ברוכים הבאים, אורח

פותח יומן מסע
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: פותח יומן מסע 19 צפיות

פותח יומן מסע לפני 5 ימים, 17 שעות #155704

• חיון
  • רצף ניקיון נוכחי: 40 ימים
  • חבר חדש

לפני אישה שנה הגעתי בערך ממש לייאןש ומצאתי את המקום הזה התחלתי אותו אבל לא לקחתי אותו ברצינות ושכחתי ממנו החלטתי השנה שהמטרה העליומה שלי להיגמל החלפתי סביבה חדשה מוקף בתורה ואור שכל עוד אני כאן לא מרגיש את הדחף אבל שיוצאים בעיות חזרו אז לקחתי על עצמי מחדש לבוא עם ראש מתוכנן למלחמה מעכשיו אני אעקוב שבועי על המסע שלי בתהליך גם אם לקח לי זמן. חסר מוטיבציה קצת באותו רגע אבל מקווה שאם התהליך האש תבער יותר חזק אחרי ומעקב היומימי בעזרת ה הכול יהיה טוב

תגובה: פותח יומן מסע לפני 5 ימים, 15 שעות #155707

• חסידי
  • חבר קבוע
חיון כתב on 24 מאי 2026 16:09:

לפני אישה שנה הגעתי בערך ממש לייאןש ומצאתי את המקום הזה התחלתי אותו אבל לא לקחתי אותו ברצינות ושכחתי ממנו החלטתי השנה שהמטרה העליומה שלי להיגמל החלפתי סביבה חדשה מוקף בתורה ואור שכל עוד אני כאן לא מרגיש את הדחף אבל שיוצאים בעיות חזרו אז לקחתי על עצמי מחדש לבוא עם ראש מתוכנן למלחמה מעכשיו אני אעקוב שבועי על המסע שלי בתהליך גם אם לקח לי זמן. חסר מוטיבציה קצת באותו רגע אבל מקווה שאם התהליך האש תבער יותר חזק אחרי ומעקב היומימי בעזרת ה הכול יהיה טוב

לכל זמן ועת...
תשתמש בכלים שיש כאן באתר, כדאי מאוד גם להתמקד בספירת ימים נקיים - זה ייתן לך מוטיבציה בהתחלה, להמשיך ולהיכנס לכאן יותר.
מצפים לראות אותך מצליח ומתקדם

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.28 שניות

Are you sure?

כן