הרצף האחרון הצליח לי כי הצלחתי איך שהוא להעמיק את הרעיון הזה ללב ולדמיון שכך אני אחיה חיים בלי הדבר הזה שהדבר לא מביא כלום.שמתי לב ברצף הזה שכחו בהרבה רצפים גדולים היא שלא התעסקתי ישירות בבעיה אלא פשוט הייתי עסוק בטוב והרגשתי מלא ופעיל כי הנפילות שלי מגיעות במעגל של ריקנות והרס עצמי פחוס בטלנות ועצלנות. מצד שני מה שהצליח להעמיק לי את הרעיון והדמיון שעקרונית זה יכול להימשך לנצח זה שביקרתי בgye יותר מרצפים אחרים גדולים שהיו לי. אני עדיין מנסה להבין מה המינון הנכון אצלי בן לעשות טוב ולדפדף את הבעיה (כלומר להתעכב עליה מה שגורם לתקיעות אצלי) לבין העמקה בבעיה ודרכי ההתמודדות מולה באופן ישיר מה שיכול להוביל אותי לחופש ארוך טווח.

תגובה: מנסה את הקונספט לפני 2 חודשים, 2 שבועות #152097

לכ כל כך הבנתי איך כותבים פה יומן מסע באופן רציף ומשורשר באותו מקום (ברמה הטכנית ) מישהו יכול לעזור ולהדריך?

תגובה: מנסה את הקונספט לפני 2 חודשים, 2 שבועות #152099

ישלימקום כתב on 04 נוב' 2024 15:17:
לכ כל כך הבנתי איך כותבים פה יומן מסע באופן רציף ומשורשר באותו מקום (ברמה הטכנית ) מישהו יכול לעזור ולהדריך?

לא הצלחתי להבין את שאלתך, בדיוק מה שעשית כאן בפוסט זה מצויין.

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: מנסה את הקונספט לפני 2 חודשים, 2 שבועות #152102

כל פעם שאני רוצה להמשיך בכתיבה אני פשוט לוחץ על "הגב לנושא"

נערך לאחרונה: לפני 2 חודשים, 2 שבועות על ידי ישלימקום.

תגובה: מנסה את הקונספט לפני 2 חודשים, 2 שבועות #152103

?

תגובה: מנסה את הקונספט לפני 2 חודשים, 2 שבועות #152108

ישלימקום כתב on 04 נוב' 2024 22:48:

כל פעם שאני רוצה להמשיך בכתיבה אני פשוט לוחץ על "הגב לנושא"

בדיוק.
או על 'הגב לנושא' או 'תגובה'.
בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: מנסה את הקונספט לפני 2 חודשים, 2 שבועות #152122

אז ב31 לחודש שעבר הושלם רצף של 11 ימי נקיות ומאז רק נפילות חוץ מיום אחד. ברגע שיש נפילה המצב המנטלי משתנה וקשה לעצור את הנפילות הבאות. המצב המנטלי בימי הנקיות זה "הנה אני רואה את החיים שלי ללא פורנו" והנפילה סוג של מנפצת את זה. ובתכלס המחשבה הזאת היא עומדת ביסוד הנקיות לכן קשה הרבה פעמים להתרומם מנפילות. החלטתי בזמן האחרון שאני משקיע בתוכני שלי יותר,הרבה יותר מעד עכשיו ומקבל על עצמי לתרגל את התרגילים ביבש להתמיד במה שעובד ולזהות טריגרים ולהכין להם תוכנית פעולה מסודרת. עד עכשיו הייתי בתוכנית אבל לא מושקע בזה מספיק באופן מיוחד כמו שהמצב שלי מצריך . אחד הדברים שאצטרך לחקור זה ההתמודדות הנכונות עם הנפילות

תגובה: מנסה את הקונספט לפני 2 חודשים, 2 שבועות #152139

קיבלתי החלטה שאשתדל לנסות לכתוב פה,ביומן מסע שלי כמה שיותר בשאיפה כל יום. הסיבה לכך שהשיתוף והכתיבה מאיצים את תהליך העיבוד של הבעיה והפתרונות וכן של ההתקדמות .

אז אתמול נפלתי שוב ואצלי נפילה בד"כ זה כמה פעמים. זה עדיין מרגיש כמי לחיצה על כפתור אוטומטי ולה כמו טריגרים מתפתחים שבסוף מגיע דחף אגרסיבי שמביא לנפילה. אני חושב שבמצב שלי כרגע האוטמטי הזה  נוצר מהרגל של שנים ללכת למקום הזה לכאורה כמקור להנאה/עונג רגעי . ההרגל האוטומטיים הזה מביא לנפילה לאחרונה כי נשבר לי רצף ארוך. מה הכוונה?
שנשבר רצף ארוך אז צריך לבנות מחדש את ההכרה והתפיסה שהבעיה הזאת לא אני ויותר מזה,את היכולת לתפוס את עצמי ללא הבעיה ולהצליח לדמיין את היכולת לחיות בלי זה . אני מקווה שאצליח לפתח את זה.
לבנתיים ההיום הזה עובר יחסית די טוב . למרות שקמתי יחסית מאוחר וכו היה דחף אחד יחסית מושך אבל הצלחתי לדפדף" אותו.
בהקשר של הדחף. מה שמקשה אצלי על ניטור דחפים זה שהיכולת אצלי להתגבר עליהם ולהצליח להשיאר נקי לאורך טווח זה שאני מדפדף אותם ובכוונה לא מתעכב עליהם אך זה מה שדווקא מקשה עלי לעכוב אחריהם .....
זה מבאס 

תגובה: מנסה את הקונספט לפני 2 חודשים, 1 שבוע #152157

וואלה מתרגש לכתוב שאני אחרי שמני ימי ניקיות. שזה מרגש.
חשוב מאוד להכיר בחשיבות של כל יום ניקיון והברכה שהוא מביא איתו.
אני מרגיש הרבה יותר בן אדם הצלחתי להתקדם במילוי משימות אישיות שלי שחיכו הרבה מאוד זמן.
בנוסף לפני יומיים קניתי לעצמי שישיית בערה בשביל לחגוג את הניצחונות וההתקדמות שלי. 
וואלה זה כלי מאוד חשוב. 
לא צריך משהו מיוחד אפשר גם לקחת דברים שאנחנו עושים להנאתנו אבל הם לא מאוד יומיומיים ולקשר אותם לחגיגה שלנו (כמו לשתות בירה בסוף יום)
זה כלי חשוב וחזק. 

מה שכן גם אתמול וגם קצת היום יש הרגשה של טעינות פיזית ומינית  וזה הגיוני. 
יש בזה משהו שלא מבזבזים את האנרגיה הזו על הפורנוגרפיה ואפשר לתעל אותה למקומות אחרים.

היו לי קצת דחפים היום משוטטות ביוטיוב. מבהיר לעצמי שצריך להיות זהיר  ומודע כל היום כל המרחב הוא בעצם מרחב פורנוגרפי. 

תגובה: מנסה את הקונספט לפני 2 חודשים, 1 שבוע #152158

שמתי לב שאחד הדברים החשובים בהתקדמות זה הכרה בטוב שבתהליך. הרבה מהקושי של ההתקדמות אחרי נפילות ששברו את רצף הניקיון הקודם. זה שעוברים יום יומיים שלושה וזה נראה הרבה זמן דווקא כי הימים האלה נהיים יותר מלאים מבחינת עשייה הרבה פעמים. אבל אז אתה מסתכל על מספר הימים הניקיים ואומר "אני רק ב3 ימים זה מלא זמן עד שהגיע לסך הימים של הרצף הניקיון הקודם ששברתי" וזה מכניס קוצר רוח בלב ומחליש את הכוחות כי בטעות נכנסנו לתחרות עם עצמנו במקום להתמקד בהתקדמות אבל עיקר העניין שצריך להבין. הוא שכל יום שהוא נקי ואנחנו בהתקדמות הוא ברכה גדולה לעצמנו מבחינת אותו היום ומבחינת ההתקדמות הכללית. מעשה שאפשר לעשות בשביל להחדיר את זה ללב הוא חגיגת הימים הראשונים שאחרי הנפילה.  זה עוזר להכיר בחשיבות של הימים האלה.

תגובה: מנסה את הקונספט לפני 2 חודשים, 1 שבוע #152160

• goolife
  • דירוג כסף

תודה רבה לך על הדברים מזדהה ממש להכיר בחשיבות של יום 
אני לפעמים גם ''נופל'' ברצון לרצף ארוך או כל אחר שיתן לי שליטה של נקיון.
הסיפור לשחרר לאותו יום.
כן לאותו יום זה מפחיד בפני עצמו ומה יהיה מחר או עוד רגע וואלה לא יודע אבל היום אני נקי עד לרגע זה 

תודה רבה לך

תגובה: מנסה את הקונספט לפני 2 חודשים, 1 שבוע #152172

נו אז זה יומן מסע וחלק מהעניין זה לדבר פה על הנפילות והמעידות.
אז אחרי כמה ימים טובים אפילו מאוד.הגיע יום של נפילה ביום רביעי שעבר נפילה זו הייתה מעידה בצרורות כמו שאני רגיל בד"כ כלל בנפילות. אלו היו 3 נפילות . אבל אני רוצה להסתכל לתוך מעידה הזאת ולדלות ממנה את מה שהצביע על ההתקדמות שלי . אחד הדברים שחשוב להפנים ולומדים פה בgye זה שזה תהליך ארוך וכנראה שיהיו נפילות והחשיבות שלא להיתקע יתר על המידה בעניין הרצפים ולדעת גם להכיר בנקודות והתקדמויות גם מעבר לבינאריות של נפילה/ניצחון. היכולת הזאת גם מאפשרת יותר לחקור את הנפילה בלי לתבוע בה.  
אחרי ההקדמה הזאת אז מה זהיתי בנפילה הזאת?
הנפילה הראשונה התחילה כמובן מעצת יצר מטופשת וטרינר יחסית פשוט שלא השכלתי לנפנף אותו ולא לנבור בו. אפשר לומר שסוף שהתגריתי בעצמי כל אותה נפילה מה שהביא בסוף להתממשות מלאה שלי . אז החלק החיובי הוא שבנפיחה הראשונה לא נבלעתי לגמרי בפרונגרפיה וכו הרגשתי שיש לי הרבה יותר שליטה והיו כמו פעמים שאני זוכר שאמרתי לעצמי "יאלה תסגור וצא מהשירותים תנצל את זה שאלה יכול".
וההרגשה היית  שאני באמת יכול....
אבל הסוף ידוע....
ובכל זאת זה משהו שאני שמח עליו.

למרות הנפילה הזאת ועוד פעמיים שבאו אחריה,היה לי גם ניצחון בהמשך אותו לילה.
הייתה לי עוד פעם "הצעה" מפתה  לחזור לאותם הסרטונים וכו הצעה שנובעת גם מהתת מודע שמכריז על היום הזה כאבוד. אבל החלטתי שאני מתגבר והשתמשתי בsos של האפליקציה  ואני מבסוט על זה רצח. ההצלחה הזאת נובעת מהפנמה שצריך להכיר בערך של התקדמויות וניקיון גם במנות קטנות.

האמת שיום אחרי זה הייתה גם מעידה אבל היא הייתה הרבה יותר מאופקת מעידה מרוסנת נקרא לזה.זה לא גרר עוד נפילות באותו יום וגם לא כלל פורנוגרפיה מפורשת זה היה יותר "להתעסק עם עצמי"  בכל אופן יש בזה גם מן ההתקדמות.
יום שישי היה מצויין.

גם היום הייתה נפילה והיה דומה לנפילה ברביעי מבחינת האספקטים החיוביים ברוך השם לבנתיים אין עוד. ואני מקווה שהרבה מכח העיבוד הזה. אעדכן!

תגובה: מנסה את הקונספט לפני 2 חודשים, 1 שבוע #152174

וואלה בסוף הייתה עוד נפילה.

אבל כן הצלחתי למתן .
הנםיהנםיל הראשונה הייתה אחרי זמן ולא זמן קצר אחרי הנפילה הראשונה שזה מיתון. 
והייתה רק עוד נפילה אחת . שזה גם קצת מיתון

• עמוד:
  • 1
  • 2
זמן ליצירת דף: 0.69 שניות

Are you sure?

כן