ברוכים הבאים, אורח

יומן מסע - סופי בהחלט
(1 צופה) (1) אורח

נושא: יומן מסע - סופי בהחלט 8409 צפיות

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 1 חודש, 2 שבועות #155713

• omris0253
  • רצף ניקיון נוכחי: 368 ימים
  • דירוג זהב

אשמח לתגובות וחיזוקים

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 1 חודש, 2 שבועות #155714

• omris0253
  • דירוג זהב

עד עכשיו הגדרתי מעידה, בתור ראיית תמונת עירום, גם בטעות (כלומר כנראה שהסתובבתי במקומות שבהם זה עלול לקפוץ). כרגע ראיית תמונה לא צנועה (אבל לא עירום), גם בכוונה - לא נחשבת מעידה, אלא מעגל צהוב. אני תוהה האם להגדיר את זה כנפילה, אולי זה יעזור

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 1 חודש, 2 שבועות #155717

• omris0253
  • דירוג זהב

אוקיי, אחרי שהיום ממש נכנסתי המון למעגל צהוב, מסתבר שהציגו הצהוב רחב מדי, והגיע הזמן להרחיב את הגדרת המעידה. אז הנה הגדרות די ברורות של הכל:

נפילה - פורנוגרפיה או אוננות מפורשות ומכוונות 
מעידה - ראיית תמונה או סרטון לא צנועים בכוונת תחילה, גם אם לא מכיל עירום!
מעגל צהוב - חיפוש או כניסה למקומות שבהם יכול להימצא, או שנכנסתי פעם דרכם, דברים לא צנועים

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 1 חודש, 1 שבוע #155748

• omris0253
  • דירוג זהב

העדכון של ההגדרות עזר מאוד. לא מידתי ואילו לא נכנסתי למעגל צהוב כי חששתי למעוד.

326 יום בלי נפילות הגעתי ליעד! היעד הבא הוא 340
252 יום בלי מעידות הגעתי ליעד! היעד הבא הוא 260
8 יום בלי מעגל צהוב - היעד הוא 15

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 1 חודש, 1 שבוע #155754

• omris0253
  • דירוג זהב
327 יום בלי נפילות
253 יום בלי מעידות
והיום נכנסתי למעגל צהוב..
בבוקר אחרי שאני חווה אוננות בשינה, אני מרגיש מגורה. ותמיד חשבתי שאם אני אגיע לשפיכה (בלילה) אז זה ירגיע אותי. הלילה הגעתי לשפיכה, ורציתי לסמן שנכנסתי למעגל צהוב (זה בטח לא מעידה, אבל אני כן קצת ער כשזה קורה, לכן אני רוצה לחשוב שזה נחשב מעגל צהוב..), אבל אז קמתי בבוקר להתחיל מנגנון האם כבר אז כבר, ונכנסתי עוד למעגל צהוב.. באסה. הייתי צריך לעצור, לחשוב, ולהגיד שאם אני לא נכנס למעגל צהוב בבוקר אז המונה לא מתאפס

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 1 חודש, 1 שבוע #155755

• omris0253
  • דירוג זהב

אחר כך שוב נכנסתי למעגל צהוב, שגבל בהגדרה החדשה של מעידה (הסתכלות בכוונה במשהו לא צנוע שאינו עירום), ואז אמרתי לעצמי שאם אני מפסיק באותו רגע אני לא מסמן מעידה, וכך היה..
קצת לא יודע מה לעשות לגבי ההמשך

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 1 חודש, 1 שבוע #155771

• ממשיך
  • רצף ניקיון נוכחי: 3 ימים
  • חבר חדש

כל הכבוד לך, איך אתה מצליח לשרוד עם דחפים כאלה? אני עכשיו ביום 122 ללא נפילות ואני עכשיו בסיכון מאוד גבוה של דחף ולא כל כך יודע איך לצאת מזה.

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 1 חודש #155813

• omris0253
  • דירוג זהב

תודה על התגובה.
זה אכן לא פשוט בכלל, אתה חייב שיהיו לך כלים לצאת מזה, כלים שאתה יודע שהם אפקטיביים בשבילך.
לפני שנה הייתי גם ברצף של 120 יום ונפלתי, כי לא היו לי כלים כאלה (אלא פשוט נכנסתי לרצף כזה קצת במזל).
הכלים שעוזרים לי זה
עצירה: תוך כדי הדחף, תעצור רגע, תכבה את המסך של הפלאפון, ותחשוב חצי דקה על מה אתה עושה, איך תרגיש אחר כך, כמה זה יפגע בך וכו'.
כלי נוסף שאני מפעיל בשילוב: הספירה. כמו שאתה רואה הקשור הזאת מלא בספירה הזאת, והיא ממש חשובה לי, וכשאני נכנס לאיזה מקום קרוב לעמידה, אני עושה עם עצמי משא ונתן בנוגע לספירה. אתה יכול להסתכל בהיסטוריה של השרשור. למשל עכשיו:

335 יום בלי נפילה
258 יום בלי מעידה
6 ימים בלי מעגל צהוב. 
האירוע הקודם נגמר בזה, שאחרי שמעדתי לפי ההגדרות החדשות, אמרתי לעצמי שאם אני מפסיק באותו רגע, ולא נכנס למעגל צהוב אפילו, ליומיים הקרובים, אני לא מסמן מעידה, וכך היה

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 4 ימים, 15 שעות #156007

• omris0253
  • דירוג זהב
364 יום בלי נפילות, מחר שנה
אני עדיין קצת מבואס, ואסביר.
הגעתי אתמול ל287 יום בלי מעידות ול35 יום בלי מעגל צהוב.
אני נמצא בתקופה די מטורפת, עם המון לחץ, וגם המון לחץ מיני. זה התבטא בעיקר בקרי לילה. אתמול התחלתי לבדוק את הסינון המינימלי שיש לי על הפלאפון (סינון כבד לא יעזור.. אפשר להסתכל בתחילת השרשור), בקיצור מפה לשם, הגעתי לתמונות לא צנועות, אח"כ הגיעו גם תמונות עירום ממש, ואז גם שפיכה. לאורך כל הזמן - לא הבטתי באף תמונה, אבל ראיתי, רפרפתי. וגם לא בדיוק בדיוק אוננתי, אבל נגעתי בצורה מסויימת. זה מבאס אותי שזה קורה דווקא עכשיו, מרגיש כל כך מנותק מהחיים האמיתיים שלי. אני לא עצרתי. היו לי כמה הזדמנויות. בנוסף, כמה ימים לפני היה כניסה גבולית למעגל צהוב - ולא נכנסתי לעדכן כאן באתר. יכול להיות שזה היה עוזר. ברוך ה' זה לא הגיע לנפילה ממש. אני חושב שאם אני אאפס את המונה של המעידות - זה יגרור עוד מעידות. תוהה אולי לעשות דיל עם עצמי. למשל עכשיו יש לי דחף מטורף למעוד שוב, לפני הדיל. זה אומר שהדיל הוא דווקא טוב. חשבתי על משהו כמו: אם אני לא נכנס למעגל צהוב בשבועיים הקרובים, אני לא מזמן מעידה. צריך להחליט על זה ומהר, כדי לא למעוד שוב. אם הדיל יישאר לי גם אחרי שאמעד שוב - זה לא טוב, לא הוגן

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 4 ימים, 10 שעות #156008

• מאמין123
  • רצף ניקיון נוכחי: 310 ימים
  • חבר ותיק

ממש מבין אותך אחי. אני קצת במצב דומה לשלך.
בעז"ה שנמשיך להצליח למרות הקשיים, אני מקבל הרבה השראה ממה שאתה כותב ומאמין שבעז"ה תעבור את התקופה הזאת אפילו מחוזק יותר.

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 4 ימים, 9 שעות #156010

• omris0253
  • דירוג זהב

אמן תודה רבה אחי, גם לך.

אחרי שהיום שוב הגעתי למצבים דומים, אני צריך לקחת את הדיל (למרות שהוא לא הוגן עכשיו), ואני צריך להישאר נקי ממעגל צהוב במשך שבועיים, כדי לא לסמן מעידה. בהצלחה

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 2 ימים #156019

• symcha
  • רצף ניקיון נוכחי: 25 ימים
  • חבר ותיק

אני נמצא בתקופה די מטורפת, עם המון לחץ, וגם המון לחץ מיני. זה התבטא בעיקר בקרי לילה. אתמול התחלתי לבדוק את הסינון המינימלי שיש לי על הפלאפון (סינון כבד לא יעזור.. אפשר להסתכל בתחילת השרשור)

ל omris0253 היקר
קודם כל בהרבה מאד הצלחה עם ההתמודדות, מרוב ההדעות שיש כאן בשרשור ניכר, שהינך מתמודד ממש ברצינות ובכל הכח!
תרשה לי להעיר על ההנחה הנ"ל שכתבת שלא יעזור סינון, אחרי שראיתי את תחילת השרשור.
אני מעתיק לך קטע שכתב 'סוד הכניעה'

דבר ברור שצריך לשים מעקה לגג כדי שאדם לא יפול, ובמקרה שלנו ברור שאתה צריך פילטר רציני כדי למנוע נפילות.

זה לא אומר שזה מה שיציל לך את החיים, וזה לא אומר שלא תצטרך לעבוד קשה, אבל בתור התחלה - אין ספק שזה חובה.

אי אפשר ללכת כל היום באמצע הכביש ולנסות לא להידרס. זה פשוט לא עובד.

אני לא יודע מה בדיוק התנאים שלך, וגם ראיתי בהודעה אחת שלך שיש בבית מכשירים נוספים פרוצים (כתבתי לאחרונה לMIKO123 תגובה בענין זה בפוסט 'מתחיל שוב... (יש ברירה?)), אז באמת זו כבר רמה אחרת של התמודדות, אבל שים לב גם לענין הזה כי בסופו של דבר על המכשיר שלך אתה הבעה"ב ואני חושב שיש לזה משמעות גדולה כלפיך, איך אתה מתנהג עם עצמך כדי שלא ליפול.
מקוה שאינך נפגע, אנחנו מרשים לעצמינו בפורום להיות קצת פתוחים

נערך לאחרונה: לפני 2 ימים על ידי symcha.

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 1 יום, 1 שעה #156038

• omris0253
  • דירוג זהב

היי, תודה על התגובה. היציאה שלי מההתמכרות התחילה למחוק את הסינון, אחרי שרוב החיים הייתי עם סינון. אני לא חושב שזו דרך שנכונה לרוב האנשים. גם אני כתבתי עליה בהרחבה איפשהו בפורום..

בכל מקרה, היום מעדתי שוב, די חזק. כמעט נפילה. אני עדיין יותר משליך את זה על התקופה שאני חווה, ואני חושב שזה דבר טוב, כי אני לא חושב שאני בעצמי בעייתי. כלומר הבעיה היא מחוצה לי, אני צריך לא לתת לה להיכנס. אני עושה עם עצמי עוד דיל, אבל הפעם צריך להחזיק חודש בלי מעגל צהוב, בשביל להשאיר את הספירה של המעידות. מחר בעז"ה אכתוב על המעידה בשרשור אחר. ממש אשמח לכל תגובה או ייעוץ

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 1 יום #156040

• symcha
  • רצף ניקיון נוכחי: 25 ימים
  • חבר ותיק

היי, תודה על התגובה. היציאה שלי מההתמכרות התחילה למחוק את הסינון, אחרי שרוב החיים הייתי עם סינון. אני לא חושב שזו דרך שנכונה לרוב האנשים. גם אני כתבתי עליה בהרחבה איפשהו בפורום..

אתה לא חייב להסביר, אבל אני לא הצלחתי לרדת לעומק דבריך, אם יוצאים מההתמכרות אז כבר לא צריך סינון גם אם אפשר ליפול?
(כמו"כ למיטב הבנתי ישנם סינונים חזקים מאד כמו במחשב למשל, נטפרי, ובמכשירים ישנם ג"כ סינונים טובים)

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 9 שעות, 38 דקות #156048

• omris0253
  • דירוג זהב

בדיוק ההפך. מחיקת הסינון עזרה לי לצאת מההתמכרות. ברור לי שזאת לא דרך לרבים. לגבי הסינונים שאתה מציע - בשבילי, אין סינון מספיק

זמן ליצירת דף: 0.47 שניות

Are you sure?

כן