חייב לספר לכם משהו .
כמו שכתבתי בעבר שאני טיפוס ביקורתי מאוד , מוחצן כלפי המשפחה ופחות בחברה . אז ככה.. מאז שהתחלתי את המסע כאן איתכם , כמו שאמרתי נכנסה בי אהבה כלפי המשפחה וכלפי החברה כולה , אתמול קיבלתי פיטבק לאהבה מבני היקר חייבים לקרוא כדיי להבין ..
אבא שלי היקר תודה רבה על כל האהבה והאהדה שימחת אותי שהגעתם לטקס ועוד מקריית שמונה אוהב אותך המון ומתגעגע יםם❤❤❤..
ואני אתמול בלילה קורא ודמעות זולגות מעיני, גם עכשיו שאני כותב , ממש ריגש אותי ונותן לי כח להמשיך בדרך החדשה .
אתמול בלילה שוחחתי עם חבר חדש מהפורום כאן , כל כך נהנתי לשוחח איתו , וגם נתן לי הרגשה של רצוי ואהוב , וכן זו הרגשה שכל אחד מחפס כאן או בקבוצות או בכל מקום אחר שנמצאת שם ההחלמה .. אז ככה הבוקר קמתי כהרגלי מוקדם וואי הלחץ שלי לקרוא את כל הקבלות שקיבלתי מעברי , ולהספיק מהר לתפילה . אשכרה לחוץ…
פתאום אני מוצא את עצמי מדבר אליי ואומר בקול. רגע ... אני כרגע בהחלמה למה לי כל זה מה אבינו דורש מאיתנו עכשיו ? החלמה או שנמשיך בתפילות רגילות ו גם נפילות והוצאת…
הרגעתי את נפשי ואמרתי קח אויר , אבא רוצה שתחלים ואז תלך אליו לתפילה מתוך נקיות הגוף הנפש והנשמה . עזבתי הכל והתחלתי עם הפעולות של שמור עיניך. וכשסיימתי הנחתי תפילין בשמחה מרובה ובאהבה רבה לכבוד השם יתברך .
כך היתחברתי אליו הבוקר . ועל כך אני אסיר תודה…
אוהב אותכם חברים יקרים שלי…
רוצה לציין שיש לי חבר מדהים, צעיר ממני, וגם כאן בתוכנית ההחלמה. שתומך ואוהב ומדרבן ומאיר את עיניי.
אוהב אותך מאוד…