שלום חברים יקרים ואהובים, שמי מתרפא ואני מכור לתאווה שחווה נס מתמשך וגלוי במשך 453 ימים רצופים.
אסירות תודה על היום ה-23 למפוכחות ונקיות לחלוטין מלפעול על התאווה, שזה לא מובן מאליו וזהו הנס העוד יותר גדול.
בימים האחרונים אני חולה ונשארתי בבית. אסירות תודה שזה לא קורונה (בדקתי) ומחר כבר אני אחזור לעבודה אם ירצה השם, אבל הייתי שלושה ימים רצופים בבית חולה ובעבר זו הייתה נקודה שלא יכלתי להתמודד איתה... פשוט לא יכול לשרוד דבר כזה... מבלי לפנות לתאווה לפחות.
אסירות תודה שאני באמת חווה את נס ההחלמה, את ההבנה הזאתי שיש לי כל כך הרבה טוב וניסים שאני מקבל שאני פשוט לא רוצה לוותר על זה בעבור מבט אחד או שניים זה פשוט לא שווה את הכאב הסבל וההפסד שזה יביא בהמשך.
אני מאוד רוצה לשתף סיטואציה שמאוד ניהלה אותי והפריעה לי, ריב עם הגבאי של בית הכנסת בו אני מתפלל, בערב שבת ממש לפני התפילה..
אני ואישתי היינו עושים תהילים לילדים בבית הכנסת בשבת, ומאז שהתחילה הקורונה הפסיקו אותנו ולא הסכימו שנחזור. אז שבוע שלם אני מחפש אותו והוא מתעלם ממני ולא חוזר אליי כי אני רוצה להחזיר את התהילים בשבת.. אז לפני התפילה התחלתי לדבר איתו על זה, והתחיל סוג של ריב בינינו.
ריב שבמהלכו הוא מדבר אליי בצורה מתנשאת ומעליבה, פתאום אומר לי לשלם כסף שאני חייב לבית הכנסת כאילו בלי קשר לויכוח שלנו, ואז אומר לי שאני מוזמן לארוז את הדברים של התהילים ולעבור למקום אחר... ריב שבסופו אני יוצא עצבני ועוזב את בית הכנסת והולך להתפלל במקום אחר. פגוע כאוב וכעוס.
זה היה בשבת, ביום ראשון כתבתי על זה צעד 4, ושיתפתי והתפללתי והשתחררתי באסירות תודה מהכעס כלפיו, ואז נעשיתי חולה והלכתי הביתה ומאז אני בבית.
אתמול, בצהריים קצת התחלתי להתעצבן על אישתי בבית, כי אני חולה ורציתי לנוח בכיף במיטה ופתאום הגיע מצב שכולם פה בחדר רוקדים עליי וקופצים עליי... ואיך אפשר לנוח ככה?
ובדיוק הגיע הזמן לצאת לבדיקת הקורונה אז נסעתי, כשאני עצבני, ועל המזל כאילו במקרה אז כמובן שנתקלתי במושאי תאווה בדרך הלוך חזור ושם..
אז קצת ראיתי דברים.. אסירות תודה שלא פעלתי על זה.. אבל זה קצת השפיע את השפעתו על הרצון לראות עוד והחוסר אונים, מה גם שחבר התקשר ושיתף על איזשהו קליפ שכולם מדברים עליו וגם ככה הקפיץ לי את האובססיה להיכנס לראות במה מדובר ....
חזרתי הביתה ונוצר ריב עם האישה שהיא רצתה ללכת ולהשאיר את הילדים איתי ואני אמרתי לה שאני חולה ורוצה לנוח לא נשארתי בבית כדי להיות בייביסטר ושתתנהג כאילו אני לא כאן... היא לא אהבה את זה והגיבה בצורה לא הכי יפה אבל לא נתתי לזה להתפתח באסירות תודה...
הלכתי לחדר לשכב, תוך שהיא ממשיכה לסנן דברים ולהיות בעצבים...
ואז היה רגע של שקט... כמה דקות של שקט... שאני כולי מנסה להרגיע את עצמי
ואז דפיקות בדלת - שומע את אישתי מדברת עם מישהו - ואז באה אליי לחדר ואומרת לי - איפה המפתחות של בית הכנסת? הגבאי (זה שרבתי איתו בשבת) שלח עם השכן שלנו שקית עם כל הדברים של התהילים, ומבקש שתחזיר לו את המפתחות של בית הכנסת.
עכשיו תראו.....
בשלב הזה... אני לא אגזים אם אומר שהתכניות שרצו לי בראש היו איפשהו בין לגשת אליו הביתה עם סכין ולדקור אותו בחזה ישר בלב כשאני נשאר שם כדי לוודא שהוא מת ולא נושם יותר ועד ללשרוף אותו ואת הילדים שלו ואת אישתו והבית שלו ולזרוק בקבוק תבערה על בית הכנסת (כי אם אני לא מתפלל כאן אף אחד לא יתפלל כאן) עד שלא יישאר זכר....
עכשיו בעבר, היו לי 2 אפשרויות... או שאני הולך אליו ומקלל אותו ורב איתו ומתפוצץ עליו או שאני הולך להשתמש. משהו חייב לקרות... אני לא יכול שזה יעבור ככה כאילו כלום...
ואני לא יכול לתאר את רמת העצבים שהגעתי אליה באותו רגע.... לא ידעתי מה לעשות עם עצמי.... וכל זה כשאני לא מרגיש טוב וכואב לי הגרון והכל.... ואני בבית במיטה מסכן...
כתבתי לעצמי בטלפון לכתוב על זה צעדי 4, מחר, כשארגיש טוב יותר. עד אז אני לא מגיב אמרתי לעצמי.
ופתאום תוך כמה רגעים נכנסה לי תובנה לראש - מה אתה מתעצבן?! תראה כמה זה ברור שזה ניסיון.... כמה זה ברור שזה היצר הרע שבא ככה בבת אחת עם הכל על הראש שלך.... זה ניסיון מאת השם....
הרי.... על מה אני רב? על מה אני מתווכח? על לעשות מצווה ענקית!! תהילים לילדים בשבת קודש!! שבאים בד"כ בין 15-30 ילדים.... מצווה אדירה ללא ספק!!
אז רגע...
אם הקב"ה בכבודו ובעצמו, לא נותן לי כאן סיעתא דשמיא... ועושה שהגבאי לא יסכים וההוא לא ירצה והכל יסתבך....
על מי אני מתעצבן???
האם זה הגבאי שמחליט?? ודאי שלא ...
זה רצון השם! רצון אלוקים!!
גם אישתי שפתאום עצבית ורוצה שאני אעזור לה למרות שאני חולה... זה גם מה שאלוקים רצה עבורי
והמטרה שלי זה לא להתעצבן...
אלוקים בוחן אותי... מנסה אותי... ואני כמו טמבל פעם אחרי פעם מתעצבן...
ופתאום בבת אחת נרגעתי. ואפילו צחקתי....
בעבר לא הייתי מסוגל להגיב בצורה כזאתי... וגם היום לא תמיד אני מסוגל להגיב ככה... אבל אסירות תודה שברגעים כאלה שאני מרגיש חוסר אונים שאין לי מה לעשות ובא לי לדקור מישהו או לברוח לאנשהו ופתאום כשאני מבין שאין לאן לברוח ויש אופציות אחרות (לכתוב על זה, לשתף על זה) אז ההיגיון יוצא החוצה יותר מהר ופתאום קל יותר לוותר וקל יותר להבין שזה מאת השם והכל ניסיון אחד גדול.
אוהב אותכם ותודה שאתם איתי בדרך !