בס"ד
אוקיי, היום היה יום קשה.. אסירות תודה על היום הזה.
אבל בל נקדים את המאוחר, אני רוצה להשתחרר ואני מכור לתאווה, מזה מכור.. מת על זה.
בחסד אלוקים למרות שממש ניסיתי לשבור את זה היום ה' משאיר אותי נקי מאוננות ופורנוגרפיה 23 ימים.
אז מה קרה? לא הרבה השתנה.. היום הייתי מכור כמו שהייתי אתמול מכור.. וכמו שאהיה מחר כנראה.. היום כפי שכתבתי נשארתי בבית בהפתעה בעקבות מחלה של אחד הילדים. לא מאורגן ובלי תכנית עבודה נשארתי לבדי מול המחשב.. יחסי כוחות בעייתיים במיוחד למכור כמוני שכל דו קרב מול המחשב מאז גיל 14 הסתיים בפרצוף המרוח שלי על הקרשים.
בימי השפיות שלי הגברתי את החסימות על האינטרנט, זה לא מנע ממני בעבר ליפול אבל זה לפחות מעכב קצת את הזמן ומאפשר להינצל ע"י ביצוע הפעולות הנכונות. אז אין פורנו... מה עושים? מתחיל חיפוש אובססיבי אחר סרטים "רגילים" שהבמאי הועיל בטובו לזרוק בסרט שלו איזה עצם של אירוטיקה רק בשבילי. איזו לגימה קטנה... רק להרטיב את הגרון.. הספונסר שלי טוען שאפשר לפתוח אולימפיאדה של החברים בתחרות מי מוצא את הסצנות האירוטיות הכי מהר.. לא רוצה להשוויץ או משהו, אבל אני אהיה על דוכן המדליות. כאילו, למה להשקיע שעה וחצי בלראות סרט בינוני מינוס כאשר אפשר לדלג לסצנה שאותה באמת אני מחפש? רק עפ"י הכרזה של הסרט אני יכול לקבוע עם החיפוש שווה את הניסיון.
בקיצור- אובססיה כבר אמרנו?
כבר הגעתי לסרטים, כבר היה עירום. מסתכל לא מסתכל. המעבר בין שפיות לשיכרון מדלג אצלי בקצב רצחני. עניין של שניות.. מטמטם את השכל. אסירות תודה שהקב"ה נתן לי כח להתקשר לספונסר בתחילת החיפוש. אסירות תודה שהוא חזר אלי באמצעו. לא יודע מה קרה אח"כ, אבל מצאתי את עצמי מנקה עובש מהחלונות בבית (איך לעזאזל הוא הצליח לעשות לי את זה?), יורד על הברכיים ומתפלל לה', מתקשר לחברים שעוד לא דיברתי איתם. אסירות תודה.
לאחר הפעולות אספתי את עצמי ויצאתי מהבית. בדרך התחיל לחפור לי בראש הגמד המרושע הזה שישן למשך שלושת השבועות האחרונים (אז הוא קם עם הרבה מרץ). "איך יכולתי לעשות את זה? דפקת הכל, מפגר! תאפס את הספירה, אתה לא שווה כלום, נו אם כבר איפסת, למה לא ליהנות עד הסוף?"
הייתי צריך להזכיר לעצמי שמה שקרה הבוקר נובע מחוסר האונים המוחלט שלי מול המחלה, מול המחשב, מול האובססיות. פשוט אין לי בחירה אם לחפש באופן אובססיבי או לא.
אסירות תודה לה' על האובססיה שלימדה אותי עוד משהו על המחלה.
אסירות תודה לה' על הספונסר שחושב שהוא יכול למצוא סצנות אירוטיות יותר מהר ממני (אני עוד אראה לו מה זה..)
אסירות תודה לחברים שענו לי ופתחו איתי מעגל.
אסירות תודה על החיוך של אישתי כשהיא ראתה את החלונות נקיים מעובש.
אוהב אתכם.