שלום דוב היקר
אני מאוד מוצא את עצמי מסכים עם דבריו של טהרני רק אוסיף עוד כמה דברים קטנים להבנה.
במשך 14 שנות אוננות לא הגעתי להבנה שהתוכנית הזאת הביאה אותי אליה.
ההבנה היא שכאשר אנחנו מפעילים "שריר" כנגד התאווה - כלומר נלחמים בה ראש בראש אין לנו סיכוי (בהערת סוגריים מעניין לראות שגם חז"ל גילו לנו את זה באומרם "כשפגע בך מנוול זה משכהו לבית המדרש" - כלומר לבד לא תצליח להילחם בו אז תיקח אותו למקום קדוש, למקום מחלים, למקום שיעזור לך להתגבר עליו. פעם כשלמדתי את האימרת חז"ל הזו חשבתי שיש פתרון דתי להתמכרות שלי, חשבתי שאם אקרא איזה דבר תורה מעניין או אם אכנס לבית מדרש עם כל מחשבות התאווה שלי אז הם ייעלמו - כמובן שלי זה לא עזר, כיום אני מבין את האמרה כמו שהסברתי למעלה.), לכן בעצם אם אתה באמת רוצה להחלים עליך לא לעבור את זה לבד.
אני אציע לך את מה שעבד בשבילי: בתור חברים בשמור עיניך אנחנו יכולים לשלוח הודעה פרטית לכל חבר אחר שנרצה לדבר איתו, מתוך כך דיברנו זמן מה בהתכתבות בהודעות של שמור עיניך ולאחר היכרות אנונימית בהודעות הוא הביא לי את המספר שלו וכשהיה נוח לי התקשרתי אליו (כמובן רק אחרי שביררתי שאני לא מכיר אותו
). אצלי ב"ה זה הצליח וכעת אני בתהליך החלמה מתמשך וקשה מאוד אבל הפעם אני לא לבד ויש לי קבוצה וחברים שתומכים בי בזמנים שאני חלש.
אני מכיר את הפחד מחשיפה לכן אתה לא צריך להיחשף - תתחיל בהודעות אנונימיות באתר ומשם תזרום.
אוהבים.