תודה רבה אבא יקר שהענקת לי בחסד תקופה כ"כ ארוכה של שפיות ונקיות שאני יודע שלא הייתי צולח רבע מהתקופה הזו בלי המכה שהענקת לי שגרמה לי להכנע אליך לחלוטין. תודה.
אני מתחנן שתמשיך לתת לי את ההבנה כמה שלבד אני לא יכול. הזמן מנסה לגזול ממני אותה.
עזור לי לא להתכחש לתאווה העצומה שיש בי, עזור לי שלא אגיע חלילה למצב שבו ארגיש שזהו, סיימתי עם זה ואני שולט בתאווה. חלילה.
עזור לי בזמנים שאני מרגיש שהתכנית הזאת היא שטות אחת גדולה ומה לי ולחולים מהפורום. (סליחה
)
שאזכה לרצות את התכנית.
שאזכה שגם כשלא ארצה את התכנית (ויהיו רגעים כאלה), שעדיין אתמיד בפעולות.
עזור לי לזכור לתמיד את ההבנה שרכשתי במסע הזה, התאווה העיקרית היא לפנטז= בריחה מהמציאות , לא לאונן ולא שום דבר מעבר.
עזור לי לתקן את הפגמים שגורמים לי להגיע לתאווה שהם: בריחה מהתמודדות עם מציאות מסובכת ודיכאון.
עזור לי לזכור ששימוש הוא קו אדום וגם אם לא עמדתי בהתמודדות בחלקים אחרים של החיים, לא ליפול לשימוש, הנקיות היא הבסיס לחיים שפויים.
עזור לי להישאר תמיד עם ראש פתוח לתקן את עצמי, לדעת שאיני יודע ולקבל ביקורת באהבה מהחברים.
עזור לי לרצות את התכנית.
עזור לי שגם כשאיני רוצה את התכנית שעדיין אמשיך לעשות את הפעולות.
עזור לי שאם אפול (פחד, אני מתחנן אליך שזה לא יקרה) שעדיין אשאר מחובר לתכנית.
נ.ב. משהו שלא שמעתי מהחברים פה ועובד אצלי זה העיקרון של רק להיום רק שאצלי במסע כל תפילה משלושת התפילות עשיתי (ועדיין עושה בעז"ה) כמה דברים.
1. מודה לקב"ה על מספר הימים עד היום.
2.מתפלל לקב"ה שישמור אותי עד התפילה הבאה(ולא עד מחר).
3. מזכיר לעצמי כמה שאני חסר אונים מול התאווה ואיך היא הכריעה אותי בעבר מלא פעמים.
4. מחשב איזה ניסיונות עומדים מולי עד התפילה הבאה ומקבל על עצמי להיזהר.
5. עושה חשבון נפש והפקת לקחים ממקרים שקרו לפני (כמו הסתכלויות חצי מכוונות וכו')
לא יודע אם מה שכתבתי עומד בכללים של תכנית 12 הצעדים ותעבור את ההכשר של האנשים התותחים פה. כתבתי מהלב ואשמח לשמוע ממכם, אשמח שמי שרוצה לתקן משהו בהסתכלות שלי שיכנס בי. מתפלל לקבל בענווה.
אבא יקר.
עזור לי שזה שסיכמתי תקופה לא יוביל אותי לירידת מתח.