ברוכים הבאים, אורח

שיתוף בהצלחה וכישלון
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: שיתוף בהצלחה וכישלון 19 צפיות

שיתוף בהצלחה וכישלון לפני 1 יום, 5 שעות #155134

• shamor10
  • רצף ניקיון נוכחי: 8 ימים
  • חבר חדש
הי, אני רוצה לשתף בחדשות טובות וחדשות רעות. הטובות , שלשום הייתי לבד בבית עם המחשב, והייתה לי התעוררות לנפילה נוספת באתרי הסרטים שיש בהם עירום דווקא. אני מתבייש שזה המצב שהגעתי אליו מבחינת סוג התוכן שאני צורך. הרגשתי שאני מתחיל להמשך לזה, וממש נהייה לי חם מרוב מאמץ להתנגד וכבר ראיתי את עצמי נופל ומתבאס על עצמי. אבל חיזקתי את עצמי שאני שווה יותר, שזה לא מה שאני רוצה בחיים, שאני יכול יותר ושה׳ נתן לי כח בשביל להתנגד אז לפחות מן הראוי שאנסה את ההכי טוב שלי. הצלחתי להתגבר . בערב לפני גם היה לי כזה מצב, אפילו כבר הייתי בתוך האתר, ואז החלטתי שאני פותח משנה , יורד לשטוף כלים, והולך להסתכל קצת על הטבע כדי להירגע. כשראיתי שאני מתקשה בבית ברחתי לישיבה כדי להימלט מזה. בישיבה נפלתי. תחילה זה היה בסרטונים קצרים, אח״כ כבר הצלחתי לפרוץ לאינטרנט של הישיבה כי אני אחראי על נושא שקשור לטכנולוגיה כאן, ונפלתי בסרטים לא צנועים. כן הצלחתי למנוע מעצמי לצפות בזה ליד ספרי קודש כסרטונים וגם הצלחתי להימלט מזה ולא לעבור מעבר לתמונות עירום . אני כן רואה התקדמות אבל עצוב לי על הנפילה. בעז״ה אתחיל להתחבר יותר ללימוד בישיבה וכך לדחות יותר את הרצון לצפייה .אוהב ומעריך , shamor10
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.24 שניות

Are you sure?

כן