ברוכים הבאים, אורח

מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1
  • 2

נושא: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית 213 צפיות

מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 2 שבועות, 5 ימים #152668

שלום לכולם, אז אחרי מחשבה עם עצמי החלטתי לפתוח יומן ובו אכתוב את מה שעובר עלי בתקופת ההצלחה. היום נפלתי באוננות וצפיה במשך יום שלם!! וזה כואב לי שאשתי מחכה לי בבית ואני צופה בתכנים כאלה.. אחרי 40 יום של נקיות נפלתי והבנתי שהייתה שרשרשת של נפילות כלומר היה לי איזה שהו טריגר שראיתי מישהי לא צנועה וזה דחף אותי לנפילה אבל בע"ה מקווה לטהר את החיים ולנצח אמן! אשמח לשמוע מה הכלים שעוזרים לכם אישית ברגע שמגיע אליכם דחף, כדי שנוכל ללמוד אחד מהשני

תגובה: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 2 שבועות, 5 ימים #152674

וואו אחי
מצער ומצטער יחד איתך

הזדהיתי עם כל מילה שכתבת

ממש גם עם אישתך
וגם שבנות ברחוב גורמות גם לי את אותו הדבר

השם יעזור לך שתצליח ושיהיה לך רק טוב

אצלי הכלי שמאוד עוזר לי זה תרגיל עצירה

בקצרה!
לעצור
לנשום
לחשוב על החזון שלי/מה אני באמת רוצה
ולהמשיך להתבונן במשהו אחר

גם הדימיון מודרך עזר לי מאוד מאוד 

בהצלחה אחי 

תגובה: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 2 שבועות, 5 ימים #152675

אני הספר לך סיפור ! 
למרן החזון איש פעם אחת הוא לא הרגיש טוב ואמר לאישתו לא לפתןח את הדלת 
פתאום הגיע אשה ודפקה עו פעם ועוד פעם עד שפתחו לה,
ובכתה בדמעות שליש ורצתה את החזון איש בטענה שזה פיקוח נפש והיא לא מסוגלת 
מרון החזון איש שאלה מה בפיך ?
ואז סיפרה אותה נערה שהיא עכשיו חוזרת מהצבא ועשתה את העבירות הכי חמורות שרק יש ואיך היא יכולה לעשות תשובה וכך בכתה ובקשה דרך תשובה 
זעק  לה החזון איש עכשיו תשכחי ממה שהיה  ותתחלי דף חדש בחיים
וזה ערורי עבירה קשים מעבירה 

מה מונח מתחת הסיפור הזה ?
האם החזון איש לא ידעה שהיא צריכה תשובה על כל המעשים שהיא עשתה 
אלא החזון איש אמר לה עכשיו תפקדך בעולם זה לא להשאר בעבירותולחשוב עוד פעם מה עשיתי למה עשיתי איך עשיתי ולעשות תשובה עכשיו תפקידך לברוח מזה ולהתחיל חיים של קדושה 
בורה עולם זועק לך תשכח ממה שהיה ותתחיל חיים חדשים כשתרגיש חזק אז תעשה תשובה על העבר אבל לא כשהתשובה גורמת לעירורים 
בורא עולם שמח לראות אותך יהודי שנופל וקם נופל וקם יום שלם נפל ובכל זאת חושב איך חוזרים לבורא עולם אשריך אשריך חלקך בעולם הזה ובעולם הבאה 
ועתה ישראל חזק ואמץ 

תגובה: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 2 שבועות, 3 ימים #152694

אשריך על הסיפור ועל התובנה מהסיפור! 

אני לפעמים שואל את עצמי מתי אנחנו צריכים גם להפנים את זה שעשינו משהו לא טוב..כי מרגיש לי שזה לא דבר נכון לשכוח לגמרי את כל צה שעשיתי, ברור לי שצריך קצת הבנה שהדבר שעשיתי הוא לא טוב.. אני חושב שכרגע אני נמצא בימים שכאלה

תגובה: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 2 שבועות, 3 ימים #152697

אשתי תפסה אותי לפני חצי שנה בערך צופה בסרטים לא צנועים..התחלתי ממש לבכות וממש התרשמתי מהתגובה שלה היא ממש הבינה את הנפילה שלי, והייתה ממש גאה בי שאני נלחם בזה כבר כמה שנים. לפעמים היא קצת חושדת בי שאני צופה בפורנוגרפיה וזה קצת מפריע לי מה אתם חושבים?

תגובה: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 2 שבועות, 3 ימים #152700

דבר ראשון כל הכבוד לה שהיא לא עשתה לך בעיות....
(קראתי קצת בפורום כאן מה קרה לחבר'ה שהנשים שלהם תפסו אותם)

דבר שני 
לא יודע אם זה נכון אבל אני הייתי אומר לה 
"ברוך השם נילחמתי בזה חזק דיברתי על זה עם כמה רבנים/אנשים שמכירים את הקושי
והם נתנו לי כלים להתמודד מול זה
וכבר חצי שנה (אם נגיד היא תפסה אותך לפני חצי שנה)
אני נקי לגמרי
ואז שראית אותי ככה ישר הלכתי לטפל בזה וכו' וכו' 

תגיד לה חשוב לי הזוגיות שלנו
וכו' וכו'
(היא לא באמת יודעת את הקושי להפסיק אז תגיד לה שהפסקת ואל תערב אותה יותר)

ככה לי נראה 
יכול להיות שיחלקו עלי כאן

תגובה: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 2 שבועות #152735

רציתי לשתף בכך שאני לא מצליח לקום בבקרים בדר"כ אני קם אבל יש לי בקרים שפשוט אין לי כוח לקום ואני חושב שזה משפיע לי על האו"פ לא לטובה.. האם מישהו מזדה איתי? אני לומד בכולל ואני לומד עצמאית.
יש למישהו עצות איך להצליח לקום בכל הבקרים כדי שזה לא יהפוך לנפילה? תודה רבה

תגובה: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 2 שבועות #152736

ברור שמזדהה איתך לכולם קשה לקום, לא מכיר אדם שקל לו. גם  בלי בלי קשר לעניין הזה והעניין הזה מכביד עוד יותר.
העצה הכי טובה לדעתי לקבוע חברותא בבוקר. 
האמת שכל אחד שאתה קובע משהו איתו על הבוקר זה טוב. אפילו ל 5 דקות.
ההתחלה תהיה קשה, אבל תוך שבוע/ חודש כבר תתרגל.
העיקר לפעמים זה ללכת לישון טוב וקצת כושר בבוקר עוזר לחלק מהאנשים.

נערך לאחרונה: לפני 1 שבוע, 6 ימים על ידי לעולםiלאiאוותרiלאiאכנע.

תגובה: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 1 שבוע, 6 ימים #152739

• כנוע
  • רצף ניקיון נוכחי: 138 ימים
  • דירוג פלטיניום
renewedsquirrel28 כתב on 16 ינו' 2025 22:16:

אני הספר לך סיפור ! 
למרן החזון איש פעם אחת הוא לא הרגיש טוב ואמר לאישתו לא לפתןח את הדלת 
פתאום הגיע אשה ודפקה עו פעם ועוד פעם עד שפתחו לה,
ובכתה בדמעות שליש ורצתה את החזון איש בטענה שזה פיקוח נפש והיא לא מסוגלת 
מרון החזון איש שאלה מה בפיך ?
ואז סיפרה אותה נערה שהיא עכשיו חוזרת מהצבא ועשתה את העבירות הכי חמורות שרק יש ואיך היא יכולה לעשות תשובה וכך בכתה ובקשה דרך תשובה 
זעק  לה החזון איש עכשיו תשכחי ממה שהיה  ותתחלי דף חדש בחיים
וזה ערורי עבירה קשים מעבירה 

מה מונח מתחת הסיפור הזה ?
האם החזון איש לא ידעה שהיא צריכה תשובה על כל המעשים שהיא עשתה 
אלא החזון איש אמר לה עכשיו תפקדך בעולם זה לא להשאר בעבירותולחשוב עוד פעם מה עשיתי למה עשיתי איך עשיתי ולעשות תשובה עכשיו תפקידך לברוח מזה ולהתחיל חיים של קדושה 
בורה עולם זועק לך תשכח ממה שהיה ותתחיל חיים חדשים כשתרגיש חזק אז תעשה תשובה על העבר אבל לא כשהתשובה גורמת לעירורים 
בורא עולם שמח לראות אותך יהודי שנופל וקם נופל וקם יום שלם נפל ובכל זאת חושב איך חוזרים לבורא עולם אשריך אשריך חלקך בעולם הזה ובעולם הבאה 
ועתה ישראל חזק ואמץ 

אולי זה יפתיע אתכם אבל הרבנו יונה, בעל השערי תשובה שכולנו מכירים כאחד שדורש תשובה אמיתית ועמוקה בלי שום פשרות, כתב טקסט קצר ולא כל כך מוכר בשם "יסוד התשובה" בו הוא מסביר בדיוק את מה שאתה מביא פה בשם החזון איש, שתחילת הדרך של החזרה בתשובה היא בפתיחת דף חדש ולא לחשוב על מה שהיה. 

ורק בשלב מאוחר יותר כשאנחנו כבר יותר מבוססים בדרך החדשה אפשר לחזור ולנסות לתקן את העבר.

אני מאוד ממליץ לקרוא את הטקסט הזה. בדרך כלל הוא מודפס בסוף השערי תשובה.

עֲנֵה עָנִי שְׁפַל כָּל הַשְּׁפָלִים        וְשָׂא חֶטְאוֹ מְקַבֵּל הַתְּפִלּוֹת
וְהַאֲרֵךְ נָא בְּרַחֲמֶיךָ שְׁנוֹתָיו         וְצַוֵּה כָּל שְׁאֵלוֹתָיו לְמַלֹּאת
וְתַחְשׁוֹב כָּל תְּפִלּוֹתָיו קְטֹרֶת          לְפָנֶיךָ כְּקָרְבָּנוֹת וְעוֹלוֹת
וְהָאֵל הַמְּקַבֵּל הַתְּפִלּוֹת       שְׁמַע קוֹלִי אֲשֶׁר יִשְׁמַע בְּקוֹלוֹת
נערך לאחרונה: לפני 1 שבוע, 6 ימים על ידי כנוע.

תגובה: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 1 שבוע, 5 ימים #152744

[dir=rtl]ב"ה נקי כבר 7 ימים קדושים

תגובה: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 1 שבוע, 3 ימים #152753

ב"ה עוד יום אחד ואני נקי 10 ימים!!! אני מרגיש שהפורנו מרחיק אותי מאנשים אני 10 ימים אחרי הנפילה, אבל עדיין יש דפוס של "הרחקה" מחברים משפחה וכו' מישהו מזדהה איתי?

תגובה: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 1 שבוע, 3 ימים #152754

שמח מאד לשמוע.
אוהבים אותך מאד.
לגבי מה ששאלת על הריחוק, לי אכן השימושים הרחיקו אותי מאד מאד מבני אדם, גם אם בחיצוניות הייתי בתוך החברה [בזמנים שלא ברחתי לשימושים, וזה היה הרבה מאד זמן בכל יום ויום], בפנימיות שלי הייתי מרוחק ומנותק מאד.
כשהגעתי לפתרון שלי, לאט לאט התחלתי להתחבר לאנשים. התחלתי להכיר אנשים שהיו סביבי שעד אז לא הכרתי אותם באמת.

בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 1 שבוע, 3 ימים #152755

תודה על השיתוף! יש דרכים שהשתמשת בהם והם עזרו לך להתקדם ולהיפתח יותר לאנשים? אני פשוט מרגיש שלפני הנפילה הקודמת שלי, התחלתי ממש להיפתח לאנשים ונתחלתי לאהוב שיח עם אנשים שזה מדהים!! אבל אחרי זה נפלתי ומרגיש שזה מרחיק אותי כרגע.. אני ממש אשמח לשמוע מהחברים כאן איך הם מצליחים להיפתח לאנשים ולא להיסגר.. כי באמת הפורנוגרפיה ממש מרחיקה אותנו מהסביבה

תגובה: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 1 שבוע, 3 ימים #152756

אני חושב שכדאי קודם כל להתמקד בפתרון מול התאווה, ואח"כ להתקדם הלאה גם לזה.
בכל אופן, אצלי הפתרון מול התאווה הוא הוא הפתרון לענין הזה. הגעתי לקבוצות הצעדים ובו הסבירו לי שהתאווה היתה סה"כ נסיון לפתרון לבעיות שלי, שהם הפגמי אופי והקושי שלי להתמודד עם הרגשות ועם החיים, וזה הסיבה שברחתי לתאווה וממילא התנתקתי עוד ועוד מאנשים, וגם הפגמי אופי והפחדים ניתקו אותי.
וחלק גדול ועיקרי בצעדים זה העבודה על הפגמי אופי, שם אני בוחן את הטינות שיש לי על אנשים ואת הפחדים שיש לי, שאלו הם חלק מהדברים שניתקו והרחיקו אותי מאנשים, וכן בצעד 9 התחלתי לכפר בפני אנשים על פגיעות שפגעתי בהם, אם זה בכסף, ואם בהתנהגויות פוגעות שלי. וכך  בעצם התחלתי לשפר את הקשר שלי עם האנשים שסביבי, וגם ראיתי שלמרות שאולי פגעו בי בכל מיני הזדמנויות, בכל אופן זה לא סיבה להתרחק ולהתנתק מאותם אנשים.
זה תהליך שעברתי ואני ממשיך לעבור כל הזמן בעז"ה.

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 1 שבוע, 3 ימים #152757

מזדהה מאוד עם הריחוק שיש אחרי נפילות.
אני מסכים עם מתחיל שוב וצועד לאלוקים - הגורם העיקרי לכך הוא התאווה. אחרי נפילה יש הרבה ריחוק וכשלומדים להיות נקיים זה משתפר. יש תקופות של נקיות שבהן זה בא מהר ויש תקופות שלוקח לזה זמן.

לי אישית הריחוק הקושי בא גם בצורה חברתית - אני נהיה פחות פתוח ומחובר לאנשים, אבל גם בצורה פיזית - קשה לי יותר לשמור על קשר עין או לדבר.

אמנם מה שהכי עוזר זה להתרחק מהתאווה, אבל כשאני במצב של אחרי נפילה ואני מחפש את הפתרון לבינתיים - מה שעוזר לי זה לזכור להיות ברגע ולהתחבר לדברים הקטנים. אני מנסה להנות שוב מהדברים הקטנים באנשים שאני איתם - כל חיוך קטן או שיחה קטנה. ככה אני מפתח קשרים קטנים שעוזרים לי להיפתח לאט לאט, ואני לא בבת אחת מנסה להיות פתוח כמו במצב רגיל. כשאני עושה את זה צעד אחר צעד יותר קל לראות את השיפור וגם להנות מהדרך.

הרבה בהצלחה אחי כל הכבוד על 10 ימי נקיות

• עמוד:
  • 1
  • 2
זמן ליצירת דף: 0.68 שניות

Are you sure?

כן