הכרת תודה כתב on 01 דצמ' 2020 21:50:
למרות שאתה לא מרגיש מחובר ולמרות שלא היה בך רצון לרשום נכנסת לכאן ורשמת. אשריך אחי היקר!
יש ולפעמים הרצון והחשק אינם מאירים כבתחילה ובכל זאת נדרש מאיתנו לאזור אומץ ולהמשיך לצעוד בשל חשיבותו של המסע. זה מראה על כוחות נפש גדולים הגנוזים בתוכך מתרפא יקר.
האדם אינו מכיר בניסו אז אשתדל לחשוף את האור שמציץ בין החרכים.
אמנם בפרקי אבות נאמר 'אל תחזיק טובה לעצמך כי לכך נוצרת' אך לעניות דעתי, ניתן לעצור רגע ולהסתכל על ההתקדמות ועל הדברים הטובים באמצע הדרך.
אני קורא את ההודעה שלך, מבין וכואב יחד איתך חבר יקר, אך לא יכול שלא לשים לב להתקדמות הגדולה שלך.
אמנם אתה חש קשיים אך אתה חוזר ואומר שהמצב כיום לא דומה למצב בעבר.
שיתפת גם שעשית וויתור על השתתפות בקבוצה ווויתור נוסף על פרצה בפלאפון.
זה לא דבר של מה בכך. זה מעיד על שינוי דפוס התנהגות לטובה ועל כך אתה ראוי להערכה רבה אחי.
אתה קורא לזה חוסר חיבור ואני קורא את ההודעה ומתפעל מהחיבור העצום ומהדרך שלך.
שוב, לרגע אני לא מוריד מהקושי שאתה חווה ואני מחזק את ידיך ומתפלל שה' ייתן לך כוחות להמשיך ולהתמודד.
אוהב ומעריך חבר יקר
תודה רבה חבר יקר
דברייך היו ממש כמים קרים לנפש עייפה
זה מסכם מה שחבר תכנית ותיק שאני מאוד תופס ממנו אמר לי אתמול - העובדה שהמעידות היו קצרות יותר ובעלות תוכן פחות בוטה ויותר רך אין להם משמעות והבדל עבור החודש האחרון שלך של הפיכחון אבל יש להם משמעות עבור איפה שהיית לפני כמה חודשים ואחורה.
כלומר הפכחון שלי נפגע והקריז הזה מגיע וגורר שימוש בתכנים עדינים יותר וזה טוב ומראה על התקדמות, אבל ההשפעה של התכנים האלה עליי כיום היא אותה השפעה של התכנים היותר בוטים וחריפים דאז. ההשפעה היא אותה השפעה.
אני באמת רואה את זה ומתנחם בזה אבל מזכיר לעצמי שהתוצאה היא אותה תוצאה... בין אם ראיתי בחורה רוקדת לבין אם נכנס לפורנו ממש.. התוצאה (כיום לפחות) היא זהה - ניתוק ורצון להשתמש.
מודה לך מאוד על הדברים המחממים ההתעניינות והדאגה! שימחת אותי מאוד.
אני חושב שבאיזשהו מקום הפעולות האלה שכל כך התרגלתי בהן הפכו להיות חלק ממני כך שאני אפילו לא רואה בהן "מלחמה" או מאמץ... ולכן אני מרגיש כאילו אני איני עושה דבר..
מודה לאלוקים ששמר עליי נקי אתמול, זה לא מובן מאליו. חוץ מפעם אחת במהלך היום שהלכתי לשתות קפה וישבתי ברחוב על מנת לצפות בעוברות ושוות (הטעות במכוון) לא פעלתי על תאווה בצורה בוטה יותר.. לא נכנסתי לאתרים.. לא הורדתי פלאקי.. לא נסעתי לשוטט במקומות של זונות רחוב ועוד כהנא וכהנא רעיונות שעלו במוחי והכי חשוב לא השתמשתי ולא נפלתי.. למרות שהיה רצון כן להגיע לשם..
במקום זה נשארתי בבית.. השכבתי את הילדים סידרתי שטפתי כלים ראיתי שיעור תורה למדתי קצת תורה מהספר שלי...
זה לא מובן מאליו בכלל ולא מכוחי ועל כך אני אסיר תודה.
גם היום ההתמודדות נמשכת.. כבכל יום.. מתפלל לאלוקים להישאר בשפיות ובחיבור.
אוהבים ותודה שאתם איתי בדרך!