תודה רבה msn על ה'welcom' שלך, איך חכיתי שאתם תגיבו על שהיגעתי לכאן, עכשיו אני רק צריך את החיוך של 'דוד', ואני מתערב עם כולם...
רציתי לשאול אתכם, האם כולכם כבר קראתם את החוברת של gye באנגלית, אני, נכון שאני חוצני, אבל אני לא קורא שוטף אנגלית, בפרט המילים הקשות...
ובענין ה12 steps אני גם לא התחלתי, מה אתם אומרים שוה להשקיע בה???
אתה חדש פה, אתה יכול קצת לספר, איפה אתה נופל מתי, כמה ואיך,
האמת היא שלפני שבוע האינטרנט כן היה פתוח אצלי ונפלתי פעם ביום, עכשיו זה סגור, אבל אם אני עצוב, אני כבר אמצא דרך למצוא משהו וליפול
msn כותב שהוא מדי עסוק ואין לו זמן לעשות שטויות, אני יכול להגיד את ההיפך, לצערי יש לי מדי הרבה זמן להתעסק עם שטויות, יש לכם איזה רעיון בשבילי, לחזור על הלימודים של הכולל? אני מחפש חברותא, ואני לא מוצא? תירוץ יצירתי :-[
אז חייבים להיות בשמחה :D
והנה זה כתוב תחת התמונה שלי 'בשמחה דארף מען צו זיין', (למי שלא מבין מה יש בתמונה, זה צלחת עם חתיכת עוגה, ועליו חתיכת קיוי ופרח של קצפת, ומקושקש עליו סירוף שוקולד,... אני - כמו שאתם רואים - מבין באוכל :P :P :P )
הלואי ולא הייתי מבין בדברים יותר גרועים מזה ::)
[quote=muststopnow link=topic=30.msg824#msg824 date=1289172313]
אתה נראה לי אחד שעשוי מאש... יש לך כוחות.
[/quote]
אש יש לכולם, השאלה היא איזה אש, אש התורה, אש החסידות, או משהו להיפך???
ברוך השם, אם זה אמת, אז אני חייב להשתמש עם הכשרונות שלי, לחזק את כולכם, וגם את עצמי...
יום טוב! וחודש טוב, חודש כסלו מתחיל להאיר אור החנוכה , אור הגנוז, שמגרש את חושך הגלות, אתחלתא דגאולה... מי יתן ונזכה להתחבר עם האורות של היהדות והתורה, אמן.