היי! רמת הגולן.
שתי עצות מועילות מאוד [כמובן - כמו כל הדיבורים והעצות כאן באתר - 'מעילות' הכוונה לי, ויתכן שגם לך].
ימי נקיון זה כמו כשאתה דופק בדלת של מישהו והוא פותח, אם אתה רוצה 'לקבע' את ההצלחה שלך לחדור אליו, ומשם להתקדם הלאה, ולא להלחם כל הזמן על השלב הראשון, העצה היא תשים רגל בדלת שהיא לא תיסגר, אחרת אתה נלחם ברוח.
ככה זה בנקיון, כשאתה מסיר מעצמך התנהגות שחוזרת על עצמה, אתה פותח דלת, וכדי שזה יתקבע צריך לשים שם משהו שיחסום אותה מלהסגר. אי אפשר להשאיר וואקום התנהגותי, כשמורידים משהו מהחיים צריך לשים שם משהו במקום.
ככה זה אצלי תמיד. בכל פעם של התגברות מיד אני מנסה להחזיר לעצמי משהו שנלקח ממני בהתמכרות, או לחילופין להפתח למשהו אחר, נקי יותר, שנוגע באזורים רחבים יותר בנפש.
הרבה פעמים, כשאני מצליח להתגבר באמת על משהו קשה, אני מרגיש שחרור של זכרון מהעבר, מהילדות או מהנערות, שהיה חסום אצלי הרבה שנים.
אפשר לייצר תובנה חדשה, אפשר לקבל הארה בפסוק מוכר, אבל צריך משהו, משהו קיים שניתן לחזור אליו ולקרוא לו בשם.
כמובן לא ממש כל התגברות ניתן לעשות את זה בקלות, אבל 11 יום ראשונים זה בהחלט פרק זמן נכבד, כדי לנסות לסובב קצת את הראש מהתאווה ולפתוח את העיניים לעונג מסוג שונה.
אוהב אותך, ומאחל לך בכל לב הצלחה בהמשך
אל תפסיק לעדכן.