כתבתי תגובה לחבר בפורום ואני רוצה לפרסם אותה גם כאן ביומן המסע שלי.. כי היא חשובה מאוד ועליי לזכור ולשנן אותה היטב.
וזה מגיע אחרי עוד לילה שבו פנטזתי את עצמי למוות בשלל פנטזיות רגשיות ועמוקות של התאהבות ושימוש סוער עם מושא תאווה וכו'.. ונגיעות בעצמי עד לפני הגמירה..
כמעט שגמרתי רק מהפנטזיה.. אבל למזלי אני לא יכול לגמור כך..
ובדיוק התקשר אליי היום חבר תכנית שעזב לפני חצי שנה בערך אחרי שהיה נקי 90 ומשהו ימים אבל גם היה בדיוק במקום שאני נמצא בו היום של אוננות בלי גמירה ולצערי הוא כן הקשיב לראש שלו שאמר לו שזה חארטה ואין סיבה להימנע מפשוט לגמור אז הוא נפל סופית ואז נעלם לחצי שנה עד אתמול שקצת חזר לקשר..
אז זה בדיוק מה שעניתי גם לו כשדיברנו היום ואני חושב שזה היה לי ולו לתועלת.
אני חייב לשתף אותך בנושא הזה במשהו שהיה לי לפני שבוע בערך.. צפיתי במחשב של העבודה שלי בזמן העבודה בסרטים אירוטיים והתגריתי ונגעתי בעצמי עד שעצרתי רגע לפני הגמירה.
עשיתי כך שוב בהמשך ועוד פעם נוספת.. עד שקול קטן לחש לי בראש- בשביל מה בעצם אתה עוצר? מה המטרה שאתה עוצר ולא גומר? מה עומד מאחורי זה? והקול המשיך וענה בעצמו- זה רק הפחד מלאפס את הספירה.. אתה משקר לעצמך ולחברים שלך בפורום ובקבוצות.. אתה כולך מצג שווא של מישהו שנקי שנה וחצי ובתאכלס אתה בכלל לא נקי אתה פשוט לא שזל"ת... אז תגמור ותאפס ותפסיק לשקר לכולם ולהתחבא מאחורי הלא שז"לתי הזה.
וזה היה ממש עניין של שניות ותסכים איתי שהקול הזה מאוד מאוד משכנע... וכמעט שהקשבתי לו..
אבל החלטתי שרגע לפני שאני עושה משהו פזיז אני מתקשר לחבר להתייעץ. אסור לי להקשיב לראש שלי באף נקודה.
והחבר בטלפון אומר לי- זה מחלה שמדברת. יש הבדל של שמיים וארץ בין המקום שאתה הגעת אליו לבין הרגע שאחרי. הבדל תהומי.
ההבדל הוא שעבורך כרגע להוציא זרע זה קו אדום. אתה כבר שנה וחצי לא חצית את הקו האדום הזה. וזה מעל הכל הגדרת הנקיות שלך והספירה שלך. במהלך הדרך היו לך תקופות מפוכחות ארוכות שבהן ויתרת על כל פעולת תאווה אפשרית, והיו גם ירידות ומעידות שבהן שוטטת, נכנסת לאתרים, פנטזת, אוננת ועצרת, השתמשת באישתך, הכל טוב.. זה אומר שאתה לא מפוכח ולא עושה את הדברים כמו שצריך אבל על הקו האדום שלך אתה שומר.
הגבול אצלך הסופי והאחרון נמצא שם..
נכון שזה לא טוב להיות שם ושצריך לעשות פעולות ולהתחבר כדי לצאת מהמצב הזה ולהפסיק מכל פעולת תאווה כלשהי, אבל אם אתה תחצה את הקו האדום הזה כרגע, חצי שעה אחרי זה זה כבר לא יהיה קו אדום... ואתה תחצה אותו שוב. ושוב. ושוב.
והקו האדום יהפוך להיות שוב פעם מה שהוא היה כשרק הגעת לSA... הרבה יותר רחוק מלאונן בלי לגמור... ואז אתה תמצא את עצמך שוב פעם עומד באותה נקודה, הפעם לא מול לא לגמור... זה אתה כבר תעשה בדרך קבע... אלא האם ללכת לשימוש חי או לא.. האם ליצור קשר רומנטי עם נשים אחרות.. הקו האדום יתרחק ויעמוד שם.. ואותה נקודה שאתה נמצא בה היום אתה תהיה שם. בהתמודדות מול הקו האדום שאתה במו ידייך הרחקת כי חשבת ש"מה כבר ההבדל?"
אז יש הבדל... הבדל תהומי. לפחות עבורי.
גם אם חס ושלום אחצה את הקו האדום שלי, ואפול היום, זה הרבה פחות הרסני מאם הייתי חוצה את הקו האדום של אז.. זה משאיר רווח קטן, מקום לטעויות.. מקום לחזור חזרה לתכנית מבלי שעדיין חציתי קווים אדומים שמאוד הפחיד אותי לחצות..
הכל בסוף זה עצת היצר שרוצה את כל החבילה... הכל. הוא לא מסתפק בקצת... והוא מתוחכם ויודע לגעת בנקודות הכי רגישות שלנו... ולשכנע... אוייי כמה שהוא משכנע....
ואחרי שניפול בפח הזה.. יהיה לו הרבה יותר קל להפיל אותנו בפח הבא והיותר חמור.. וכן הלאה וכן הלאה..
אוהבים ומקווה שזה עוזר למישהו!