ברוכים הבאים, אורח

עזרה מה' לצאת מהתאווה
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: עזרה מה' לצאת מהתאווה 159 צפיות

עזרה מה' לצאת מהתאווה לפני 3 שבועות #154233

בס"דשלום לכם חברים יקרים, קודם כל רוצה לשתף שאני גאה בכל אחד ואחד שנמצא כאן באמת שכולנו ממש אלופים ושנצליח בעז"ה להיגמר ולהצליח בזה.את האמת שלקח לי זמן ואומץ לשלוח כאן הודעה, היום אחרי הנפילה אמרתי לעצמי שדי והגיע הזמן.אני בן 23 עוד מעט מתמודד עם שמירת הברית בערך בגיל 10 כיתה ד כמדומניבגיל עשר בבית כנסת הייתה לי "חברה" מישהי חמודה שהכרתי, היא באה מבית יותר חילונית מסורתית ואני יותר דתי מהבית, היא הסבירה לי ממה שהיא למדה בבית ספר איך בוא נגיד אנשים מתרבים...הגבר שוכב וכו'.אני ניסיתי את זה במקלחת, לא היה לי שמץ של מושג מה אני עושה, שכבתי וזזתי במקלחת משכיבה, והייתי מגיע למצב של אוננות, עשיתי את זה עם סבון כדי שיהיה מחליק וזה, אז לא ראיתי מה יצא ממני אם כי כן הבנתי שזה נוזל לבן, באורך שנים עשיתי את זה בלי מושג בכלל, דמיינתי כל מיני נשים או דברים כאלה באותו רגע תחושת פורקן וזהו מסיים. אחרי כמה שנים בכיתה ו לחצתי על אבי שיקנה לי טלפון כי באמת רציתי שיהיה לי טוב וכיף, שיהיה לי במה לשחק ולהנות, חסכתי גם חצי מהכסף עם אחותי, וקנו לי .אחרי זמן אחד מהילדים בכיתתי אמר לי שאפשר להיכנס לכל מיני אתרים(ראוי לציין שכן הייתי מוציא זרע לבטלה, אבל בחיים לא הסתכלתי על תמונות לא צנועות), הוא לקח לי את הטלפון כתב איזה אתר נכנס, ופה מצאתי את עצמי רואה תוכן מיני, נגעלתי ממנו באותו הרגע ובכלל לא התעסקתי עם זה.כיתה ז ח הייתי בבני עקיבא, בנות חברים, אין שמירת נגיעה, כל הזמן דחפים, אבל לא הייתי מגיע למצב של לאו"פ(הייתי בבני עקיבא בית ספר דתי ובישיבה הקטנה איפה שהצדיקים כאילו), היה פעם אח .הייתי תמיד בקבוצות ווצאפ עם בנות, תמיד חיפשתי איזה קשר ארוך וטוב, לא היה לי אף פעם, הגעתי פעם אחת למישהי באזור כיתה ט, ובאמת הגענו למצב במסך של שליחת תמונות, ושם פעם הראשונה בחיים שאוננתי ביד, היה לי טוב, אחרי זה הייתה לי תחושת מיאוס וזרקתי אותה, היא נפגעה, באמת הצטערתי על זה אחרי זה. משם כנראה הגעתי למצב של אוננות ופורנוגרפיה יותר בתדירות לצערי.באזור כיתה יב גיל 17.5 הבנתי שהמצב הזה על הפנים, דיברתי עם המדריך שלי בפנימייה על זה, לא כזה חששתי לשתף אותו כי באמת השיח בחברים היה על זה, ואף אחד לא הסתיר, אז למזלי כן הרגשתי בנוח.כששיתפתי אותו הוא באמת עזר לי ועשינו תוכנית, לוקחים יום אחד בשבוע שמפסיקים, בשאר הימים גם מנסים אבל פחות, באמת לקחתי יום, והצלחתי, לא השתמשתי באותו היום שבחרתי, ככה הוספתי יום ועוד יום עד בערך גיל 18.6 הייתי אז כבר שיעור א בישיבה, רק על יום אחד בשבוע שאפשר ליפול, באותו יום באיזשהו שלב (זה היה יום שני שיכולתי כאילו ליפול), באתי להיכנס עם הטלפון לשירותים, וואלה יצא בי ניצוץ טוב כזה, אמרתי לחבר שבחדר שלי, שמע אם אני נכנס עם הטלפון לשירותים אני נופל.., הוא אמר לי הכי בקלות כזה, "אז אל תיכנס עם הטלפון לשירותים", לא נכנסתי, ואז הגעתי למצב של שבועיים שמירה, באמת שבוע לאחר מכן אמרתי לעצמי - "מה אתה כבר שומר שבועיים בוא עוד שבוע" וככה עוד כמה שבועות והגעתי לשמירה של שנתיים בערך, גיל 20.6 הגעתי לצבא ושם היה הרבה יותר קשה, רואים מלא בנות והמחשבות גומרות אותך ורק גוברות, השיח גם מאוד מקשה, כאילו שיח של חילונים שמדברים על מה הם עושים ועל מה הם יעשו וקיצור קשוח מאוד, אבל אני חושב שכן שמרתי אם כי היו לי הרהורים קשים מאוד, כנראה בגלל שבטירונות אין טלפון וכשיש זה רק שעה אז אתה לא תשרוף על זה את הזמן שלך, לאחר תקופת הטירונות, כבר בגדוד, היה הרבה יותר קשה, יש הרבה לחצים, מחשבות, עוד הפעם השיח וכל הדברים האלה, הטלפון זמין עליך תמיד ולכן הגעתי למצב באיזשהו שלב שנפלתי, גם לא היה לי סינון כי נגמר המנוי אז בכלל זה היה יום יומי.. אני חושב כאשר השתחררתי כן ניסיתי כזה להפסיק, אמרתי לעצמי די עד כאן בוא ניקח יומיים שנקיים ונוסיף כמו שעשיתי בכיתה יב', לא זה לא צלח, היצר היה הרבה יותר חזק, הדחף פשוט לוקח אותך, וההרהורים בלילה תמיד מגיעים ולא הצלחתי לעצור אותם. פרצה מלחמת חרבות ברזל, התגייסתי שוב(אני עושה הסדר אז השחרור שלי היה חודשים לפני פרוץ המלחמה),אני חושב שלא השתמשתי כל יום, אבל כן זכור לי שנפלתי מידי פעם, אם זה בבסיס ואם זה בעזה. גם השיח לא מקל עלייך ותתמיד הסביבה הלא דתית מדברת לא יפה.. ואז עולים מחשבות וכו'.לאחר השחרור היו זמנים של נפילות, הגעתי לבן הזמנים של פסח שנה שעברה, התמודדתי מאוד קשה עם יצר, נפלתי הרבה כמדומני, אבל, במזל וברכה קיבלתי פרסומת על שמור עיניך, ונחשפתי בפעם הראשונה לאתר GYE, לפני שאמשיך את הסיפור אני רוצה לעצור ובאמת לומר תודה רבה רבה לכל הצוות כאן, והאנשים, אתם כל כך מדהימים ונפלאים ואתם כל פעם מלמדים אותי המון ואני באמת אסיר תודה לכם :*הגעתי לאתר ושמעתי קצת, נכנסתי לתוכנית טיסה לחופש, לא התקדמתי יותר מידי, ודי פרשתי אחרי בין הזמנים, כן הייתי רשום לאתר ולכן קיבלתי אימיילים שבועיים אבל לא נכנסתי כל כך ודי ניסיתי כל פעם ופעם להתמודד עם זה לבדהיה שנה שעברה לא כזה פשוט - ב9 באב ובראש השנה היו נפילות, ניסיתי להתמודד עם זה כאילו כל פעם אחרי נפילה אמרתי -"עד כאן, מעכשיו אני מפסיק לגמרי.." אבל זה לא צלח בכלל והמשכתי ליפול בתדירות יחסית.התחלתי גם באותו זמן לצאת לשידוכים, אמרתי אולי אם יהיה קשר ארוך אני אצא מזה איך שהם, אז זהו שלא, זה לא באמת העוזר, גם כי לא היה לי קשר ארוך וכל פרידה גרמה לי למחשבות ונפילות בגלל בדידות ואכזבה מהציפיות, גם היה לי קשר ארוך אחד, ובאמת היה טוב אבל נפלתי עדיין, ואפילו הרבה, זה גם מאוד השפיע על התחושה שלי בקשר, הייתי בדאון ותחושות שליליות, שזה גרם לה אפילו לכאב גדול, היא נפרדה ממני בגלל משהו(אין לי באמת מושג למה), היה לי מאוד קשה אבל משום מה הייתי מוקף יחסית בחברים ומעש כדי לשכוח את הפרידה אז מה שגרם לי לשמור איזה חודש על הברית, ואז חזרתי לקבל הצעות, והיה לי פשוט התרסקות של 4 ימים רצוף של נפילות, אפילו פעמיים ביום, אני רוצה להגיד שלוש גם אבל אני חושב שלא הגעתי לזה ב"ה, לאחר זה הבנתי שאני חייב תוכנית, וכאן חזרתי לאתר GYE שוב הפעם תודה לבורא ולכם, נרשמתי, נכנסתי לסרטונים, ראיתי כלים מסוימים להתמודדות ניסיתי והמשכתי הגעתי למצב טוב , בערך 14 ימים או 7 ימים ניקיון ואז נפילה, לפעמים גם 21 ויותר, למדתי מלא, התחכמתי והתחזקתי מאוד בזכות האתר. היום אני על 230 ימים כבר מתוכם כמעט 200 נקיים, ו27 נפילות, עליות ירידות, לא הולך לי כל כך בשידוכים ב"ה, אז זה גם מאתגר אותי, אני מרגיש שאני לא באמת מצליח כל כך להתקדם למרות שבאמת התקדמתי ואסור לשכוח את זה, היום אני בבין הזמנים, ממש מאתגר אותי היצר, בשבועים האחרונים אני נופל בערך כל 3 ימים, היום הייתה מעידה, ואז נפילה, קשה לי מאוד בבית, מחפש מה לעשות ובסוף נופל, אני ממש מתלבט האם להמשיך בשידוכים כי באמת אני רוצה וצריך להתחתן, ובא לי גם קשר ריגשי אמיתי וארוך, להקים בית, בנוסף אני רוצה להכנס לקבוצת 12 הצעדים, ומתלבט מאוד על זה, כי קשה לי להאמין בחוסר השליטה שלי, אני מאמין שלכל אדם יש בחירה חופשית, אבל באמת שכיום אני מרגיש שאבד לי השליטה על החיים, הבעיה שהקבוצה מאוד מאתגרת כי יש שם אנשים סקסוהליסטים שאם הם יספרו מה הם עושים אולי זה יגרום לי לטריגרים עצומים וזה מאוד יקשה עלי, מתלבט גם האם סתם להיכנס לקבוצת תמיכה שתתמוך בי, שה' יעזור לנו למצוא את הדרך הנכונה להיגמל ולצאת לחופשי מכל הבעיות האלה.אנא ה' סלח לי על חטאי, ותעזור לי להגיע לחופשתודה רבה לכם על הקריאה, העזרה, העצות, ההכוונה והכל. מעריך מאוד:) אשמח לכל יעוץ, ושיהיה לנו תחילת מסע מוצלחת בעז"ה

תגובה: עזרה מה' לצאת מהתאווה לפני 3 שבועות #154234

• timik99
  • רצף ניקיון נוכחי: 298 ימים
  • חבר חדש

שלום אח יקר, תודה רבה על השיתוף.
מרשים מאוד שהגעת לכל כך הרבה זמן של נקיות, אבל אני תוהה מה השתנה שגרם לחזרה. 
קשה לי להמליץ לאיזה מסלול כדאי לך ללכת אם זה להמשיך באתר או לעבור ל12 הצעדים כי לא עשיתי. בכל מקרה אם עוזר לך תמשיך לשתף, אנחנו כאן ביחד ואני מאמין שאם הצעדים הנכונים והעזרה מהפורום אתה תוכל למצוא את הדרך הנכונה עבורך. 
בהצלחה ! 

תגובה: עזרה מה' לצאת מהתאווה לפני 2 שבועות, 6 ימים #154236

מה איתך אחי, תודה רבה לך על העזרה והתמיכה
תראה כששמרתי שבועים או שבוע ברצץ זה היה בזמן של הישיבה, שם היה לי סביבה, חברים, תמיכה, ודברים טובים ונכונים שעשיתי כך שרוב הנפילות תאמת הגיעו בזמן שהרגשתי בדידות, לפעמים תפעלתי את זה עם סטאר וכדו' אבל לפעמים גם נפלתי לצערי בבית מדרש טריגרים ואז לקחתי מכשיר למקום אחר ששם נפלתי. 
עכשיו בסוף הזמן התחלתי כזה ליפול כל שלושה ימים כנראה בגלל הטריגרים, זה התגבר יותר ופחות תפעלתי את זה טוב, והיום כאילו אני בבית בבין הזמנים וזה ממש קשה למצוא שגרה הדוקה אני רוצה גם קצת להיות חופשי ולעשות כזה בזרימה כל פעם משהו אחר, ופחות לו"ז מתוכנן מראש(רציתי לעבוד על לעשות לו"ז מתוכנן עדיין לא הספקתי אז כרגע הכל פריסטאי) לכן לפעמים אני בבית לבד כמו לדוג חמישי האחרון או תשע באב 
לא היה לי מה לעשות ולכן נפלתי

בתשע באב במיוחד אבל בחמישי תאמת התלבטתי האם ללכת שוב עם אופניים לעשות טיול לשקיעה כמו שעשיתי משני עד רביעי אבל החלטתי שלא ובסוף נפלתי לצערי.. 

זה כרגע האתגר עם השלושה ימים, מרגיש שה יחסית מעגל, אני מנסה לצאת מהמעגל הזה עכשיו בעז"ה

תגובה: עזרה מה' לצאת מהתאווה לפני 2 שבועות, 5 ימים #154239

יומיים אני נקי, עכשיו מסמן נפילה, היה הרבה מעידות היום
התחלתי לדבר עם עצמי כמה זה לא טוב לנפש ולגוף היה באמת דו שיח ארוך, ובסוף נכנסתי ונפלתי לצערי, אבל אני ממשיך ופעם הבאה מתקדם עוד קצת, יום לא פשוט, היה יום בבית כמעט ולבד.. 

תגובה: עזרה מה' לצאת מהתאווה לפני 5 ימים, 15 שעות #154320

אחרי הנפילה הקודמת, שבועיים הייתי נקי,
באמת נכנסתי לקבוצה קבוצת של 12 הצעדים , ממשיך הלאה ולא מוותר, רק להיום בעז"ה

נערך לאחרונה: לפני 5 ימים, 15 שעות על ידי עודיותרטוב713בגימטריה713תשובה.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.59 שניות

Are you sure?

כן