שבי1 כתב on 12 אפר' 2018 18:56:
שמי שבתאי ואני מכור.
מכור לתאווה כל חיי מהיום שאני זוכר את עצמי, עם הרבה תמיהה ואי הבנה מה קורה איתי ומה משתולל בתוכי. שנים של התמודדות ברצון להיות נקי ושפוי ולהיות נורמאלי. היתה הצלחה של מספר שנים או מספר חודשים פה ושם .
כיום לאחר שהכרתי את שמור ואת תוכנית ההחלמה , יושב בחוץ לקול הצרצרים ומחליט לכתוב .
אז באמת נושם עמוק ומבקש להגיד לאבא היקר שאני אסיר תודה על 297 יום נקיים ללא אוננות , ללא מפגשים ללא צ'אטים ללא מצלמות . תודה רבה על נקיון מלא במשך 4 חודשים מכל שימוש כל שהוא או מעידה. אך בשבוע האחרון היה לי שימוש ואני ממש חסר אונים וחלש מול השימוש שפוגע בי. מבקש מאבא היקר כמו שההית איתי בנקיון ממפגשים מאוננות ומצפיה מבקש שתהיה איתי גם עכשיו שאהיה נקי משימושים רק להיום. רצונך ולא רצוני .
טוב לי בהחלמה עם עשיית הפעולות והצעדים, וכמובן הנתינה טוטאלית לחברים ולקבוצה שלי ובכלל למישפחתי היקרה . שלמדתי לאהוב להקשיב ולחבק . אוהב אותכם שבי1.
אגב תודה מיוחדת לחברי .. צריך חבר
שבי היקר
ראשית, אני מבחין שיש לך אשכול שלך שאתה נוסע עליו מתחילת הדרך, הוא מונה כבר 11 עמודים.
רואים בו רצף, תהליך. רואים את תמיכת/אהדת/אהבת החברים. זה פשוט נפלא.
זה מאד נותן למי שרוצה לקבל עידוד ותקווה מתהליך של מישהו אחר.
(ייתכן שמה שכתבתי פשוט וכולם נוהגים כך. לי היה נראה שחברים פותחים אשכולות ע"ג אשכולות. לדעתי, עדיף שיהיה אשכול אחד, שבו כותבים-משתפים מפעם לפעם תחושות וחוויות לאורך כל הדרך בעז"ה. (כמובן, ניתן לפתוח במקביל אשכולות זמניים-חד פעמיים).
לגופו של עניין. אני מתעניין בדברים שכתבת.
בעצם את ההמשך אני כותב לך בפרטי.