ברוכים הבאים, אורח

שיתוף במה שעובר עליי.
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: שיתוף במה שעובר עליי. 19 צפיות

שיתוף במה שעובר עליי. לפני 23 שעות, 2 דקות #153471

• shamor10
  • רצף ניקיון נוכחי: 2 ימים
  • חבר חדש

אוקי, מאיפה להתחיל?
הי לכל מי שכבר ראה פוסט שהעליתי, וגם לחדשים. אני רוצה לשתף אתכם שאחרי הפעם הראשונה שבה חזרתי ליפול, לפני חודשיים-שלשוה, אני בתהליך של נפילות רבות, ואפילו הגעתי לדברים יותר בעייתיים מבחינתי. היום זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי מה שאני חושב שאנשים קוראים לו "פורנו". סתם הייתי באיזה אתר שאנינ רגיל לראות בו סרטים ותוכניות, דווקא כאלו שמסיחים לי את הדעת מהטריגרים, ואז קפצה הצעה לסטרט אחר, בעל אופי מני. לא הצלחתי לעצור בעצמי, וצפיתי בחלקים " המעניינים" שלו. הרגשתי רע עם עצמי והלכתי להתקלח, שם החלטתי שאני חוזר עוד פעם לאתר. בניתי לעצמי תוכנית חדשה דנדשה, אני אמור להיות יותר פנוי בחודש הקרוב אז יהי לי זמן לתרגל אותה, ואני שלחתי אותה לניר יוסף או מישהו מהצוות שיקרא ויעיר. מצד אחד, לא בא לי לוותר על הרוגע שהצפייה מביאה, אך מצד שני אני מרגיש שזה קצת לא בסדר לחפש מישהי ששומרת נגיעה ושמרה על בתוליה בעוד שאני לא שומר על העיניים שלי, כאילו שממגיע לה יותר טוב ממני. אני רוצה להבהיר לכם שלי לא מפריע איפה הבחורה הייתה פעם בגדול, אלא איפה היאעכשיו ונה היא מצפה לעשות בעתיד. אני כותב את הפוסט כדי שפשוט יהיה מי שידע שהתחלתי שוב, ושאני באמת רוצה להפסיק את כל הצפייה בתכנים המיניים, ולהגיע לאישתי בעז"ה טהור, ושניהנה אחד מהשני. הלוואי ואני אשכח כל סרטון לא צנוע וכל דמיון לא צנוע שראתי או חשבתי. מקווה שייתקיים בי השיר " ה' יתברך תמיד אוהב אותי" כי אני לא יודע אם ועד כמה אני ראוי כרגע לאהבה הזו. תודה לכם.

תגובה: שיתוף במה שעובר עליי. לפני 19 שעות, 44 דקות #153472

היי חבר, אני גם בשלב דומה.
אני אישית משתדל לא לחשוב על זוגיות לפני שאני מצליח לגדול מההתמכרות שלי. כי בעבר הייתי שם כשהייתי מכור וזה נגמר רע.

ממש מזדהה איתך עם הרוגע הזמני שהצפייה מביאה.
מן הסתם שזה שקרי. בסוף אנחנו לא באמת נפסיד שום דבר אם ניגמל מההתמכרות. אבל תהיה מוכן לתסמינים לא נעימים.
אנחנו צריכים להרשות לעצמנו להרגיש כאב, כדי שנוכל להימנע מסבל.
מאחל לך בהצלחה רבה.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.28 שניות

Are you sure?

כן