ברוכים הבאים, אורח

יומן מסע - סופי בהחלט
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: יומן מסע - סופי בהחלט 162 צפיות

יומן מסע - סופי בהחלט לפני 1 שבוע, 2 ימים #153898

• omris0253
  • רצף ניקיון נוכחי: 4 ימים
  • חבר קבוע

טוב, כתבתי פה כבר כמה פוסטים, אנסה לסכם כאן בקצרה.
אני בן 21, בגדול אני מתמודד מתחילת גיל ההתבגרות, עוד לפני שהבנתי מה אני עושה בכלל.
לכן זה כל כך קשה - ההרגל טבוע עמוק.
נכנסתי לתכנית לפני קצת פחות משנה אני חושב, בהתחלה היו לי עליות ונפילות, די סטנדרטיות, כלומר דברים שהתרגלתי אליהם. לאט לאט שיפרתי את התוכנית.
באיזשהו שלב - הורדתי את הסינון. הפלאפון שלי פתוח לגמרי. כל סינון שהיה לי - הצלחתי לפרוץ. הבנתי שצריך טקטיקה אחרת, צריך לעשות שינוי בנפש, גדר חיצונית לא תעזור. כשהכל פתוח, אני יודע שאסור רק קצת, אסור לתת למחבלים להתקרב, כי אין גדר שתעצור אותם.
אחרי כמה זמן בצורה הזאת, הצלחתי ליצור רצף טוב, וכשהגעתי בערך למטרה שלי, שהיא 30 יום - הכל נהיה קל יותר (כמובן הכל הדרגתי), וככה המשכתי עד 90 יום, ושם הייתה לי מעידה, שהרגשתי שאני הולך ליפול, עד שהסיבה חיצונית הסיטה אותי מזה (ואין כאן מקום להאריך), הגעתי ל120, כבר שבוע וחצי לפני כן התחילו מעידות. זה התחיל ממש בקטנה, רק קצת, ועוד קצת, ככה בהדרגה של שבוע וחצי!
לבסוף הגיעה הנפילה, הכואבת כל כך. באותו היום נפלתי כמה פעמים, התרסקתי.
זה היה לפני חודש, מאז נפלתי עוד 3 פעמים, ממוצע של שבוע נצחונות עד נפילה.
היום נפלתי.
לפני הנפילה האחרונה עשיתי כל מיני שיפורים בתכנית, ונראה שהם באמת טובים, פשוט לא ממש הקפדתי עליהם בפועל. בין היתר אני צריך לתרום לאתר 100₪, שזו מכה גשמית, שאמורה למנוע ממני ליפול..

הפנים קדימה, אני מת לצאת מזה, ואני מבין שזה לא יקרה בבת אחת, וגם לא אחרי 120 יום. 
המטרה שלי חזרה להיות 30 יום, וכאן אני אעדכן על ההתקדמות.
בתפילה שהיום הייתה הנפילה האחרונה.

אשמח לתגובותיכם במשך כל התהליך, זה עוזר מאוד

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 1 שבוע, 1 יום #153903

• פיצוש
  • רצף ניקיון נוכחי: 12 ימים
  • חבר חדש
  • נשוי עם ילדים מתמודד בהצלחה

גם אצלי העיקר ההתמדה. לא רק פה אלא בעוד תחומים בחיים. יותר קל לי לחיות לפי גלים של חשק מאשר התמדה קבועה, אבל כדי לקבל תוצאה בריאה אין מנוס מלהתעמל על שריר ההתמדה
בהצלחה חבר

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 1 שבוע, 1 יום #153910

אלוף!! 120 יום זה המון ואם הצלחת להגיע לשם זה אומר שאתה בדרך הנכונה, אני גם עברתי משהו דומה ואפילו עם יומן מתועד כאן בפורום לפני כמה שנים ולאט לאט הרפיתי וכמובן הנפילות הגיעו. היום אני לומד מהיומן ההוא מה עבד ומנסה לעבוד בצורה טובה על היסודות שהביאו אותי לנקיות.
שיהיה המון בהצלחה!!

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 1 שבוע #153925

• timik99
  • רצף ניקיון נוכחי: 233 ימים
  • חבר חדש

שלום אח יקר, תודה רבה על השיתוף. 
כל הכבוד על התהליך שאתה עושה זה לא פשוט בכלל בכלל. אשתף שגם לי היה מצב מאוד דומה לשלך, אחרי מספר חודשים של ניקיון שוב נפלתי, וזה קרה לי מספר פעמים, בכל פעם ניסיתי לשפר קצת את התוכנית שלי ולהבין בצורה מדויקת מה גרם לנפילה. ממש רשמתי לעצמי מהרגע של הנפילה אחורה שלב שלב מה קרה וניסיתי להגיע למסקנות ולשפר. זה ממש מתסכל ליפול, ואם לומר את האמת גם עכשיו שאני מרגיש יותר יציב בתוכנית ומנסה לשפר את עצמי, אני עדיין חושש שאפול ככה בהפתעה. 
ממליץ שתמשיך לשתף ולעדכן איך מתקדם וגם תמשיך לחקור ותנסה להגיע לתובנות נוספות למה גרם לנפילה, תמיד יש משהו שאפשר ללמוד מהנפילה. 
בהצלחה לכולנו ! 

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 6 ימים, 14 שעות #153929

• omris0253
  • חבר קבוע

תודה לכולם על התגובות!
עבור 3 ימים, ביומיים האחרונים הייתה לי תעסוקה, אז כמובן ההתמודדות הייתה קלה יותר. בכלל חזרנו לשגרה ברוך ה'. עכשיו מגיע סופש - אני אופטימי. צריך להמשיך לקרוא בפורום, לראות סרטונים, ולהיצמד לתכנית, בדגש על המעגלים

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 4 ימים, 6 שעות #153936

• omris0253
  • חבר קבוע
5 ימים!

סופש זה תמיד הכי קשה

רוצה לציין נקודה לגבי הקנס הכספי - ביום שישי מעדתי חזק ממש לפני שבת, ורציתי כבר ליפול סופית, אבל זאת הייתה אמורה להיות נפילה "גרועה", לא אטרקטיבית. אז אמרתי לעצמי - מה, בשביל זה אני אוציא 100₪?

ברוך ה' בסוף באמת לא נפלתי, אבל גם המעידה הזאת משאירה רושם, גם טוב וגם רע

בתקווה

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 3 ימים, 13 שעות #153941

• omris0253
  • חבר קבוע
באותו לילה ממש נפלתי, לא שמרתי על הכללים שלי. ממש המשכתי את המעידה שהייתה לי יום לפני, ככה שעות, עד הנפילה הסופית. הלכתי לישון מאוחר ממש וישנתי שעתיים בלילה 
פורנו זה רע!
אני מרגיש שהפעם ממש יכולתי למנוע, יכולתי לא להיכנס למצב הזה, כאילו דחפתי את עצמי לשם במכוון. באסה ממש
חוזרים לשגרה, אמצע שבוע אמור להיות בסדר, סופש יותר קשה. היתרון הוא שאם שורדים סופש - צוברים עוד שבוע די בקלות, וזה כבר רצף ארוך

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 3 ימים, 12 שעות #153943

איש יקר!! 
החלק הכי קשה לפחות אצלי זה להתגבר על הנפילה ולקום שוב לעבודה.
לא פשוט להיות בשוחות, המון בהצלחה!!

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 2 ימים, 19 שעות #153947

ואולי זה גם סימן חיובי?
מה שהיה פעם אוטומטי ובלי שליטה - פתאום חזר להיות יותר בשליטה לפעמים?
ואולי פשוט שכחת או נרדמת בשמירה כי לא ציפית שתהיה לך בחירה?
זה ממש נפוץ אצל אנשים שמשתפרים בתחום הזה, אבל לא מוכנים לקראת השיפור...
מתחבר?

ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 2 ימים, 19 שעות #153948

• omris0253
  • חבר קבוע

וואו, יכול להיות, מעניין ממש. אנסה לשים לב יותר בפעם הפעם
תודה רבה!

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 1 יום, 15 שעות #153963

• omris0253
  • חבר קבוע

שלום לכולם
קיימתי היום שיחה עם ניריוסף - ממליץ למי שיכול.

עלו מהשיחה כמה נקודות:
1. צריך לחגוג גם נצחונות קטנים. אני סופר ימים וזה טוב, אבל כדאי בנוסף לציין ולספור נצחונות קטנים. כלומר היה טריגר והתגברתי - זה נצחון, אבל עד עכשיו לא ספרתי אותם. מעכשיו אעשה את זה כאן.

2. יש לי מעגל צהוב וגבולות די טובים, הבעיה שאין לי פרקטיקה שם. כלומר מה עושים אם נכנסתי למעגל צהוב. החלטתי שבתורה התחלה איישם את תרגיל "עצור".

3. לעשות ייעדים יותר ריאליים. כרגע היעד שלי הוא 30 יום. אעשה יעד נוסף 10 יום. זה יום אחד יותר מהרצף הכי ארוך שלי מאז הנפילה הגדולה שהייתה אחרי 120 יום.

בעזרת השם 

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 38 דקות #153978

• omris0253
  • חבר קבוע

השבוע עובר מהר, אנחנו בשגרה, וזה הופך את כל העסק לקל יותר. אבל היום יום חמישי, בערב אני כבר בבית, ושם זה מתחיל להסתבך..
לפניך שיוצאים הביתה צריך לעשות תדריך יציאה, נוהל קרב. 
כמובן להקפיד על כל התכנית

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.46 שניות

Are you sure?

כן