מתנות ... כל כך הרבה מתנות אני מקבל מה' יתברך כל יום מתנות חדשות . אני לא מצליח לראות ולהבחין בכולם , אבל יש כאלו שמרגיש בהם ויש כאלו שלא.
אבל מתנה אחת ומיוחדת קיבלתי כבר בגיל רך , תודה לך אבא יקר על המתנה המיוחדת הזאת. היתה מיוחדת ומסקרנת. היו בה הרבה עטיפות ממש הרבה , שנים לקח לי להסירם , כל פעם שהורדתי עטיפה , היא היתה יותר נעימה ויותר מענגת , לא היה סוף לעונג. זה רק הלך והתעצם עם הסרת העטיפות . ואז לפתע המתנה התגלתה במלוא תפארתה היתה גדולה חזקה ותובענית . התאווה… מסתבר שאני לא יכול לחיות בלעדיה היא ממלאת אותי בריגושים והנאות ללא הפסק .תודה לך אבא . היום החלטתי שאני לא רוצה יותר את המתנה הזאת אצלי . אז ככה , התחלתי לארוז אותה מחדש , כל יום עוד עטיפה למרות שהיא קורעת אותה ומנסה להחלץ משם . אבל אני מנסה לא להתייאש וממשיך בכח עוד אריזה ועוד אריזה . קשה לי לארוז לבד אני ממש חסר אונים מול המתנה הזאת , מנסה לא ליפול ברוח ומבקש ממך בתחנונים עזור לי בבקשה אני לא יכול לבד , אני חייב שתהייה איתי .. רוצה למסור לך אותה בחזרה עם האריזה שלה כמו שקיבלתי.
טוב אבא אז ככה החלטתי שזהו לא רוצה יותר , הפסקתי להישתמש בה, הפסקתי להסתכל עליה , ועם הזמן גם אפסיק לחשוב או לפנטז עליה . היא ארוזה וסגורה כאן אצלי , מחכה למסור אותה אליך . המתנה הזאת גרמה לי להרבה נזקים בחיים , ואני מנסה היום לשבת עם עצמי ולתקן את נפשי ואת חיי. קשה לי מאוד , הרבה מהמורות הדרך ממש משובשת וקשה . אך אני החלטתי אבא .. זהו אני יודע שלבד לא אצליח , אני ממש חסר אונים מול הדרך החדשה שבחרתי , מול כל המהמורות שבדרך, מול הקבלה של עצמי והסובבים אותי מבקש ממך אבא יקר קח ממני את הקושי הזה , עזור לי בדרך החדשה , כי רק אתה תוכל לעזור לי מול התהום שניפער לפניי. מבטל את רצוני לגמריי ורק רצונך יעשה .
תודה אבא יקר שלי…