ברוכים הבאים, אורח

לשמוח או לבכות
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: לשמוח או לבכות 28 צפיות

לשמוח או לבכות לפני 1 שבוע, 6 ימים #153431

• תלותי
  • רצף ניקיון נוכחי: 3 ימים
  • חבר חדש

קרי לילה. איכס.

עשיתי התקדמות יפה מנפילות יומיומיות לפעם בשבוע פחות או יותר. בתקופה האחרונה בגלל הצעדים האקטיביים שלי אין לי כלכך מאיפה לצרוך פורנו והנפילות הן יותר מהדמיון. קיבלתי השבוע מכה בכנף ברמה שעוד לא הכרתי. משהו שעירר את כל הביטחון שלי, וגרם לי לחשוב שאולי אני דפוק לחלוטין ואין עוד מה להציל. השבוע היו לי 3 קרי לילה. רמת התסכול פשוט בלתי ניתנת להסבר. מצד אחד אני מתקדם ואולי בגלל הדמיון שנפתח מתחילים להגיע חלומות רטובים שאני ממש כנוע אליהם. אובד עצות לחלוטין. אני אמשיך בדרך שלי בתקווה שיום אחד זה ייגמר.

תגובה: לשמוח או לבכות לפני 1 שבוע, 6 ימים #153432

• jayjay
  • רצף ניקיון נוכחי: 12 ימים
  • חבר ותיק

שבוע טוב,
מצטער לשמוע על התחושות שלך. קודם כל זה שאתה מרגיש רע עם ה"מעידות" האלה זה סימן בריא. אל תתייאש ואל תיבהל זה חלק מהדרך שאתה עובר ואני מניח שככל שתתקדם עוד יהיו לך התמודדיות. תשמח בהצלחה ובהתקדמות שלך. גם באתר מדגישים הרבה שנפילה זה בזמן מודעות. זה נכון שהדמיונות והמחשבות במהלך היום משפיעים בסופו של דבר אבל זה מובן. זה תהליך שלוקח זמן.
בהצלחה במסע ואשמח לשמוע עוד על ההתקדמות וההצלחות שלך

תגובה: לשמוח או לבכות לפני 1 שבוע, 6 ימים #153433

תלותי היקר
אוהב אותך מאד.

קודם כל, תהיה אסיר תודה על כך שזה מטריד אותך, ואתה לא אומר לעצמך בגלל שלא עשיתי את זה במכוון אז זה בסדר.

אך אני רוצה להוסיף שני דברים:
א. תסכול לעולם לא עושה לנו טוב. כשקורים מקרים שאנחנו לא רוצים שיקרו אנחנו צריכים לחשוב מה לעשות פעם הבאה בשביל שזה לא יקרה, אבל התסכול לא מקדם אותנו בדרך, ולפעמים הוא רק גורם לנו שוב לברוח לתאווה.

ב. בדרך כלל, לא מתייחסים כמעט לקרי לילה כיון שהוא לא נעשה במכוון. ועל כל פנים, בודאי ובודאי שכדאי וצריך להתמקד יותר במה שקורה במשך היום, ופחות בזה.

בהצלחה רבה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.36 שניות

Are you sure?

כן