אני אפתח בהתנצלות, לא יודע עד כמה נדרש ההתנצלות כי בסוף אף אחד לא חייב לקרוא את זה, אדרבה מבחינתי שאף אחד לא יקרא את זה הכתיבה נועדה בשבילי, אני לא אוסיף פה שום דבר לאף אחד ורק אשתף קצת ממה שעובר עליי וזה לכאורה לא אמור לעניין מישהו. ובכל זאת אני אפתח בהתנצלות כי זה פעם ראשונה שאני כותב פה ולא הייתי בטוח שזה המקום, בסוף החלטתי לכתוב פה כי זה המקום שאני מרגיש הכי שייך אליו, אחרי הכל כמעט כל יום אני מסמן אם הצלחתי או לא...
אחרי שהתנצלתי וסיפרתי שזה פעם ראשונה שאני כותב, אני אתחיל לשתף קצת על תחילת הריפוי שלי וההבנה שכנראה אין לי סיכוי..
לאתר הצטרפתי מאזור פורים, תחילה התחלתי לעבור על הכלים והצטרפתי למסע של ה90 יום.. בכלים נתקעתי, כל כך הרבה כלים בבת אחת שאני רוצה להתחיל והתחושה היא שאין זמן לחכות כי אני רוצה כבר להיות נקי.. וככה מהר מאוד התייאשתי, יותר מידי בבת אחת.
לגבי ה90 יום אני חושב שזה מדהים! לא משנה כמה נפילות היו, פתאום לראות כמה ימים אני נקי, והכל ספור, הייתי בטוח שהשנה שלי מלאה בהרבה יותר נפילות והמצב דווקא די טוב...
אחרי הנפילה הראשונה הצטרפתי לתכנית הפורטיפיי, גם תכנית מדהימה! הגעתי לאמצע התכנית בערך, השתדלתי לראות כל יום פרק או שתיים מקסימום כדי שזה יותר יתחלחל פנימה. הגעתי לאמצע וב"ה הגעתי ל42 ימי נקיות, עד כה שיא חדש. אך אחרי כל כך הרבה זמן התחלתי להישחק, לא ראיתי תקופה את הסרטונים, ועכשיו אני לא יודע איך לחזור מצד אחד לא זוכר הכל ורוצה להתחיל מהתחלה מצד שני זוכר קצת ואין לי כח לשמוע אותם דברים שוב. אז גם עם זה נתקעתי. בינתיים הצלחתי לעמוד בעוד שיא חדש, 68. מדהים!
אך הנפילה אחרי זה היתה כואבת, כבר צפיתי את העתיד, ראיתי את עצמי יוצא ומתרפא. ופתאום נפילה, כל כך כואב! שבועיים של שבר ונפילות, לא מצליח לצאת מזה. מה שמדהים פה זה שהייתי מודע להכל, מודע לנפילות, מודע לשבר, מודע לזה שאני לא מצליח להפסיק, ובכל זאת אני אדיש כולי וממשיך ליפול. כאילו לא מעניין אותי כלום. וזה שובר אותי עוד יותר..
מזה יצאתי בעזרת אחד הרמים שלי, דיבור קטן איתו הפיח בי קצת תקווה ורצון שוב לנסות, המטרה היתה שבוע ואז נראה. בינתיים הצטרפתי גם לקבוצה הטלפונית של 12 צעדים, ובזכות זה עמדתי בשבוע, והצלחתי להמשיך עד 20 יום... ואז הגיע בין הזמנים..
יצאתי לבין הזמנים עם מודעות של אדישות, שאין לי כח למלחמה, חשבתי שאני אצליח קצת לפחות ונראה איך נמשיך. אבל בצהריים כבר התחלתי להרגיש שאין לי סיכוי בכלל, וזה רק שאלה של זמן עד הנפילה, אז הרמ שלי הציע לי רק להיום ולעזוב את ההמשך.. חשבתי שאולי זה יצליח. אך כנראה שלא...
זהו. ניסיתי הכל, כנראה אני חסר סיכוי, וזה אפילו לא מפריע לי כל כך. אין לי כח להילחם יותר, אני אמשיך להתמודד עם זה כל החיים, אמשיך ליפול כל החיים, וזה כנראה הניסיון שלי. אני לא כזה עומד בו, אז די, לא רוצה אותו יותר. אולי לגלגול שלי יהיה כוח להתמודד איתו, לי כבר אין.
אני אסיים שוב בהתנצלות, על האורך והטרחה. לא התכוונתי שמישהו חלילה יבזבז את הזמן שלו עליי ובעיקר לא כל שטויות שאני כותב.. תודה!