עברה לה חצי שעה התעדכנו בכל האימיילים עננו למי שהיה צריך.
ואז דפיקה בדלת, יותר נכון בלב מי שם אני שואל? כאילו אני לא יודע ,
והיא משחקת את המשחק שלי זה אני התאווה יש לנו פגישה עכשיו זוכר ?
ואני, הלב מתחיל לדפוק בקצב מטורף, הרי עכשיו זה השעות שלה המפגש היומי, ברור שאני זוכר אני חושב בלב, כדי שהיא לא תשמע, והיא הרי קוראת אותי כמו ספר פתוח.
אני אומר לה שביטלנו את הפגישות לתמיד? אולי אומר לה שאני עסוק? ואולי אומר לך תבואי עוד שעה?
והיא מהרהרת בקול אני רואה שאתה עסוק כרגע אני אקפוץ יותר מאוחר, בסדר אני מגמגם וסוגר לה את הדלת.
הלב קצת נרגע ואני שומע מנגינה שקטה שמתנגנת לה אני לא מצליח לשמוע את המילים אבל זה נשמע כמו כל הכבוד, איזה גיבור משהו כזה ואז אני רואה מול עיניי את הנשמה זורחת, בוקר טוב היא אומרת לי בקול שמח ניגשת לחלון פותחת אותו בו תנשום אוויר נקי ויוצאת לדרכה.
אחרי חצי שעה שוב דופקת התאווה מה קורה עדין עסוק ?
אני כן יש קצת לחץ היום את יודעת אני אומר לה, ובליבי חושב להתמודד חזיתית לא ילך לי בשלב הזה אז היום נעבור בין יתר העובדים במשרד ונסגור איתם כל מני דברים שדחיתי, כך התאווה לא תוכל להיכנס היא תראה שיש אצלי אנשים, וכך אני שורד עד הצהריים.
חוזר מהאוכל ושוב דפיקה על הדלת מה קורה? היא שואלת קצת עצבנית, מה לא צריך להירגע אני רואה היה לך יום מלא פגישות, תירגע דקה שתיים לא יותר.
ואני כאילו לא הייתי בסרט הרע הזה דקה שתיים אוי איך עברו להם שעתיים, שבהם הייתי צריך להחזיר לבוס תשובה, להוציא את הילדים מהגן, ולהספיק לקפוץ למרפאה. ואני רק לדקה שתיים התפתתי, תקשיבי אני עונה סיכמנו אתמול שהיום לא, מה את לא זוכרת?
זוכרת גם זוכרת אבל אתה יודע קשה לי לראות אותך לא רגוע, החלון פתוח אומנם נכנס הרבה אוויר צח אבל אתה יודע יש הרבה חיידקים בחוץ, בא נרגע סרטון אחד או שניים ואני לא מציקה לך יותר היום.
שלום אומרת הנשמה תוך כדי שהיא דוחפת את התאווה הצידה ונכנסת לחדר, יש לך עכשיו פגישה ארוכה עם חברי הדירקטוריון תרוץ לשם שלא תאחר, אתה זוכר את הפעם האחרונה שהגעת וכולם שאלו איפה הייתה? חיפשנו אותך, ואתה גמגמת כמה משפטים לא ברורים ובליבך חשבת עוד פעם התאווה הרסה לי את החיים ,
לקחתי את הקלסר ויצאתי לחדר הישיבות הגעתי ראשון, אומנם יש עוד חצי שעה לפגישה אבל אפשר לפטפט קצת עם חברי הדירקטוריון שהתחילו להגיע דווקא אנשים מבוגרים עם חוכמת חיים.
טוב אז נסכם את הישיבה אני שומע את היושב ראש אומר ואני מבין שיום א הגיע לסיומו.
אני מסכם לעצמי היום כב' בתמוז תשע"ו יום חמישי בשבוע והיום הראשון הנקי !!
להגיד שזה היה קל, ממש לא אבל עבר יום איזה הקלה, לא להאמין יום בלי תמונות בלי סרטונים, פנטזיות למיניהן יום נקי אני חושב לעצמי ויוצא מחדר הישיבות בדרך לחדרי לקחת את התיק ולצאת. בחדר מחכה לי זורחת ונקיה מתמיד הנשמה, וואו היא שואגת לכיווני כל הכבוד עשית את זה רק להיום כמובן מדהים.
אני נכנס למכונית ונוסע הביתה וחושב לעצמי איך יהיה ביום א' אומנם בעז"ה אהיה אחרי 3 ימים נקיים אבל ההתמודדויות הם בעיקר בעבודה וזה יהיה בעצם היום השני להתמודדות הנשמה מתערבת לרגע עד יום א ה' ירחם, כרגע איך המרגש? נפלא אני עונה לה זה מדהים כאילו אני עומד על הראש, תמיד קודם נהנים ואחר כך מגיע הדיכאון והיום היה קשה אבל עכשיו אושר עילאי הרגשת סיפוק מטורפת, והיא מהנהנת בראשה כמבינה ושולחת לי את אחד החיוכים המקסימים שלה.