הסיוט המחריד התחיל לפני כ-4 שנים.
גלשתי באינטרנט, ולגמרי במקרה נתקלתי בקישור לסרטון לא צנוע (ואני עדין בתיאור לא צנוע!). זה היה משהו שמעולם לא ראיתי (למרות שבואו במציאות, ידעתי גם ידעתי שהוא קיים). מהר מאוד התעוררה אצלי תחושת הכח המעוררת, הידועה, והשטנית עד מאוד (זה לפחות במבט לאחור).
המעשים האלה באמת נתנו בהתחלה תחושה טובה מאוד. אני לא מכחיש את זה, והרי מדובר בפיתוי הגדול כל כך של היצר הרע.
אני לא ארחיב כאן, כי זה מיותר. מהר מאוד התחלתי לצפות שוב ושוב בסרטונים המתועבים האלה, ואת ההשלכות מבחינת הברית כולנו הרי מכירים באופן אישי.
אבל יש אבא בשמים, והוא אוהב את כולנו. לא עברו אלא חודשים מעטים, ותחושת הכח וההנאה התחלפו בסלידה אדירה ועצומה. נאבקתי ורציתי כל כך להפסיק עם השיקוץ המתועב הזה, אבל פשוט לא הצלחתי. אמרתי הפעם אצליח, ושוב ושוב נכשלתי. בימי הכיפורים שחלפו מאז התפללתי בעוד יותר כוונה, והייתי קרוע מבפנים.
אי אפשר לתאר את שברון הלב. הייתי מרגיש גועל נפש עם עצמי. נגעלתי, והבנתי שאני מתנהג בצורה צבועה לחלוטין (אל תתיירא וכו'...). הרגשתי מגעיל כשעבדתי ביחד עם נשים. זה היה קשה מאוד. אבל אולי מכאן התחילה בעצם הדרך חזרה לאבא שבשמים. הרי מובן וברור שלא ניתן "להתחיל" עם נשים נשואות ולחשוב עליהן בצורה כזאת.
אז זה לקח הרבה זמן (יותר מדי הרבה). היו הרבה הפסקות של ימים אחדים, ואפילו שבוע-שבועיים. והיה גם איזה משהו באורך כמעט חודש. ואז המחלה הארורה הזו התפרצה בכל הכח, ממש כמו גידול סרטני שרק מחכה להתפשט ולהשמיד כל חלקה טובה בנשמה.
בסופו של דבר הרגשתי שעד כאן. מכפייה על עצמי להימנע כנראה שלא היה יוצא כלום. החלטתי לחפש חומרים בעזרת גוגל, ודי מהר הגעתי לפה. התחלתי לקרוא את המדריכים, ומהר מאוד הגעתי גם לאתגר 90 הימים.
זהו זה! מצאתי פתרון אפשרי! אני טיפוס שאוהב אתגרים גופניים, ובעיקר ריצות. אמרתי לעצמי שאת 90 הימים האלה אני אעבור נקי בלי המעשים האסורים האלה, ואני אשתדל כמה שיותר להימנע ממראות אסורים (וזה הרי קשה כשהולכים ברחוב ופתאום עוברת מישהי בלבוש חושפני מאוד). קיבלתי על עצמי את האתגר הזה לאלתר (בלי פעם אחרונה של המעשה האסור, ובלי טריקים ושטיקים).
בחסדי שמים עצומים וגדולים אני נקי כבר למעלה מחודש וחצי. אני מתפלל לבורא עולם שאגיע ליום הכיפורים הקרוב כשאני נקי במשך 50 ימים (ומי שיעשה את החשבון הזריז יבין עם כמה ימי נקיון הגעתי לראש השנה). יש בי אמונה עצומה שכך יהיה, ובע"ה גם ליום הכיפורים בעוד שנה ו-4 ימים אגיע כשאני עם רצף ימי נקיון.
יש תקווה! יש אמונה! יש אבא בשמים שאוהב אותנו ורוצה שנשוב אליו! אני בדרך הארוכה חזרה לאבא שבשמים! אני אנצח את היצר הרע! הוא יחטוף ממני כזו סנוקרת מהדהדת, והוא בכלל לא יבין מאיפה זה נחת עליו.
שנה טובה, וכתיבה וחתימה טובות. ה' יהי עמנו ויעזור לנו להיפטר מההרגל המגונה הזה.
אמן.