היום ה-424
אסירות תודה על יומיים טובים.
כל החודש מראש השנה אני דוחה ודוחה ודוחה את השימוש אל "אחרי החגים" ונורא פחדתי מהיום הזה (אתמול) ומהיום...
ואסירות תודה שהנה.. לאלוקים תוכניות אחרות ופתחתי את השבוע ואת האחרי החגים הזה בחיבור, בפעולות, בקבוצה (טלפונית וחיה) בכתיבה ובאסירות תודה ענקית ספונסיי מהעבר שהתקשר אתמול ורוצה לחזור לתכנית ושאהיה ספונסר שלו ועוד 2 חברים שביקשו שאהיה ספונסר שלהם והסכמתי.
וכך, מלהיות ללא ספונסיים כלל הפכתי להיות "אבא ל-3" במכה אחת חחחח
כמובן שאני צוחק.. אבל אסירות תודה באמת לאלוקים שמאפשר לי להעביר קצת ממה שספגתי הלאה למישהו אחר ואני כולי תקווה שאצליח להעביר את הדברים איך שאני קיבלתי אותם ושיזכה אותי באמת להשפיע ולעזור.
היה יום טוב אסירות תודה. עם נס גדול מאלוקים כבר בשבת וגם היום עם הודעה מאוד מחממת מאישתי שהיא אוהבת ומתגעגעת אליי וכו'..
וזה אחרי שבוע של ריבים מטורפים ודאונים מטורפים שלי ופחד וחשש והרגשה שאישתי כבר לא אוהבת אותי והייתה מעדיפה שניפרד...
התפללתי על זה.. ואלוקים כאילו קיבל את בקשתי וממש בתוך ימים ספורים! אפילו לא נתן לי לחכות יותר מידי זמן... ופתאום אני מורעף אהבה ע"י אישתי...
אסירות תודה שהצלחתי להיכנס חזרה לעבודה ולמשימות במהירות רבה מאוד. בד"כ לוקח לי לפחות שבוע לחזור לעניינים אך הפעם נכנסתי מיד חזרה למשימות שעזבתי לפני שבוע. שוב, גם על זה התפללתי בלי הפסקה וגם כאן אני רואה ישירות את הנס שעשה לי אלוקים כי זה לא מובן בכלל...
לפי הטבע.. הייתי אמור להיות במצב חרבנה עם האישה, מבועס, כועס, עם פלאקי פתוח לכל האינטרנט, מנותק לחלוטין, ובמצב שאני לא מסוגל לעבוד בכלל..
ומהנקודה הזאת לך תישאר נקי...
והקב"ה עשה לי מעל הטבע ממש.. כפשוטו.. הפך לי את הכל..
לא מכוחי.
אסירות תודה על 424 ימי ניקיון. על 2 ספונסיים חדשים ואחד נוסף ישן. על אישה אוהבת ומכבדת ומוקירה ושמחה שאני בעלה. על עבודה טובה. על מעמד טוב בעבודה. על פרנסה. על בריאות. על כל החגים האלה והתפילות וההתקרבות להשם והשחרית ומנחה במניין שהתחלתי ללכת מאז ראש השנה...
הכל זה ניסי ניסים ולא מכוחי.
תודה לאלוקים ותודה לכם שאתם איתי בדרך זה הכל בזכותכם.
אוהבים