מנסה להשתדל כתב on 28 יוני 2019 11:25:
הקוד אצלי פשוט..זה אותו קוד לשניהם ופשוט המכשיר שיושב בבית איתו רואה ונכשל ואם השני שעליי לא.(עדיין יש שיפור כי לפחות אם מה שעליי וסגור יחסית-אז כמות המראות ירדה בעשרות אחוזים מה שעוזר עוד קצת לשמור).
פשוט בפלאפון שאצלי קבוע אני לא עושה את זה כי לכאורה לא צריך(יש לי את המכשיר השני להיכשל איתו..)
דבר נוסף שאני יודע שאם אפטר איכשהוא או אעביר למישהו אחר את הקוד אנסה למצוא פיתרון אחר(בתכלס הרבה מזה זה פסיכולוגי כי אם אני רוצה ליפול אז אלך לחנות ואקנה חדש ב300 שח ואפול איתו)
אבל אני מנסה לחשוב על איך אולי לעשות את זה.אבל לא להיות בהלם מהעניין שפתאום אין לי את האפשרות הנוחה ושאני אוהב.להסתכל בפוי
כי פתאום אני ארצה וכאילו אין כלום (מפחיד ומרגיש כאילו אשתגע חח)
אז גם בגלל זה אני עוד לא סגור איך מתחילים מכאן...?
אני לא מבין כל כך למה אתה מצפה שנעזור לך אם אתה לא עוזר לעצמך..
אתה אומר שאתה מחזיק את הקוד לנטספארק שלך, אז ברור שתיפול... גם הכספת הכי משובחת לא תעזור אם הגנב יודע את הקוד לכספת..
ברור שהרבה מההגנה היא פסיכולוגית - הרי אפילו אם יש לך נטספארק שאתה לא יודע את הקוד שלו על 2 המכשירים שלך, תמיד תוכל להביא איזה האקר שיפרוץ אותם, או לקנות חדש, או לשדוד ממישהו את הפלאפון שלו, ועוד ועוד..
אבל זה שההגנה במקרים כאלה היא פסיכולוגית (אין לך כוח נפשי לחפש האקר ולדבר איתו על זה, אתה קמצן ועצלן מכדי ללכת לקנות חדש (או שאתה הופך את עצמך בכוונה לכזה, לי קל מאוד להפוך לעצלן, כל מכור שכלל את היכולת הזאת לשלמות ), בוודאי שאין לך את הרצון לשדוד מישהו), זה לא אומר שזה לא הגנה חזקה.
רוצה דוגמא ? נסה להתפשט באמצע הרחוב, רק נסה - אתה תגלה שגם באיומי אקדח זה יהיה קשה מאוד.
אם נתעלם שנייה מהמשפט המוזר שאמרת ("אני אוהב להסתכל בפורנו"), אני מסכים עם כך שלהיכנס למציאות שבה אין פורנו זה לנתק לאיש מכור צינור חמצן-בכאילו, אתה מרגיש כאילו אתה נחנק, אבל אז אתה מגלה שאין צורך בצינור חמצן, כי יש מספיק אוויר בחוץ