תודה לבדרך ל 90 .. מנסה לצוף הראשון שהתחיל את התוכנית , נכנס בהתלהבות לקבוצה חיה , והצטרפתי לפורום וכמובן לקבוצה הטלפונית. היה ממש מדהים ורצתי אחרי הימים . כל כך רציתי לסגור את ה30 היגעתי ל 29 וזחלתי ל 30 ונפלתי . רצתי ל 90 ושוב נפלתי .
החלטתי שאני מתחיל מהתחלה , התחלתי לכתוב כמנסה לצוף 2 , אבל הייתי למוד נפילות והחלטתי לאמץ את המושג ההזוי הזה רק להיום.
הרק להיום הזה הפתיע אותי !
דבקתי בזה כמו חולה אמיתי כאילו זה הסיכוי היחיד שלי לצבור ימים נקיים והאמת זה הפתיע אותי. לא הייתי מוכן להגיד את המילה מחר אהייה או עוד שבוע אגיע למספר מסויים, פשוט רק להיום, וזה עבד. אסירות תודה שהגעתי לאן שהגעתי בצברת הניקיון רק להיום . וכמובן שכל מה שעזר לי עד היום זה הרצון להגיע לקבוצה קבוע אחת לשבוע , ולחכות כל שבוע ליום המיוחל . במשך חצי שנה לא פספסתי קבוצה טלפונית כל יום מאזין ומשתתף , היה מדהים . טוב בילבלתי לכם יותר מידי , ניתקעתי בדרך ל 90 יום מתוך כוונה לקבל החלמה וגם לתת. התחלתי לכתוב סוג של יומן מסע . עם השם הייתי שם , כן ולא רוצה לחזור לשם . זה היה כואב וגם מטורף המקום ההוא.
תודה לאבא יקר על המשך החלמה , עם חברים ניפלאים ותומכים ועם תוכנית החלמה מדהימה . תודה לך אבא .
תודה לדרך ל 90