אני אוהב אותך מאוד מחפש תשובה יקר.
אתה כותב כל כך יפה את מה שעובר עליך ומתאר בפשטות ובכנות את הפחד הגדול של כל מכור קלאסי, שאולי שום דבר לא ימלא אותך חוץ מהתאווה, שאין לך שום סיכוי במצב של קושי להישאר נקי.
אני יכול לתאר לך את מה שאני חוויתי שם, התכנית מציעה לנו משהו הרבה יותר עמוק וסוחף מלומר לנו לא לאונן יותר, התכנית מציעה לנו קשר חדש עם אבא אוהב וזה ממלא אותי הרבה יותר ממה שהתאווה הציעה לי, זה לא קרה מיד, זה לקח תקופה של נקיות שבה הייתי צריך כל יום להיכנע ולעשות פעולות בשביל להישאר נקי כי ידעתי שמה שלא יהיה לשם אני לא יכול לחזור, כי זה היה יותר גרוע מהכל.
אבל היום יש לי חוויה רוחנית שממלאת אותי והאובססיות לתאווה עזבו אותי לחלוטין רק להיום, זה לא שאין לי תאווה, אוהו יש לי, אם אני רק יפעל על זה דהיינו מבטים, פנטזיות או כל דבר אחר שקשור לתאווה, זה יגמר לא טוב, אבל אני לא אובססיבי לתאווה, אני לא צריך לחפש תאווה שתמלא לי את החור בלב, יש לי קשר עם חברים ועם אלוקים והוא ממלא אותי בלי סוף.
גם בזמנים של קושי, בימים האחרונים אני חווה קושי בל יתואר עם אשתי, כל הקושי עם המציאות של לחיות עם מכור בבית התנקזה לימים אלו, ואני מבטיח לך שאני לא הייתי מוותר על אף יום קשה כזה, כי הגדילה שלי מהסיטואציה הזו היא אסירות תודה ענקית.
אין סיכוי שהייתי יכול להתמודד עם כזה דבר בעבר, תמיד או שהייתי מאונן ומפרנן את עצמי לדעת, או שהייתי נכנע עשר צעדים אחורה כי לא יכולתי לשאת קושי של אשתי כנגדי, כי מה יהיה בלילה? ...
הנקיות נותנת לנו מתנה עצומה, יכולת להתמודד עם קשיים ולצמוח מהם.
תצטרף לקבוצות והחיים שלך ישתנו, מבטיח לך.