שלום לכם חברים.
כמעט שבועיים שאני רשום כאן בפורום.
קודם כל אין דרך בה אוכל להודות למנהלי האתר ולאנשים הגיבורים שפועלים כאן ועושים ימים כלילות כדי להציל עוד נפש אחת.תודה לכם על כל העזרה הזאת שאני מקבל מכאן.
זה משהו אדיר.נפלה בחלקי הזדמנות אדירה ואלחם עם עזרתו של השם יתברך עד שאעלה על דרך ישרה.
בעייה אחת בולטת יש לי בכל ההתמודדות.
אני רווק , בן 33 .וברצוני להכיר בחורה שאוכל לבנות איתה בית נאמן וכשר.
וכאן הבעייה שלי מתחילה.עם כל ההתעסקות שלי במשך השנים האחרונות והנפילות שלי ,תוך כדי אני הייתי פעם רשום באתרי היכרויות לדתיים וגם דרך אתרים אלו גם הייתי נתקף במחשבות והרהורי עבירה .גם מתמונות צנועות! (קיוויתי שנישואין והתחייבות יצילו את המצב כיום אני מבין זה לא כך).
כיום שאני נקי כמה ימים,אבל התקנתי סינון אתרים ברמה גבוהה לא יכול לגשת לאתרים כאלו.הכל חסום.
השאלה אם בשלב זה בכלל כדאי להירשם לאתרים כאלו? לעשות סינון מחושב? האם בכלל כדאי לחפש אישה / לדבר עם בחורה במצב של החלמה וגמילה?
אם המחיר שאשלם עם זה יהיה לחזור שוב ליפול אני מוותר על החפושים בשלב זה וזה משאני חושש שיקרה...
מה נראה לכם?
באיזה מצב זה יהיה תקין לחזור שוב ולהמשיך את מסע החיפושים?
מפחד שזה לא יחזיר אותי חזרה לימים האפלים.כ"כ טוב להיות נקי,אבל גם להיות בודד זה לא נעים.בהחלט.אז אני קרוע בתוך עצמי.
אם יבואו ויגידו לי שבשלב הזה כדאי לקחת חופש מכל התעסקות עם חיפוש אחר זיווג, גם כשהמדובר הוא בבנות צנועות אני מוכן לקחת את זה.
אשמח לעצה ממביני ענייו.
תודה רבה לכם.ושבוע טוב.