שלום, שמי גד ואני מכור לתאווה.
אתמול נפלתי ארבע (
) פעמים בחצי יום.
לא נראה לי שצריך לתאר יותר מידי את ההרגשה. כולנו מכירים את זה....
עם זאת, רציתי לפרט את הרגשתי:
מוות נפשי זה הכי קרוב למצב הנפשי שלי אתמול. פשוט חי מת. מתהלך כאחד האדם אך נמצא בעומק התוהו... מיואש מהכל... רוצה לחדול, פשוט לא להיות...
הרגשתי נורא. ברחתי לשם כי לא יכולתי להכיל את כל מה שהיה בי:
הרגשה קשה של לחץ חוסר ערך עצמי שנאה עצמית הרגשתי מבוקר מואשם רדוף מלא במתחים חרדות ולחצים...
בעקבות ההרגשות האלו וחוסר בפעולות בימים האחרונים פתאום כל אישה בעבודה תפסה לי יותר מקום במרחב הנפשי, הפיתוי נהיה גדול יותר ויותר והאובססיה הפסיבית (לאחרונה) הפכה להיות דינאמית מאוד.
נכלאתי במוסרות בכבלים בשרשראות של ברזל והתאווה לקחה את המושכות... הרגשתי שאני לא פה... מדבר ברקע, מנסה למנוע אבל נפגש בקיר איתן של רצון שחזק ממני.
בקשה מה' שנייה לפני אך אני כבר שם, כ"כ רוצה את זה. לא רואה דבר אחר...
רוצה להתנתק מכל הקולות המתחים החרדות- החרדות הטכניות שהופכות לחרדות קיום בגלל האופי המשתלט והאגו הגדול...
רוצה להיות מוכל בלי שום ביקורת, בחיוך, בשמחה, באהבה, לא משנה מה יש בי או אין בי לא משנה מה הספקתי הצלחתי עשיתי. מתקבל ככה כמו שאני ואיך שאני גם עם הקשיים והמצבי רוח והקטנות...
"בא, כמו שאתה, אהוב, רצוי, מוכל, בא אני אחבק אותך חיבוק עוטף ותרגיש מיד חי ושלם כ"כ, בא אליי..."
חיבוק דב....
עד השנייה אח"כ... קול דממה דקה.
מפוצץ כימיקלים מסומם וכ"כ לבד ומת !!!
אין יכולת להכיל כלום. רק רצון לחדול עוטף אותי. מציע לי לברוח שוב לאותו מקום שיתן לי חיות ושלימות. רק לא להתמודד עם המחשבות הקשות על עצמי, עם הלחצים שעולים מיד ביתר שאת. גדולים יותר מוחלטים. מקיפים ועוטפים. לא משאירים טיפת אור...
אני: "שיט, לא מאמין שאני בחרא הזה שוב... איזה שביזות. אההההההההההההההההה"
אני: " טוב, אתה כבר מאחר לעבודה והשקר שכתבת לכולם כסיבת עיכובך (אני עם השיפוצניק סוגרים דברים אגיע ב-...) , תחמת אותו בהודעה לכולם עד לפני חצי שעה"
אני: "*** אמק, חרא, *********** ..."
התאווה: " וואי אוהבים, איזה קושי וכאב..."
אני:" סתמי י******, זה הכל בגללך, מה זה הזבל הזה? מי המציא את ההתמכרות הזו? גיהנום. לא יכלת לתת לי התמכרות לאיזה...עוגיית עבאדי או משהו...מה זה החרא הזה?"
תאווה: " וואי, ממש קשה, איך אתה מתמודד עם הכל? כ"כ קשה
אני:" טוב, עבודה אתה כבר באיחור מטורף ולא סיימת את מה שאמרת שתסיים, למה אתה מבטיח סתם, ישר נותן תאריך של סיום הזוי מה אתה סופרמן? שיט, שכחתי שאשתי אמרה לי לסגור עם מנקה ועם החבר'ה לחנוכת בית, אין לי כח לזה כבר..."
התאווה:"אתה כ"כ עמוס, איך תצליח לעשות הכל? הבוס עוד פעם יחשוב לפטר אותך, אשתך כבר בלחץ אטומי ואתה לא מתפקד ובקושי ישנת איך אתה מצפה לתפקד"
אני: "..." אין כח, מיואש מתוסכל וממורמר... המחשב פתוח לפניי...
התאווה: "כ"כ עמוס...."
אני:"שיט, שיט.ה' עזור לי להשתחרר" מעלה כבר משהו למסך...
התאווה:"אתה בסדר?צריך משהו?אני פה בשבילך, כל דבר..."
אני:"... שיט, שיט שיט. טוב, מה את מציעה?"
התאווה:"חחחחחחח"
באמת משביז...
מבקש מה' שפיות רק להיום.
יום חי לכולם