מתרפא כתב on 15 אוק' 2020 20:08:
תודה רבה!
היום ה-427.
יום נוראי.. מלא תאווה וחוסר שליטה.
זה המשיך גם לבית.. אישתי הלכה לישון מוקדם, תפסתי את הפלאפון הפתוח שיש בבית של הילדה, החזקתי אותו פתוח שלא יינעל (דאגתי לשנות לו את ההגדרות שיינעל רק אחרי חצי שעה ודאגתי לפתוח אותו כל 20 דקות) עד שכולם יילכו לישון.
ואז השתמשתי בו. התקנתי אפליקציות גלשתי לאתרים.. ראיתי טונה של תאווה.
אחרי שעה בערך נמאס לי.. וסגרתי אותו. ונעלתי אותו שלא אוכל לפתוח שוב.
הרגשתי שובע. אבל אני יודע שזה שקר...
אני יודע שהפצצתי את המוח שלי בכמויות של דופאמין שהוא כבר שבע... כבר לא בא לי לראות עוד בחורות ערומות מתערטלות או גרוע מכך.. אין לי חשק לזה עוד...
כרגע..
כי הגוף קיבל את מנת הסם שלו שכנראה בגלל הנקיות הארוכה הכמות הקטנה יחסית מספיקה..
אבל אני יודע שהגוף ידרוש עוד שוב.. כבר מחר.. בהזדמנות הראשונה שתהיה לי..
אני עומד חסר אונים מול המעגל הזה..
הבנתי היום.. שאני בעצם לא נקי בכלל.. אני משקר.. אני עובד על עצמי..
כן.. לא פגמתי בברית ולא הוצאתי זרע לבטלה במשך 427 ימים.. זה נכון..
אבל אני לא הפסקתי לצרוך את הסם 427 ימים..
לא הפסקתי להזריק דופאמין.. רק הפסקתי את התופעת לוואי שמגיעה מהצריכה שלו שזה האוננות..
אבל גם לזה יש פג תוקף בסוף.. ואם אני לא אעשה פעולות ומהר כבר ביום ראשון אני אאונן ואפול.
לא באמת צועד את התכנית. צעידה אמיתית צריכה לגרום לי להפסיק לברוח לחלוטין. להפסיק לצרוך את הסם לחלוטין.
אני מכור לפורנו. מכור לתאווה. מכור לראייה והסתכלות על בנות יפות / חשופות ברחוב או במחשב.. מכור ללהסתכל להם על הגוף..
והתוצאת לוואי של ההרגל הזה היא התגרות ואוננות..
והצלחתי להימנע מאוננות 427 יום.. בנס גמור..
אבל לא הפסקתי לצרוך את הסם.
ולכן אני לא מרגיש החלמה.. ולא יכול לומר שנרפאיתי..
לכן אני עדיין מכור.
מתפלל לאלוקים לשפיות. לנכונות לעשות את הפעולות הנכונות ברגע הנכון ולוותר. לוותר על פעולות תאווה.
אבל אויי כמה שזה קשה....
אוהבים
אתה לא יכול לומר שהתרפאת, את אתה יכול לומר שאתה מתרפא. אתה בדרך. תמשיך ללכת בה ואל תתרפה, ודברים טובים יקרו. נראה לי שלאחרונה סיפרתי שדיברתי פעם עם ד"ר תמיר ליאון מרצה חילוני מעניין מאוד על התמכרויות לתאווה, שהשתתף בכנס שמור עיניך האחרון (אח, הכנסים של שמור עיניך...), וסיפרתי שאסירות תודה הרבה זמן לא אוננתי, אבל יש מעידות בפורנו ודברים אחרים. הוא אמר לי שזה תהליך ולפעמים לוקח זמן עד שהמעגלים הפנימיים יותר מתנקים. זה שהפסקתי רק להיום עם האוננות שש שנים ושמונה חודשים (ושישה ימים), זו כבר התקדמות עצומה. ורק להיום אני רואה שאם אני עושה לפחות חלק מהעבודה של התכנית וגם מקפיד על סינון המכשירים שיש לי גישה אליהם אז זה עוזר להשאיר את הראש מעל המים. רובין צודק מאוד. הספונסר שלי שאתה מכיר ומעריך ובעצם שידכת בינינו - לא מחזיק סמארטפון ואין לו גישה לאינטרנט בין השאר מתוך הבנה שהוא פשוט לא יכול להיות שם (ושמעתי דברים דומים מחברים ותיקים נוספים). הוא תמיד אוהב לומר שהוא הוכחה חיה לכך שאפשר להתמכר לתאווה גם בלי אינטרנט ובלי פורנו. לנסוע בלי חגורת בטיחות של סינוו כשאתה נהג-מכור-מופרע זה מסוכן ביותר ומתכון לתאונות.